Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klatez
ZdravkoC napisal/-a:
klatez napisal/-a: Narediš pa tudi okoli 170 višincev.

To ni niti četrtina zimske lige na Pohorje :D

Je pa razdalja 13,6 kratnik razdalje na Pohorje, tako da se malo kompezira... :roll:
 grepol
Je kdo zasledil discipline, ki se tečejo? Jaz najdem le 42 km...
 grepol
Škoda, škoda, da je samo 42 km ker bom ravno v Barceloni službeno :((
 klopotec
grepol napisal/-a:Škoda, škoda, da je samo 42 km ker bom ravno v Barceloni službeno :((

Pa saj 42 ni tako malo. Lahko pa potem še tečeš ob obali do Foruma in nazaj, pa maš še ene 15 km zraven. In je glih en lep ultra.
 edo-brko
Lp!

"Rollback" - organizacijsko ste že vse pošlihtali in zdaj samo še pilite formo zato upam, da to ne bo preveč obremenilo tega, ker prosim za majhno pomoč.

Z prijateljem (mogoče še kdo drug) nameravava na maraton v Madrid (26.april) na podoben način kot vi. Ker sem glede teh stvari (sto let za lesenimi žlicami) neznalec prosim, če lahko pojasnite (če ni vojaška skrivnost) kje in na kak način pridete do vseh teh podatkov in informacij (letalski prevozniki,cene,prenočišča ipd.), da ne bi počel kakšnih neumnosti pri svojem "raziskovanju".
Kot greste vi bi bilo najbolj racionalno drugače bom moral po starem (kot pred 30 leti) peš in na vlak.

Hvala za morebiten odgovor.
Uporabniški avatar
 Rollback
Oj, edo-brko,

za Barco bomo počas že nehal trenirat, čez 14 dni se že sončimo v Kataloniji :D

Do podatkov za organizacijo potovanja pa dandanašnji ni več tako težko priti. Zalaufaš Google, vpišeš npr. "cheap flights Madrid", pa ti ponudi kar nekaj možnosti, kjer lahko raziskuješ naprej.

Jaz npr. uporabljam tudi tale portal :arrow: Skyscanner.. Vpišeš željeno destinacijo odhoda in destinacijo prihoda, pa iščeš...Leteti iz Slovenije je ponavadi drago (razen npr. v London), iz Celovca ali Benetk pa se hitro najde kaj ugodnejšega; tudi v Madrid.

Kar sem na hitro pogledal, imaš direktne lete iz Benetk v Madrid pri Iberii in Vueling Airlines, vsi ostali so že s prestopanjem ( v Muenchnu, Londonu...)..
Če boš še malo preklikal, boš najbrž našel sebi ustrezno varianto
:D

Kar se nastanitve tiče, pa je še lažje. Če ti ustreza spanje v hostlu, je najboljše izhodišče http://www.hostelworld.com/. Vpišeš željene datume in kraj, potem pa iščeš med ponujenim. Za manj ljudi lahko rezervacijo opraviš direktno, za večje skupine pa je včasih potreben kakšen mejl ali telefonski klic. :idea:

Zmeraj seveda lahko izbereš tudi vlak, pod pogojem, da ti je potovanje tja ljubše kot mesto samo 8)

Upam, da ti bo gornje v pomoč - sicer je pa možnosti še veliko in če boš še kaj rabil, kar napiši. Imajo pa tudi drugi najbrž ogromno izkušenj s tem še na zalogi :wink:
 edo-brko
Lp!

"Rollback" - hvala!

Zelo konkreten odgovor z polno podatki in smernicami. Zdaj ostane, da na tej podlagi še sam kaj "ukrenem". Kako pa bo ne vem, sem bolj trd na tem področju. Mam še enega domačega, ki ga bom vpregel v to- bo imel konkretne smernice drugače lahko tisto svojo (ko se mu ne da), da ne ve, da ne najde ipd. Bo še zanimivo.
Zna se zgoditi, da se bom še kdaj oglasil za kakšno informacijo, če ne bo to moteče.

Če se ne slišimo (forum) želim vsem, ki greste v Barcelono, prijetno pot, veliko uspeha in prijeten tek ter srečno vrnitev.
Spremljal bom vaše poročanje.

Hvala!
 anab
Živjo!
Sem v čakalni za Barcelono, je že kaj novega?
Lp, Ana zabukovec
 klopotec
ero napisal/-a:hoj in vso srečo vsem, ki boste tekli v Barceloni. uživajte v maratonu in v mestu. Barcelona je zame najlepše mesto :)

Ero vzel si mi z jezika. Ampak letos ne grem tja, da se je ne naveličam.
Uporabniški avatar
 miroR
Že se veselim Barcelone.To bo moj letošnji prvi test,da vidim,kako
sem pripravljen.Včeraj opravil še zadnji trening in sedaj počitek.
Pričakovanje : osebni rekord,to pomeni pod 3:14:30 .
Če mi ne uspe,naslednji poskus Ferrara.

:lauf:
 klopotec
miroR napisal/-a:Že se veselim Barcelone.To bo moj letošnji prvi test,da vidim,kako
sem pripravljen.Včeraj opravil še zadnji trening in sedaj počitek.
Pričakovanje : osebni rekord,to pomeni pod 3:14:30 .
Če mi ne uspe,naslednji poskus Ferrara.

:lauf:

Miro želim ti uspeh. Še bolj pa ti želim, da bi občutil, kako lepo mesto je ta Barcelona. Ampak ob tvoji zagnanosti, dvomim da boš kaj dosti videl okoli sebe.
Si pa želim, da bi se letos spet namakala v Ptujskih termah in bi se jaz " sav pretvorio u uho" , ti pa bi mi pripovedoval o Balatonu. Tako kot lani, se spomniš?

Čeprav sem rekel, da nikoli več ne grem na Ptujski maraton. Klinc, nisem mož beseda. Poročilo iz Balatona iz prve roke je več vredno.
Uporabniški avatar
 Štefan
Miro, vidim, da si dobro naoštren,tudi jaz se že veselim Barcelone in druženja s povratniki iz Berlina, saj nas je kar precej. Dobra družba, ha, ha, ha :D

Prijatelji iz Berlina se vidimo na štartu da kako rečemo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA