Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
dexi27 napisal/-a:Časa za nabiranje psihčne in fizične kondicije je dovolj, tak da ni stahu, da bi komu zmanjkalo časa, če začne z pripravami že zdaj.
Tak kot je reku Zdravko vse je v glavi, no tu bi jaz dodal, da bo nekaj malga tud v nogah, pa v soportu.

Je res še 8 mesecev, pa to ne pomeni, da je toliko tudi časa :roll: ...
Hmmm...lanskih 1600km, tekel vsega 124-krat...zaenkrat nobenih možnosti za povečanje...razen če pustim službo...hmmm...bla bla...bz
:hello:
Lp, vencelj
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vencelj napisal/-a: ...zaenkrat nobenih možnosti za povečanje...

Hojla Vencelj, ti delaš čudeže brez povečanja :D
Uporabniški avatar
 vanja
ZdravkoC, sem počaščena, ker si me omenil, ampak... Sej ne, da me ne mika in si ne želim, ampak sem tudi jaz še premlečna. :) :oops:
Sem pa navdušena nad vsem skupaj in bi rada vsaj na nek način sodelovala (pri kakšni etapi, pomoč tekačem, ko boste na tem koncu,...).

Upam, da bo udeležba množična!

Lep pozdrav vsem!

Vanja

PS: Z navdušenjem sem ravnokar okužila še Mitja :)
Uporabniški avatar
 zajc
Meni je to tudi zanimivo, vendar niti približno nisem sposoben odteči 5x80, razmišljam pa da bi se udeležil 1. in 5. etape, da imam vmes 3 dni počitka. Bom prej odtekel raje nekaj daljših tekov preden se dokončno odločim.

vencelj napisal/-a:...zaenkrat nobenih možnosti za povečanje...

Tebi je treba postaviti spomenik. Tečeš ~ 50 km/mesec, maraton pa kot za šalo pretečeš pod tremi urami.
 klopotec
vencelj napisal/-a:"]...zaenkrat nobenih možnosti za povečanje...

Tebi je treba postaviti spomenik. Tečeš ~ 50 km/mesec, maraton pa kot za šalo pretečeš pod tremi urami.[/quote]

Kaj njemu. Spomenik treba postaviti njegovi mami in atu, he,he.
Naslednji konec tedna , od 23. do 25.1., bomo organizirali dolg trening tek po delu poti Trans Slovenija. Start naj bi bil v petek ob 16:00 uri v Lipi in dolžina teka do Nove vasi 35 km (prenočišča Lastovka, nočitev brez zajtrka 18,50 EUR, tel.:041/259597). V soboto je predvidena pot do Divače dolga 57 km (Malovec, nočitev z zajtrkom 25 EUR, tel.: 05/7631225) in v nedeljo do Pirana v dolžini 53 km.
Tek naj bi potekal na podoben način kot lani iz Preddvora do Trdinovega vrha, a upam, da brez tekmovalnih ambicij. Organizirano bo spremstvo s kombijem, kandidati pa zaenkrat Aleš Jurančič, Boštjan Potočnik, Marcela Umnik, Ivan Šavs, Polde Taler, Jana Oman itd.
Iztok
Uporabniški avatar
 tini
Pridem tudi jaz. :)

BTW, kje je ta Lipa?

lp,tini
 Iztok-SAM
Lepo, da greš zraven. Lipa nam je vsem zaenkrat še majhna uganka, predvsem kar se tiče cilja etape na avgustovski tekmi. Za tek naslednji teden je Lipa določena zato, ker je 35 km po mojem mnenju primerna razdalja za tisti dan. Lipa se najbrž drži kraja Pri cerkvi struge in leži na poti Žužemberk, Sela, Prevole, Lipa, Videm-Dorepolje, Rašca.
Iztok
 edo-brko
Lp!

Kje ste najdli to Lipo. Kaj bo tam cilj etape-start nove etape?

Pri pregledu startov in ciljev je neka logika (večji kraji-središča), kjer je možnost prenočevanja, logistike in oskrbe. Ampak Lipa, tam nekje za hrbtom, kako bodo ljudje sploh znali priti tja. Pričakoval bi, da bo to Žužemberk ali Ribnica.
Zanimivo, lahko malo bolj podroben opis etape Sevnica-Lipa in Lipa-Postojna, da bom bolj dojel smisel te Lipe.
Uporabniški avatar
 Radolca
me pa prav, po domače povedano, firbec matra, kdo v sloveniji je zmožen preteči 5 etap po, rečmo, 70 km :?:
Dušan Mravlje, potem pa dolgo nikogar :?: potem paspet Dušan :!: :?:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Radolca napisal/-a:me pa prav, po domače povedano, firbec matra, kdo v sloveniji je zmožen preteči 5 etap po, rečmo, 70 km :?:
Dušan Mravlje, potem pa dolgo nikogar :?: potem paspet Dušan :!: :?:

Za dva sem prepričan, da sta zmožna
:arrow: Zdravko Barič
:arrow: Miro Režonja
Je jih pa še nekaj potencialnih, npr. Snežni ... Lonely ... To-le ...
 kseb
Saj so drugi tudi, ki to zmorejo, ne samo MD. Že na TF je več dobrih ultramaratoncev.

Itak bo avgusta vse jasno.
:twisted:
Ne delamo svetovnega prvenstva, kjer po tekmi še tri dni jokajo, če ne zmagajo. Verjetno bomo na koncu spet vsi hvalili najhitrejše, toda ideja tekme je v osnovi drugačna. Upam, da bodo na startu tudi avanturisti, ki sicer niti ne hodijo na tekme in bo zanje udeležba na Trans Sloveniji le način aktivnega koriščenje dopusta. Tekme ni nujno potrebno vzeti kot nek ekstremen dogodek, kot boj za življenje, ampak morda kot izziv, ki je realen in dosegljiv. Če ne poskusimo, ne bomo nikoli vedeli, kako daleč nam je veselje teči. In obstaja še možnost, da bomo pa na naslednji tekmi prišli dlje.
Dušan je dejal, da so pri taki tekmi zmagovalci vsi, ki pridejo na cilj. Sam mislim, da so zmagovalci tudi vsi tisti, ki sploh upajo priti na start.
Iztok
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
kseb napisal/-a:Saj so drugi tudi, ki to zmorejo ...

Ziher, saj bi lahko še naštevali. Garant, da je policajev vsaj pet. Za dva sem skoraj 101 % da prideta :D
Seveda to nista Bilderja, temveč Biel-mena 8)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA