Verjamem, da vas drugje razvajajo. Na velikih tekih tipa Ljubljana, Sežana… je vse organizirano v nulo.
Naš tek je organiziran le s tvojim denarjem.
In razmišljamo tako: če bo 500tekačev, bomo postavili 5 WCjev, če bo tekačev 400 pa bodo le 3 WCji.
Teče se po plaži, kjer so ljudje, ki se sprehajajo, teče se čez cesto, ki je le delno zaprta, imamo bolj švoh kolesarje,
na prijavi je treba počakati tudi 10 minut, na štart te peljemo z busom, imamo tudi 400 pohodnikov, ki hodijo po progi … Daril bo toliko, kolikor jih bomo nažicali.
O njihovi vrednosti in kvaliteti se z “dobrotniki” ne bomo pogajali.
Skratka, to je prijeten tek med prijatelji ne pa olimpijske igre. Ko prideš, moraš vse našteto vzeti v zakup!
Osnovni podatki, ki jih potrebuješ…
5. tek in pohod Povežimo soline 2009
Nedelja, 15.3.2009
predprijava in plačilo štartnine do petka, 6.3.2009 (omejitev prijav na le 500 tekačev)na
www.skid.si plačilo na TRR 1010 0003 6852 817 štartnina
prijava v nedeljo, 15.3.2009 med 8.00 in 10.00 (po prijavi prevoz z busom na štart)
akcija moj 1.tek – vsi, za katere bo to prvi tek, tečete v tej skupini. POZOR!!!! Potrebno se je predhodno prijaviti!!!
avtobus: avtobus bo vozil med štartom in ciljem od 8.00 do 10.20
štart pohoda: 10.30
štart teka: 11.00
pasta party: 12.15
podelitev: 13.30 (eni rabimo uro in več, da pretečemo teh 9350m)
nagrade: vsi udeleženci teka prejmete spominsko kolajno, zmagovalca v teku (M+Ž) okronamo z oljčnim vencem in ju proglasimo za neuradna državna prvaka v povezovanju solin,
1-5 mesto absolutno (M+Ž) dobijo TAPERIN, udeleženci akcije moj 1.tek dobijo posebne kolajne za spodbudo in 1-5 mesta (M+Ž) prejmejo TAPERINE.
kategorije: ženske in moški absolutno in kategorija moj 1.tek
drugo: vsak tekač in pohodnik dobi topel obrok, pijačo ob progi in na cilju, sadje, štartno številko, prevoz z busom,
možnost uporabe kemičnega wcja,dobro organiziran in varen tek v prijetnem okolju in tudi kakšna praktična nagrada se bo našla.
Štartnina:
-za pohod je 8€
-za tek v predprijavi je 10€, na dan teka je 15€
Zakaj 10€? Ker imamo drugačne in več stroškov kot ostali. Prevozi z avtobusi, kemični WC-ji, hotelska hrana, varnostne ograje, štartne številke, zdravnik, sodniki, časomerilci, voda, sadje...
Pomembno obvestilo: Vsi udeleženci teka in pohoda na prireditvi sodelujejo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za morebitne poškodbe (in odtujitve) udeležencev ali njihove lastnine. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil in proge, a mora udelžence o spremembah obvestiti pred štartom teka. Mlajši oz. mlajše od 18 let lahko nastopijo pod pogojem, da starši ali trener podpišejo prijavnico in s tem prevzamejo vso odgovornost.
Mimogrede
Če se teka ali pohoda ne moreš udeležiti, te kljub vsemu prosim, da o naši prireditvi obvestiš tvoje prijatelje.
Tega bi jaz bil zelo vesel!!! Hvala!