Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mkwnar
Nikjer nisem zasledil, koliko bodo znašale štartnine! :?: :?: Ali ima kdo podatke o tem?
Uporabniški avatar
 vencelj
mkwnar napisal/-a:Nikjer nisem zasledil, koliko bodo znašale štartnine! :?: :?: Ali ima kdo podatke o tem?

Na spletni strani maratona http://www.maraton-radenci.si/si/ zaenkrat še ni razpisa, tam bodo objavljeni vsi podatki. Mislim, da prijave zaenkrat še niso odprte... :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 5rca
klopotec napisal/-a:...... malo je mogoče tečna iz Vanče vasi do Petanjc. Tam nekje tudi najbolj smrdi. Ampak to se da rešit. Odpovejmo se prašičjemu mesu, pa več ne bo smrdelo.

upam, da ne bo spet po cajtngih pisalo, da mi je smrdelo tam :nono:

:lol: :lol: :lol:

pa srečno v dveh krogih ti želim, Klopotec, če se ne srečava tam pri vas :D
Uporabniški avatar
 mkwnar
Vencelj, hvala za hitre in ažurne informacije. Štartnine so v okviru mojih pričakovanj...Ker sem že postal tehnološki višek in sem trenutno brez službe, moram zdaj vsak evro dvakrat obrnit. Lepo bi bilo, če bi država kaj subvencionirala v tek in pokrila del stroškov, saj bi potem sigurno še več ljudi teklo, se družilo in bolj zdravo živelo.... :lol: :lol:
Še sreča, da imam dobre prijatelja, ki mojo družino gosti za ta tekaški praznik v Gornji Bistrici... :wink:
Sicer pa komaj čakam, da se jutri tudi v naših krajih začne tekaška sezona z Maistrovim tekom na Uncu! :P :P :P
Uporabniški avatar
 Koci
MTS se udeležujem že od 1992. Nova proga sicer ni slaba, je je pa monotona, bolj mi je bila simpatična prva, ki je bila speljana po delu Avstrije pri Radgoni, pa tudi maratonska je bila boljša, saj je bila speljana v enem kosu in ne v dveh krogih kot sedaj.

Sicer pa so Radenci nekaj posebnega, lep tek in čudovito tekaško doživetje.
Uporabniški avatar
 natasa
.........moja edina želja za letos je BREZVETRJE, lani sem se 2 kroga borila, da me ni odneslo s proge :twisted: :twisted:, pa tudi, če so malo višje temperature.

:wink:
Uporabniški avatar
 pajo
natasa napisal/-a:.........moja edina želja za letos je BREZVETRJE, lani sem se 2 kroga borila, da me ni odneslo s proge :twisted: :twisted:, pa tudi, če so malo višje temperature.

Sorči Nataša kak gram gor ti ne škodoval pa še problem odnašanja z proge rešiš :D isti moment.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
natasa napisal/-a:.........moja edina želja za letos je BREZVETRJE, lani sem se 2 kroga borila, da me ni odneslo s proge :twisted: :twisted:, pa tudi, če so malo višje temperature.

E hvala enako :lol: na momente kot da bi se v zid zabijal :roll: bomo tolko več doma na prekmurski ravnici ob rahli sapici letos povadili :twisted:
Uporabniški avatar
 natasa
pajo napisal/-a:

Sorči Nataša kak gram gor ti ne škodoval pa še problem odnašanja z proge rešiš :D isti moment.

Mhmmmmm, saj škodoval mi res ne bi :roll:, ampak ....v brezvetrju pa lažje tečem brez dodatnih gramov :wink: . Se bom pa letos s kamni obtežila, če bo slučajno pihalo :twisted: . :lol: :lol:

Uporabniški avatar
 marathon95
Koci napisal/-a:MTS se udeležujem že od 1992. ...., bolj mi je bila simpatična prva, ki je bila speljana po delu Avstrije pri Radgoni, pa tudi maratonska je bila boljša, saj je bila speljana v enem kosu in ne v dveh krogih kot sedaj.

Sicer pa so Radenci nekaj posebnega, lep tek in čudovito tekaško doživetje.

To nije bila prva: Prva je išla na drugu stranu prema Ljutomeru
Uporabniški avatar
 Koci
Drži, prva je šla proti Ljutomeru, pa vseeno, tista preko Radgone mi je bila simpatična, ni bila toliko enolična.

Pa kaj hočemo, pretečemo jo in zadovoljstvo je, po končanem teku enkratno!

Pa lp :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Sedaj je na spletni strani http://www.maraton-radenci.si/si/ že objavljen razpis, ni pa še možnosti spletega prijavljanja (če nisem kaj zgrešil).

Letos za DP štejeta polmaraton v Radencih in maraton v Ljubljani (vsako leto se menja, lani je bilo obratno). Le pri kategorijah je napaka, v razpisu piše: " Za državno prvenstvo Slovenije v maratonu (42,195 km) se upoštevajo kategorije Atletske zveze Slovenije." V Radencih šteje za DP polovička in ne maraton.
http://www.atletska-zveza.si/files/rezu ... j/21km.pdf
http://www.atletska-zveza.si/files/rezu ... 1kmvet.pdf (DP za veterane- polmaraton).

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA