Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Domačina sta se konkretno razpisala. Očitno oba dobro poznata te kraje. Kar vaju se bom držal od začetka do konca, pa bo. :D
 spela*
edo-brko napisal/-a:Glede starta se strinjam, da glih ni bistven in itak ne bi moglo priti do pomote na terenu (pri planiranju doma pa lahko), toda CILJ pa je pomemben. Zamisli si strah vrle slovenske vojske, ko bi Tae "navalil" naravnost na njihov objekt. Če ne bi uspel prebiti žične ograje pa bi ga tam nekje pograbili varuhi reda iz "lepe njihove". Namesto v cilju bi zaradi "mejnega incidenta" (prehod izven uradnega prehoda-šengen) pristal nekje v Ozlju ali Karlovcu, za nagrado pa bi dobil plačilo v obliki kazni nekaj tisuču kuna. Mislim, da mu bi bilo vseeno lepše pri "nas" na Gospodični.

Edo-brko pa zna narediti reklamo! :D
Če se obeta nov mejni incident, seveda odpovedujem vse druge obveznosti, napovedane za tisti dan, in pridem, z dodatno opremo ... :lol:
(mogoče pa še dnevice dobim :lol: )
Uporabniški avatar
 vencelj
edo-brko napisal/-a:Lp!

"Vencelj" - vidim, da spremljaš zadevo. Po mojem mnenju bi to bilo zate. Upam da prideš in da se po več letnem "poznanstvu" tudi "uradno" spoznava!?

l

Ja, edo-brko, res bi lahko rekli, da se že več let poznamo. Čas bi bil, da se tudi "spoznamo"!¨ :D
Bržkone pa se to ne bo zgodilo na Trdinovem vrhu ampak kje drugje, ob kaki drugi priložnosti.
Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 miro
Edo,seveda sem še vas!
Obstaja velika možnost da pridem,saj je z "dolenjci" vedno prijetno,sploh na kulturni praznik.
Edina možnost,da ne pridem, je Tek treh dežel na smučeh,ki me mika in ga še nisem pretekel - na suho sem ga dvakrat!
Saj se bomo še brali.
Lp
Miro
 Jru
Živjo,

še dva fitklubovca resno razmisljata o sodelovanju, zato par čist praktičnih vprašanj:

Kako bo s prevozom? Bo najbolj praktično parkirat spodaj in dat gasilcem opremo, da prepeljejo navzgor?

Kako bo s potjo od Vrha do Gospodične? Bo prevoz ali se gre dol peš?

Pričakujemo poročila z zadnjega treninga, predvsem glede tega, kakšno obutev bo najbolj pametno uporabiti. Verjetno se bom odločil za goretext nikice, če ne bodo nasveti drugačni.

Pozdrave,

Jru
Uporabniški avatar
 tae
Jru napisal/-a: (Verjetno) se bom odločil za goretex nikice,

Jaz tudi, definitivno. (ne glede na ostale nasvete)
Uporabniški avatar
 miro
Verjetno pridem! Tek treh dežel so razbili na tri prireditve, tako, da mi niso več iziv :(
Se vidimo?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 nada
Ja jaz tud pridem, če me ne bo noga preveč zaj.... :cry: , tko da Dolenjci pripravte se :wink:
 Jru
Pripravite se!

Vstopili boste v kraljestvo starih in novih bajeslovnih bitij.

Gorjanski škrat in Vampir izpod Gorjancev ne bosta prizanesljiva do tistih, ki se bodo zapoleteli na začetku in jih bo na koncu zmanjkalo, zato pameten in konstanten tempo.

Dekleta pa po teku obvezno umiti obraz v studenčku Gospodična pod istoimensko kočo!

Več: beri Janez Trdina, Bajke in povesti o Gorjancih

Toliko iz ust "domačina", da ne bo kdo dejal, da ni bil opozorjen.

Se vidimo,
Jru
Uporabniški avatar
 tae
Domačini, kakšne so trenutne vremenske razmere na vašem koncu ? (v mislih imam tekaško pot in "avtomobilistično" cesto do vas)

Hvala za informacije iz prve roke.
 Jru
http://www.promet.si/?id=25&cloc=6yjet5 ... %2fA%3d%3d

najbližja kamera za spremljanje razmer v živo; nahaja se slabih 620m nad morjem, cca 12km stran od Gospodične.

V dolini so ceste kopne, kako je s cesto do Gospodične in naprej do vrha, pa verjetno več vejo prav-tam stanujoči.

Danes na Dolenjskem nimamo takega rukarja kot ga imate v Ljubljani, tako da ni panike.

Lp,
Jru
Uporabniški avatar
 tae
Potem velja za nedeljo tako, kot smo se dogovarjali ?
 spela*
Jaz imam še nekaj vprašanj:
Kakšna je pot (sneg, voda)?
Ali je za tekače kakšna časovna omejitev oziroma ali bodo tekli tudi taki, ki niso tako zelo hitri?
Bodo tudi pohodniki vodeni do Trdinovega vrha?

(Kolebam namreč med tekom in pohodništvom, pri čemer bi v drugem primeru s sabo vzela štirinožca.)
Uporabniški avatar
 garač
Po nekajdnevnem boju za jutrišnji podvig je na mojo žalost zmagala viroza :cry:
Srečno vsem, ki se boste podali proti vrhu... :wink:
 edo-brko
Lp!

Špela* imaš se vprašanja - kaj jih ni že zdaj dosti? Ne spraševat, treba je pridet.

Časovnih limitov ni- vsak ki pride na vrh je vreden spoštovanja.
Po zadnjih informacijah je cesta kopna (ponekod malo blatna) in na nekaj mestih nekaj snega,kibo po tem deževju zginil.
Trenutno dežuje, kaj bo jutri bomo videli (pride prav kakšen zložljiv dežnik?).
Pohod je mišljjen do "Gospodične", na Trdinov vrh se bo šlo v lastni režiji,
štirinožni "doping" ni predviden.

Brez strahu.Sicer bodo tekli tisti zelo hitro, nekaj manj hitro, nekateri zmerno bodo tudi takšni, ki bomo držali "zaščitnico". Bistvo je, da pridemo gor, potem malo dol (kjer bo baza) in za konec pa spet malo dol, do tam kjer smo šli prej gor.

Se vidimo jutri, če ne prej pa ob 10.00 uri!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA