Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

še1PR napisal/-a:Naj popravim, da niso vse tele fotke moje!
Ja, hvala! Pohvala pa prija, seveda! :oops: :)

Se mi zdi pa, da jih je večina... meni je ostala predvsem v spominu tista s Sebi ;)
Opravičilo ostalim avtorjem :D
Alja, tvoje slike so pa itak zakon :D
Letos bo na Ultra Promu Istra u mom srcu tudi nekaj novega. Predrag pravi, da bo upošteval dosedanje pripombe večine in tako se bo uradno na najdaljši razdalji meril čas. Za absolutno prve tri pa bodo tudi pokali. Vse ostalo bo presenečenje :D
Se vidimo.
ZdravkoC napisal/-a:Letos bo na Ultra Promu Istra u mom srcu tudi nekaj novega. Predrag pravi, da bo upošteval dosedanje pripombe večine in tako se bo uradno na najdaljši razdalji meril čas.

To pomeni, da ne boste nič več klepetali z nami (počasnimi), ko nas boste prehitevali, ker se vam bo mudilo v cilj :( Zame je čar tega teka ravno v tem, da se čas ne meri in nisi obremenjen s tem :D
klopotec napisal/-a:Na koncu pa vedno vozi avto organizatorja in če res ne gre se lepo vsedeš vanj, potem pa rečeš naj te dva km pred ciljem dajo dol, pa pritečeš v cilj. Tako so eni naredili lani. Mene ni premamilo in na koncu sem bil utrujen a neizmerno srečen.

Aja? Jaz pa sem se na vse pretege branil, ko me je Predrag spraševal, če mi je zadosti in bi raje končal. Koleno je reklo ne, glava in srce ja, večina pač odloča. :D . Saj razumem Predraga, je pač hotel vse skuapaj končati pred temo, mu je ena trma to preprečila, upam da bo letos drugače.
Jaz tudi ne bom tekel preveč v tekmovalnem tempu, sploh ker bo to moja prva ultra razdalja. :shock: Tudi proga je razgibana in bo treba razporedit moči. :roll:

Na ta tek me vabi predvsem razdalja, ki je malo daljša od maratona in lepa pokrajina po kateri je speljana in v tem dvojem želim uživat. :D Ta tek bom imel tudi kot osebno darilo za svoj praznik. :D
Tudi jaz načrtujem udeležbo na tem teku, predvsem da se ogrejem, ker bo takrat v naši kotlini že hud mraz :shock: Lansko leto se teka nisem udeležil zaradi podmladka, letos bodo pa že zdržali brez mene :oops:

ZdravkoC napisal/-a:...se bo uradno na najdaljši razdalji meril čas...

Ali ni ravno čar v temu, da se ne meri :--(
ZdravkoC napisal/-a:Letos bo na Ultra Promu Istra u mom srcu tudi nekaj novega. Predrag pravi, da bo upošteval dosedanje pripombe večine in tako se bo uradno na najdaljši razdalji meril čas. Za absolutno prve tri pa bodo tudi pokali. Vse ostalo bo presenečenje :D
Se vidimo.

Ma glede na debate se mi zdi, da je ravno večina proti merjenju časov in da je glavni čar tega teka druženje in ne dirkanje za rezultatom.... :|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA