Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 natasa
dexi27 napisal/-a:Ja okrepčevalnice pa so ble bolj tko po Češko, no ampak je blo za preživet, lahk si si tud dal svojo pijačo pa gele pa so ti jih dostavli na želeno okrepčevalnico, no skoraj jim je uspelo, tu pa tam kaj so zamutili. Ampak nič katastrofalnega :wink:
V glavnem proga pa prvi del po asfaltu ne vem kolk po moje ene 10 km lahk da manj, pol pa kar strm vspon v gozdu, nadaljevanje poti pa po lepih gozdovih in makedamskih cestah. Veliko gore - dole, zelo razgiban teren, pol pa zadnjih 5 ali 6 km spet asfalt pa ka pa vem ene 4 km do cija skoz rahlo navzdol, pred cijem skozi en podhod, ki je od daleč zgledal zelo nizek, ampak je k sreči bil dost visok :roll: .

V glavnem razgiban tek, lepa okolica, kar velika udeležba, prijazni gostitelji in pa neumorna družba iz DMP Celje :beer:

TNX, zelo izčrpno!

:wink:
Uporabniški avatar
 dexi27
Veš kaj se men dogaja, da ko grem prvič na kako tekmo, pol pa študiram kak je bla trasa pa se nič kaj prav ne spomnim :oops:
Uporabniški avatar
 50cent
Dexi, letos greš? :wink:

Lp :)
Uporabniški avatar
 dexi27
Ne verjamem, ali pa kaj pa vem se še odločam kak bi začel letošnjo sezono. :wink:

Mogoč pa da si pogledam traso še enkrat, mogoč si bom kaj več zapomnu kak zgleda :roll:

Edina kaj se dobr spomnim, pa je to da sem dobrih 25 km tekel čist sam in sem srečal ene s traktorčkom in prikolico, me je kar mal melo da bi prsedu :D :D
 Alek
dexi27 napisal/-a:Ne verjamem, ali pa kaj pa vem se še odločam kak bi začel letošnjo sezono. :wink:

Mogoč pa da si pogledam traso še enkrat, mogoč si bom kaj več zapomnu kak zgleda :roll:

Edina kaj se dobr spomnim, pa je to da sem dobrih 25 km tekel čist sam in sem srečal ene s traktorčkom in prikolico, me je kar mal melo da bi prsedu :D :D

Dexi, če pa letos ne boš raztural, ne boš nikoli. Toliko časa kot ga imaš letos in še drugo leto ter idealnih pogojev, ne boš več imel. Ker ko boš končal šolo bo treba delat. Moreš vedet, da država vlaga v tebe in hoče ta vložek nazaj trikratno. Tak da uživaj še letos in drugo leto.

Lepo bodi
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
natasa napisal/-a: Pa da vidimo, če si je ZdravkoC tako natančno zapomnil tudi kaj se je dogajalo ob in na progi, ali pa mu je v spominu ostalo samo tuširanje :shock: :twisted: :lol: :lol: ??

Kibiciraš ...

Start klasično, brez nervoze, kot se za dolge teke spodobi. Masa se je silno zagnala in kar dobro se je blo treba koncentrirat, da ostaneš v svojem tempu. Štirje s TF dresi smo tekli prve kilometre kot kraljeva konjska vprega. Tini in Tole sta kmalu malce potegnila naprej, z Mihom pa sva vzdrževala zložen tempo. Asfaltna cesta se je nagnila navzdol in ZdravkoC je uporabil prednost gravitacije. Iz asfalta levo pot postaja vse bolj naravna. Počasi dohitim sprednji par kraljeve vprege, vendar Tini naenkrat silno potegne naprej. Izgubil se je v daljavi, s Toletom pa še en čas tečeva tako, da sva si na očeh. Tisti prvi gozdni vzpon je že za nami, pot pa je nenehno razgibana in prijetna. Klancev pravzaprav ni, čeprav je teren valovit. Čas in km kar tečejo. Po pretečeni maratonski razdalji se cesta postavi bolj pokoncu. Vsaj meni se je in zagotovo vem, da sem na ca kilometerskem vzponu tudi hodil. Na vrhu je bila menda okrepčevalnica. Od tam naprej se je spet začel silovit dir. Čez par trenutkov sem bil že pod tušem in presneto sem moral pazit, da mi milo ne pade na tla, saj v takem se ni primerno prepognit. Razen izjemoma, če ti jaz umivam hrbet :D
Uporabniški avatar
 natasa
ZdravkoC napisal/-a:
natasa napisal/-a: Pa da vidimo, če si je ZdravkoC tako natančno zapomnil tudi kaj se je dogajalo ob in na progi, ali pa mu je v spominu ostalo samo tuširanje :shock: :twisted: :lol: :lol: ??

Kibiciraš ...

Start klasično, brez nervoze, kot se za dolge teke spodobi. Masa se je silno zagnala in kar dobro se je blo treba koncentrirat, da ostaneš v svojem tempu. Štirje s TF dresi smo tekli prve kilometre kot kraljeva konjska vprega. Tini in Tole sta kmalu malce potegnila naprej, z Mihom pa sva vzdrževala zložen tempo. Asfaltna cesta se je nagnila navzdol in ZdravkoC je uporabil prednost gravitacije. Iz asfalta levo pot postaja vse bolj naravna. Počasi dohitim sprednji par kraljeve vprege, vendar Tini naenkrat silno potegne naprej. Izgubil se je v daljavi, s Toletom pa še en čas tečeva tako, da sva si na očeh. Tisti prvi gozdni vzpon je že za nami, pot pa je nenehno razgibana in prijetna. Klancev pravzaprav ni, čeprav je teren valovit. Čas in km kar tečejo. Po pretečeni maratonski razdalji se cesta postavi bolj pokoncu. Vsaj meni se je in zagotovo vem, da sem na ca kilometerskem vzponu tudi hodil. Na vrhu je bila menda okrepčevalnica. Od tam naprej se je spet začel silovit dir. Čez par trenutkov sem bil že pod tušem in presneto sem moral pazit, da mi milo ne pade na tla, saj v takem se ni primerno prepognit. Razen izjemoma, če ti jaz umivam hrbet :D

:shock: , uau .... :lol: :lol: !
Očitno me čaka en lep tek za otvoritev moje sezone.
Hvala sem prepričana, da mi bodo vse informacije koristile !

Uporabniški avatar
 dexi27
Alek napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Ne verjamem, ali pa kaj pa vem se še odločam kak bi začel letošnjo sezono. :wink:

Dexi, če pa letos ne boš raztural, ne boš nikoli. Toliko časa kot ga imaš letos in še drugo leto ter idealnih pogojev, ne boš več imel. Ker ko boš končal šolo bo treba delat. Moreš vedet, da država vlaga v tebe in hoče ta vložek nazaj trikratno. Tak da uživaj še letos in drugo leto.

Lepo bodi

HAHAHA!!!

Alek ne me strašit menda ja ne bo tak hudo. Je pa res velika možnost da grem letos še enkrat probat, čeglih sem zdaj tak bolan, da mi ni do ničesar, ampak bo minalo.
Uporabniški avatar
 natasa
dexi27 napisal/-a:

.... čeglih sem zdaj tak bolan, da mi ni do ničesar, ampak bo minalo.

Hitro okrevanje ti želim.
 marjan
natasa napisal/-a:Očitno me čaka en lep tek za otvoritev moje sezone...

Pozabila si na 12 ur Kališča 04.04 :evil: :wink:

Lep pozdrav vsem ultrašem,
Marjan
Uporabniški avatar
 bernarda
natasa napisal/-a:No, tako prijava je oddana in komaj čakam 18.04. :lol:

Če bi še kdo šel pa ima težave s prevozom, je rešitev

http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... .htm#ceska

Držim pesti! Naj se ti tvoj trud in delo čez zimo bogato nagradita.Pričakujem poročilo in sliko z NATAŠO na stopničkah. Vse dobro in srečno!!

:wink: :Fslo
Uporabniški avatar
 lenči
bernarda napisal/-a:
natasa napisal/-a:No, tako prijava je oddana in komaj čakam 18.04. :lol:

Če bi še kdo šel pa ima težave s prevozom, je rešitev

http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... .htm#ceska

Držim pesti! Naj se ti tvoj trud in delo čez zimo bogato nagradita.Pričakujem poročilo in sliko z NATAŠO na stopničkah. Vse dobro in srečno!!

:wink: :Fslo

Se podpišem pod tvoje besede Bernarda
DAJMO NATAŠA :laola
Uporabniški avatar
 natasa
:oops: :oops: :oops: ...brez pritiska prosim :? ......

Hecam se, hvala za lepe želje, amak mislim, da bo tole pa zelooo težko. Na štart grem brez pričakovanj o rezlultatu in predvsem uživat v teku. Bomo videli, v 50-ih km se lahko zgodi marsikaj :shock: .

Uporabniški avatar
 dexi27
natasa napisal/-a::oops: :oops: :oops: ...brez pritiska prosim :? ......

Hecam se, hvala za lepe želje, amak mislim, da bo tole pa zelooo težko. Na štart grem brez pričakovanj o rezlultatu in predvsem uživat v teku. Bomo videli, v 50-ih km se lahko zgodi marsikaj :shock: .

BREZ PRIČAKOVANJ SAM DA SEM MED PRVE TRI

Škoda, da me ne bo zraven :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA