Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
rebolj napisal/-a:Vsak prijavljen tekač in pohodnik dobi praktično darilo - naglavno lučko.

Superca! Ker zadnje čase treniram ponoči z lučko, sem skoz v strahu, da mi bo kdaj v gozdu odpovedala potem pa najdi pot domov.. :D Tudi menjavo baterij kot npr. na trekingih si v temi ne znam predstavljat (pa še izguba časa in dobra uvrstitev bi šla po vodi.. :lol: ).

Torej odslej bo vedno pri roki rezervna in problem rešen :!:

Se vidimo na Murovici (že petič zapored) :P
Uporabniški avatar
 vencelj
No, :TF) ekipa. Še velja za soboto :?:
Za moški del ekipe vem, da je imel v soboto dober trening: dva na 12- urnem vzpenjanju na Šmarno goro, dva na teku po Šentiljski poti...
Zase pravzaprav še ne vem, kako sem pripravljen, ker letos še nisem tekmoval, teža je pa kar vzpodbudna :roll: :wink: .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 miciM
Ja,jaz si nesem premislila, samo, da me Avi ne vrže ven z ekipe :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 AVI
...velja, velja.....trening je bil res odličen, upam samo da bodo noge že dobile kaj moči...drugače pa igram na karto teže.... :lol: :lol: :lol:

miciM ko si not...ni več poti ven...je pa samo še pot na vrh.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 PeterM
vencelj napisal/-a:No, :TF) ekipa. Še velja za soboto :?:
Za moški del ekipe vem, da je imel v soboto dober trening: dva na 12- urnem vzpenjanju na Šmarno goro, dva na teku po Šentiljski poti...
Zase pravzaprav še ne vem, kako sem pripravljen, ker letos še nisem tekmoval, teža je pa kar vzpodbudna :roll: :wink: .

LP, vencelj

Vencelj, zaenkrat še težko hodim navzdol. Regeneracija po odličnem treningu še traja. Teža je v odličnem stanju. AVI je v formi, tako, da kar leti.
Za vaju z Marjanom ne dvomim. MiciM je še vedno za. Kaže, da bo šlo :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA