Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
bernarda napisal/-a:tomaz.zupancic je napisal
V Domžalah bo menda sedaj v marcu državno prvenstvo v dolgih tekih.

8) V razpisu je navedeno, da je dne 14.03.2009 državno prvenstvo v dolgih tekih v Domžal.

Brskal sem malo po straneh Atletskega kluba Domžale, pa nisem nič našel :oops: Pomoč z vaše strani bo dobrodošla.
Uporabniški avatar
 vencelj
bernarda napisal/-a:tomaz.zupancic je napisal
V Domžalah bo menda sedaj v marcu državno prvenstvo v dolgih tekih.

8) V razpisu je navedeno, da je dne 14.03.2009 državno prvenstvo v dolgih tekih v Domžal.

Kot sem že napisal, po razpisu je marca v Domžalah DP v krosu: http://www.atletska-zveza.si/files/rezu ... c/Kros.pdf ,(za člane kratki kros 3000 m ter dolgi kros 10 000m)
DP v dolgih tekih pa je 11. aprila v Novem mestu, a člani tečejo le 10 000 m... http://www.atletska-zveza.si/files/3_Po ... enstva.pdf (stran 96)

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Pišuka klatez, hvala sicer za tvoj trud, a kaj ko je oboje na isti dan, kot slovenski kraški mali maraton. Sem študiral ali bi šel tja ali ne in ker ni bilo nič drugega sem se prijavil in že plačal.

Očitno ima Hrvaška več 5km tekem. Vseeno se še naprej priporočam za informacije.
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - Tae očitno si ne upaš na tekmo na 5km... :roll:

Sicer pa spremljaj www.utrke.net
Največ imajo polmaratonov ampak ker je to predolgo za vse imajo ponavadi še utrke građanov, ki so dolge +- 5km.
Uporabniški avatar
 Speedy
tae, rezultat, ki nekaj šteje na 3, 5, ali 10km je rezultat s steze.... :twisted:

Vse cestne dirke so bolj približno merjene, verjetno pa nobena (vsaj pri nas) nima certifikata...

Če že vlagaš toliko truda v trening, načrtovanje in sekunde (pa konec koncev tudi želja je ogromna), potem se drži tudi natačno izmerjene proge, kar edino steza je. To pomaga pri zadovoljstvu, da je to res rezultat na 5.000m in pri tem ni pomembno, ali si rekreativec ali atlet, ali morda že veteran, in ali rezultat želiš primerjati z drugimi, ali ne. Gre enostavno za poštenje do sebe. Vse cestne dirke tam okoli 5km pa so ti odlična motivacija in priprava za "ta prav rekord", ki ga boš tekel, ko boš imel to v nogah in ni treba čakati nobene dirke...

Hej, če se ti mudi "podreti" rekord že v teh zgodnjih mesecih, potem le glej, da boš podiral vse tja do pozne jeseni :D . Poleti, ko je topleje ali celo vroče, se v večernem hladu da opraviti izredno hitre teke, ki jim v teh še skoraj zimskih mesecih gotovo ne moreš biti kos. To je le moje skromno mnenje. Sicer pa srečno in po pameti, da ne pride do kake poškodbe.
Uporabniški avatar
 tae
Link sem si dal pod fovorites.

Vsak zakaj ima svoj zato, kot ima vsaka posledica svoj vzrok. Očitno vsemogočni nad nami ve, da še nisem pripravljen, zato mi preprečuje, da bi šel na pravo 5-ko in se domov vrnil razočaran. Tudi zame bo še prišel pravi čas. Malo za hec, malo za res. :D :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Hoj Speedy, ti si še med nami. Že na začetku mojega pojavljanja na forumu si mi dajal pametne nasvete in vidim, da se nisi spremenil. Hvala ti. Drugače ti še kaj tečeš in tekmuješ ?
Uporabniški avatar
 Speedy
tae napisal/-a:Hoj Speedy, ti si še med nami. Že na začetku mojega pojavljanja na forumu si mi dajal pametne nasvete in vidim, da se nisi spremenil. Hvala ti. Drugače ti še kaj tečeš in tekmuješ ?

Hoj, recimo da Lassie se vrača :D samo nikol ne veš, kdaj ti poškodba prepreči namen... :twisted: Saj veš, malo sem že v letih, glava bi pa tako, kot smo leteli včasih....

Torej malo še migam zase, za tekmo se pa nikol ne počutim dovolj priparvljen :D a zdaj delam tudi na tem, da se spet kdaj kje pokažem.

Mogoče pa prej opraviva kak hiter krog v Kamniku ali Domžalah, samo jaz za to rabim višje temp. :D
Uporabniški avatar
 Speedy
Insajderske info pravijo, da se ti bo zgodil 5km tek po samih ulicah Kamnika. Očitno je tale PB potegnil za sabo celo mesto :D

Zdaj pa hitro začni lobirat, da bo proga točna do zadnjega metra.
Uporabniški avatar
 tae
Speedy, tell me more. :shock: :D (presenečen in navdušen obenem, če je to res)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA