Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

moder
ok ni problema, bomo se se zmenili....smo se danes ze prijavili!
:D
Uporabniški avatar
 Loni
Super in kdaj greste? Kje boste spali?
 moder
ja za zdaj zgleda da se bomo ob kakih stirih ponoci odpeljali iz MB, pa kr tam na startu dvignili stevilke.....
A mas ti kaksno idejo kje bi se dalo prespat?
 moder
hoj!
meni ne gre plačat z visa electronom....hm, zdaj pa nimam druge ideje....mogoce western union?
Uporabniški avatar
 Loni
A štartnine ali hotela ne moreš plačat?
 moder
ne tega hostla, ko si proporocala, mi sporoca error ... mogoce visa electron ne jemlje....
Uporabniški avatar
 Loni
Sem jim poslala poizvedbo, navadno kar hitro odgovorijo.
Že dobila odgovor, ne jemljejo nobenih debetnih kartic.
Uporabniški avatar
 Radolca
no, sem se je pa šemoja malenkost prijavila in povečala količino prijavljenih forumovcev :!:
na dunaj gremo pa "na nož", oziroma lepšepovedano na pir :toast:
Uporabniški avatar
 Loni
pa na tortico, ne pozabi na moj rojstni dan :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
pa še rdečo rožo ti bom v lase vpletel :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
A misliš, da bom pol kaj hitreje tekla? Ali pa malo dalj?
 a nje ni
tudi jaz vedno bolj razmišljam, da bi šla ... ker sem študentka nimam nobene kreditne kartice in me zanima kako je s plačilom štartnine? ali se plača preko kakšne položnice, lahko preko proklika ... ? :?

bom hvaležna za kakšno informacijo, pa se mogoče vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 romanl
Lani smo ta tek izkoristili kot družinski izlet.
Pravi tekaški praznik, vzdušje in ambient noro.
Prijavili smo se preko spleta, v soboto dvignili startne številke in prespali v hotelu v neposredni bližini cilja. Za rezervacijo hotela priporočam spletni naslov www.hrs.com, plačilo pa izvršite v hotelu.
Uporabniški avatar
 Radolca
a nje ni napisal/-a:bom hvaležna za kakšno informacijo, pa se mogoče vidimo :wink:

mislim da prijavnico s potrdilom o plačilu štartnine lahko pošlješ tudi po faxu. do 6.3. je bila štartnina 54 eurov, zdaj pa je 67
 Lance
kje pa ste kej rezerviral prenočišče? Je kdo že kdaj prespal v kakšnem od dunajskih Hostlov - so sicer že kr polni :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com