Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer napisal/-a:Mojca, ali mi boš delala družbo, da ne bom čisto sam krožil :oops: .
Tudi ti lahko na lagano narediš svoj prvi maraton :lol:

Lahko bi šla. Če boš fajni zajček (ne prehiter). :wink:

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 Laufer
:wink:
Počasi 20 krogov, potem pa se do konca tekme vlečemo po progi :roll: , vmes kaj pojemo in popijemo in potem finiširamo v cilj.
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem prebral razpis in videl, da je tekmovanje tudi ekipno.

"Ekipo lahko sestavlja od 2-8 tekmovalcev, tekmovalk. Zmagovalna ekipa je tista, ki v času 8 ur preteče največ krogov.
V ekipnem delu pa je absolutna kategorija (moški ali ženske ali mešano)"

Mislim, da lahko sestavimo ekipo TF-ja. Miro je že prijavljen, jaz pa se ravnokar. Tudi Uroš misli resno, tako da smo že 3-je.

Sicer se vsak prijavi sam, ekipo pa sestavimo pred samim tekom.
Uporabniški avatar
 Vreme
Laufer napisal/-a:Sem prebral razpis in videl, da je tekmovanje tudi ekipno.

"Ekipo lahko sestavlja od 2-8 tekmovalcev, tekmovalk. Zmagovalna ekipa je tista, ki v času 8 ur preteče največ krogov.
V ekipnem delu pa je absolutna kategorija (moški ali ženske ali mešano)"

Mislim, da lahko sestavimo ekipo TF-ja. Miro je že prijavljen, jaz pa se ravnokar. Tudi Uroš misli resno, tako da smo že 3-je.

Sicer se vsak prijavi sam, ekipo pa sestavimo pred samim tekom.

Ali je možno, da mislijo na štafeto :?:
Uporabniški avatar
 Laufer
Ne vem, bomo videli kaj mislijo s tem, saj je še kar nekaj časa do teka.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tudi BROOKS bo tam da ne pozabimo tega.In bo zopet prijetno druženje.Prijetno s prijetnim.. :wink:
Lahkoten korak vam želim!
Uporabniški avatar
 Speedy
vencelj napisal/-a:Zanimiv tek!
Tole z ekipami bo pa treba res natančno definirati.

LP

Mislim, da je preprosto ko pasulj :D

"Zmagovalna ekipa je tista, ki v času 8 ur preteče največ krogov. "

Pri tem ni važno, koliko kdo preteče in koliko počiva.

Verjetno je edini pogoj ta, da je v vsakem trenutku tekme na progi največ en član ekipe.

Dvomim, da vsi člani lahko tečejo magari vsak zase in tako hkrati nabirajo kroge, saj potem ekipa z samo dvema članoma nima šans proti ekipi z osmimi člani (ta dva bi morala biti 4x hitrejša vseh 8 ur...:twisted:)
Uporabniški avatar
 Darja
Vprašanje organizatorju: glede na letnice rojstva, ki se pojavijo v roloju na prijavnici, se prireditve ne morejo udeležiti tekači, ki so bili rojeni po letu 1981 - ali pa jaz kaj narobe delam :roll: Če bi šlo za polnoletnost bi še razumela, ampak mladci in mladenke, ki so se rodili npr. leta 1982, imajo že kar nekaj let volilno pravico. Kako torej, samo starejši od 28 let? :shock:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Darja napisal/-a:Vprašanje organizatorju: glede na letnice rojstva, ki se pojavijo v roloju na prijavnici, se prireditve ne morejo udeležiti tekači, ki so bili rojeni po letu 1981 - ali pa jaz kaj narobe delam :roll: Če bi šlo za polnoletnost bi še razumela, ampak mladci in mladenke, ki so se rodili npr. leta 1982, imajo že kar nekaj let volilno pravico. Kako torej, samo starejši od 28 let? :shock:

Mogoče pa štejejo tiste, ki bodo tekli in bodo seštevali njihova otroška leta, ko se bodo pomladili po 8urnem teku :lol: :lol: .In bodo izgledali kot na novo prerojeni. :lol: :lol:
No šalo na stran.Dobr bi jih bilo pobarati v tem kontekstu mogoče je pa kak tiskarski škrat ali kaj nepredivdenega.
Tako da imate še zlati čas da se poinformirate kako in kaj!
Pridite v čimvečjem številu tudi BROOKS bo tam z vami!
Lahkoten korak vam želim!
 Nata6a
Zvedela sem,
da programsko napako pri letnici rojstva že odpravljajo in
bo ta "bug" predvidoma odpravljen danes do večera (in se za težave opravičuejo).
Uporabniški avatar
 Classix
Nič me ni strah
če so smučarji z nami...

...prijavljen...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Laufer
Tole je uradni odgovor organizatorja glede ekipnega teka.

"Pozdravljeni! Ekipno bo tak sistem, da se bodo seštevali krogi tekmovalcev ki so v skupini! Ni mišljeno kot štafeta! Skupine so pa od 2-8 tekmovalcev! Tekmujete pa lahko tudi kot samostojen tekmovalec!"

Ne glede da bodo TF ultraši na drugih tekmah, bi se spodobilo da gre :TF) po zmago, 8 se nas bo pa ja našlo.
Uporabniški avatar
 miciM
jaz sem za, samo pridem šele ob 2h, ker sem prej v službi in bi prišla takoj po službi

:wink:
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Obrazcu morate obvezno predložiti fotokopijo plačane prijavnine. Če ne bo dokazila o plačani prijavnini, prijavnice ne bomo upoštevali.
Kateri obrazec pa mislijo in kje se ga dobi?Jaz sem namreč prijavnino že plačal preko položnice.Obrazca ki je omenjen pa nikakor ne najdem.
Če kdo kaj ve o tem bi lepo prosil za informacije :)
Lep tekaški pozdrav vsem skupaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA