Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Ojoj, tole pa ne vem če bo šlo :oops: . Meni že ne. Aja, treniraj klance :wink: , ker tole sta dva hribovska kroga :clap: , saj poznaš tisti vzponček kjer sva tekle zadnjič? No, dvakrat se ponovi :wink: . In prvi krog je huda gužva samih žensk, drugi pa je samo malo boljši. Če hočeš rekorde dosegat, greva raje kam drugam :lol: .

zame bo rekord, ko pretečem ciljno črto. ne glede na bruto ali neto čas. za v nedeljo se lahko zmeniva za en na izi tekec. nekaj km. zjutraj ali pa popoldne. meni med 10to in 17sto uro ne paše.

tist klanček je pa še vedno .... vau :oops: .... in se ga lotim s precejšnjim spoštovanjem.

nini
Uporabniški avatar
 Dunchy
Včeraj sem se udeležila prvega pripravljalnega treninga :lol:

Kljub dežju sta se z nami trudila Matej Cankar in pa Alenka Bikar :laola

Kako pa bo naprej pa bomo še videli in poročali... :clap:
 Damjana1A
Ojla
Sem nova na forumu.
Grem na DM-tek in lepo bi bilo,ce bi se malo vzpodbujale in malo pokramljale,kako se pripravljamo.
Lep pozdrav vsem
Damjana1A
Uporabniški avatar
 natasa
Tokrat ga bom prvič izpustila, mi datum ne ustreza.

Lepo tekajte.
 moyca
Tudi jaz sem nova na tem forumu, ... rada bi se udeležila 4. dm teka ... to bi bil moj prvi "maraton" ...

pa me zanima, kako je na pripravah v lj.? ... sem prebrala, da je bila ena pogumna in se je v četrtek udeležila prvih priprav kljub dežju - čestitke!

kako so potekale te priprave, če si tako prijazna pa malo opišeš, prosim.

l.p. moyca
 Damjana1A
ce je kaksna iz okolice Kranja....
bi se lahko dobile na kaksnem treningu v popoldanskih urah
lep pozdrav vsem
Damjana
Uporabniški avatar
 Dunchy
moyca napisal/-a:Tudi jaz sem nova na tem forumu, ... rada bi se udeležila 4. dm teka ... to bi bil moj prvi "maraton" ...

pa me zanima, kako je na pripravah v lj.? ... sem prebrala, da je bila ena pogumna in se je v četrtek udeležila prvih priprav kljub dežju - čestitke!

kako so potekale te priprave, če si tako prijazna pa malo opišeš, prosim.

l.p. moyca

živjo, priprave so potekale takole:
ob 17.30 uri smo se zbrale punce skupaj s trenerjem Matejem in Alenko Bikar. Slednja je vodila ogrevanje in nam nato še prikazala vaje za samo tehniko teka, nato pa smo z Matejem naredile par krogov po Tivoliju. Skratka, bilo je zelo poučno in dobrodošlo in ne bom spustila nobenega treninga do konca ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz bom tekla na 10km.
 Damjana1A
Jaz imam zeljo preteci 10 km in upam,da bo slo.
Uporabniški avatar
 lenči
Damjana1A napisal/-a:Jaz imam zeljo preteci 10 km in upam,da bo slo.

Seveda bo šlo, je toliko družbe, da te kar potegne zraven in do cilja :lol:
Uporabniški avatar
 Dunchy
Mini Miška napisal/-a:Na koliko km boste pa tekle?

Pripravljamo se na 10 km, kako pa bo pa bomo še videli :lauf:
 moyca
pozdravljene punce!

najprej dunchy hvala za odgovor

vidim, da ste tu na forumu same hude tekačice, vse zainteresirane za tek na 10 km, .... lepo in pohvalno

... se vidimo na pripravah, moyca
Uporabniški avatar
 Dunchy
moyca napisal/-a:pozdravljene punce!

najprej dunchy hvala za odgovor

vidim, da ste tu na forumu same hude tekačice, vse zainteresirane za tek na 10 km, .... lepo in pohvalno

... se vidimo na pripravah, moyca

Živjo Moyca, tukaj na pripravah nismo same hude tekačice, sploh pa jaz ne!
Tečem trenutno 2 meseca po poškodbi, tako da ne se sekirat če misliš da si slaba!!! Pridi pa boš videla, nebo ti žal!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA