Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

janez.ferlic napisal/-a:Zdravo

Tradicionalni uvod v sezono Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih bo na 16. Gorskem teku pod Kriško goro. Proga ista kot pretekla leta, torej dokaj hitra gorskotekaška, kjer so se vedno dobro znašli tudi hitri ravninski tekači.

Razpis na http://www.klub-trmastih.si/gp09/kriska09.pdf

Vse o Gorenjskem pokalu za leto 2009 pa na http://www.klub-trmastih.si/gorenjskip.htm

Lepo vabljeni v zavetje Kriške gore

Janez

Je možno kje videti karto z vrisano smerjo teka? Na uradni spletni strani je ne najdem, našel sem le graf višine!
Uporabniški avatar
 MarP
Pridem. Komaj čakam. Tisto kar je napisal kožuščki je pa 3x res.

Lp
M :lol:
Uporabniški avatar
 jpotoc
Profil proge 406 vzpona in 28m spusta.

Slika[/img]
Uporabniški avatar
 valena
Pridem z otroki kot vsako leto navijat za našga atija. Tam pod vrhom na strmi gozdni potki se bomo drli dajmo ati dajmo!Seveda bomo navijali tudi za vse ostale, ki jim bo pot tekla s čela!
Mmmm pa palačinke ...
:)
Uporabniški avatar
 tabonir
jpotoc napisal/-a:Profil proge 406 vzpona in 28m spusta.

Slika[/img]

Graf višine je seveda zelo uporaben pri načrtovanju porazdelitve moči na trasi.

Vseeno si pa zelo težko predstavljam udeležbo na tekmi brez, da si predhodno ogledam karto poteka proge!

Zelo mi je žal, da organizator karte ne objavi!
 večno mlad
Bojan Ambrožič napisal/-a:Komaj čakam mojo prvo gorski dirko v tej sezoni. Slabost te proge je spust tik pred ciljem

Na gorskih tekih ni slabosti. So samo odseki prog, ki nekomu bolj pašejo nekomu pa manj. Na koncu se pa vse zgliha. Zato pa je zanimivo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
večno mlad napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Komaj čakam mojo prvo gorski dirko v tej sezoni. Slabost te proge je spust tik pred ciljem

Na gorskih tekih ni slabosti. So samo odseki prog, ki nekomu bolj pašejo nekomu pa manj. Na koncu se pa vse zgliha. Zato pa je zanimivo.

:wink: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Uf mater to pa res ni dobr :? želim ti čimprejšno okrevanje in ojačitev gležnja za prihodnje vzpone in izzive!
Zopet ena šola več kajne!
Lahkoten korak ti želim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ma ni panike. Zvin gležnja le 2. -3. stopnje po moji petstopenjski lestvici. To pomeni 2 dni neteka. Sem si pa na dirki zvil gleženj vse skupaj trikrat. Obakrat prej je šlo za zvin 1. stopnje.

Tko, da sem jo še čisto dobro odnesel, glede na to, da sem si lani na Tržiškem krosu na deloma isti progi zvil gleženj kar 4. stopnje (10 dni neteka).
 kožuščki
:lol: :hehe: :laola :pivo:

Izkušnje kažejo, da je počitek najboljši trening. Drugače se pa ženski del kožuščkov bolj sprehaja kot teče, ampak se ma vsen fajn. Z večno mladmu večkrat sodelujemo pri zadnjem smešku, našga tamladga pa zato še ne navdušujemo, pravimo mu, da mora biti resen in je v zadnjem tednu zdravil poškodbo po načelu, da je počitek najboljši trening.
 kožuščki
kožuščki popravljajo napako; po mnenju mnogih vrhunskih trenerjev je počitek VČASIH najboljši trening

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA