Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Jani!

Kapo dol!

Več kot očitnoje, da si pripravljen tudi za turo"Pohorje & Kozjak u jednom dahu"!

Lep dan (noč) še naprej in lp. Zvone

P.S. ultra "podvigi" kar dežujejo... kaj vse bo še zgodilo letos... niti ne upam napovedati...
Uporabniški avatar
 jan_jan
Hvala vsem za čestitke.

Zvone napisal/-a:Več kot očitno je, da si pripravljen tudi za turo "Pohorje & Kozjak u jednom dahu"!

Vsekakor je bil dril čez Pohorje tudi del tega projekta. Morda veš za koga, ki dobro pozna Kozjak in bi šel z mano? :D

Sedaj odhajam na regeneracijski tek. Lepo nedeljo želim.
Uporabniški avatar
 zvone
jan_jan napisal/-a:Hvala vsem za čestitke.

Zvone napisal/-a:Več kot očitno je, da si pripravljen tudi za turo "Pohorje & Kozjak u jednom dahu"!

Vsekakor je bil dril čez Pohorje tudi del tega projekta. Morda veš za koga, ki dobro pozna Kozjak in bi šel z mano? :D

Pozdravljen Jani!

Pohorje & Kozjak... 160 km "u jednom dahu"...

Ja, poznam enega "Ivana" in enega "Zvoneta", pa še koga, ki bi te prav tako z veseljem vzel v družbo na to prelepo a zahtevno pot.

Vsekakor smo v "navezi" in ko bo pravi čas - gremo v "akcijo".

Vabilo velja tudi za ostale "ultra ase TF".

Lep pozdrav in lep dan še naprej! Zvone
 Jožko
Čestitam Jani, res si lepo opisal tvoje nočno pohajanje čez Pohorje. Kot sem ti napisal že prej vidim, da si spet not. Čestitke še enkrat in lepo se regeneriraj. Pa ostani še naprejk tak kerlc kot wadskoz ajelta :D
 klopotec
jan_jan napisal/-a:Hvala vsem za čestitke.

Sedaj odhajam na regeneracijski tek. Lepo nedeljo želim.

Čestitam tudi jaz. Mene Pohorje čaka letos. Ta del , Rogla - Maribor že malo poznam, Rogla _Dravograd bom spoznaval enkrat zdaj junija, nato pa se lotim cele trase naenkrat.

Želim ti uživanje na Kozjaku, ker to res omogoča. Ampak ga moraš spoznat z enim izkušenim. Zvone je za to več kot primeren. Vendar če hočeš obdelati res celotno traso, potem je dnevni čas premalo in se bo zavleklo krepko v noč. Najbolje pa je ponoči začeti. In to v Dravogradu. Vsega skupaj je čez 90 km in kar precej višincev. Cel čas gre gore dole. Ampak ko si skozi, potem pa kar zarjoveš. Če ti ostane še toliko moči, seveda. Meni je kaj dosti ni ostalo. Tolko da sem se privlekel do prve trgovine in trgovki dahnil, da bi rad en sendvič.
Če pa bi hotel prvič iti sam, pa ponoči ni najbolj priporočljivo. Na poti so razne markacije in te kaj hitro zavedejo. Tako da sam je najbolje spoznati Kozjak po delih in to s karto in podnevi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA