Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na ta maraton že tretje leto malo škilim. En tak lep družinski izlet...

Štartnina tudi ni pretirana.
For all athletes residing in Italy and all foreign athletes, the registration fee is: :
* Euro 25,00 until July 31, 2009.
* From August 1, 2009 and up until September 19, 2009, the registration fee is € 35.00.

Edino ni mi čisto jasno ali je kavcija za čip že všteta v štartnino ali pa je treba še posebej založit teh 10€.
The registration fee includes:
* race bib
* insurance and medical assistance
* refreshments along the route personal
* belongings transported from the starting line to the finish line (in the special bag provided by the organization)
* pre-race transportation by ferryboat from Malcesine to Limone sul Garda (schedules and programs will be available on the website and included in the goody bag)
* post-race transportation by ferryboat from Malcesine to Limone sul Garda (schedules and programs will be available on the website and included in the goody bag).
* goody bag, including the official technical jersey for the event, Lake Garda gadgets, and one sponge
* card or bracelet for all runners for free use of the Navigarda ferryboat service on September 27, 2009
* timekeeping chip rental (10 Euro safety deposit fee)
* finisher medal
* special runner discounts at participating Lake Garda events and museums
Klatež očitno gre v tretje rado :lol:

Kako pa je kaj z zdravniškimi spričevali? Kolikor sem zasledil je potrebno pridobiti zdravniško spričevalo, na njihovem obrazcu. Sedaj pa ne vem, ali ga priložiš ob dvigu štartne številke, ali ga je potrebno pošiljati po pošti???
Vreme napisal/-a:Kako pa je kaj z zdravniškimi spričevali? Kolikor sem zasledil je potrebno pridobiti zdravniško spričevalo, na njihovem obrazcu. Sedaj pa ne vem, ali ga priložiš ob dvigu štartne številke, ali ga je potrebno pošiljati po pošti???

Ne prvo in ne drugo...
Načeloma se podpiše "self certification" izjavo v kateri s svojim podpisom jamčiš, da tečeš na lastno odgovornost. Izpolniš, podpišeš, oddaš ob prevzemu štartne številke. Pravzaprav je na vseh italijanskih maratonih enaka zgodba.
Vse kar je napisal-ZEBRA- popolnoma drži.......60-krat sem tekel maraton v Italiji in vedno je v razpisu bilo navedeno da iščejo zdravniško spričevalo...tako imajo urejeno tudi za vse ostale rekreativne teke ,na vseh razdaljah....nikoli pa ga nimam.

Jaz in -tini- sva se prijavila za Gardo v Jesolu in organizator nama je pojasnil da pri dvigu številke morava podpisati -cartolino giornaliero-(dnevno zdravniško spričevalo) oz. to da tečeva na lastno odgovornost.Vseeno pa me mika da bi šel do zdravnika in izpolnil: http://www.gardamarathon.it/backfiles/u ... rio_uk.pdf
Sicer pa takšno zdravniško spričevalo velja eno leto.
Tudi na tem, ki je na linku, je to napisano.
In jaz ga imam še iz letošnjega Pariza... :D
nana napisal/-a:
IRA napisal/-a:Juhuhu juhuhu ...

A lahko začnemo že odštevat dneve, al jih je še zmer preveč? :--

Odtštevaj tedne, bo lažje :wink:

ali pa dneve 99..98..
lonely napisal/-a:
nana napisal/-a:
IRA napisal/-a:Juhuhu juhuhu ...

A lahko začnemo že odštevat dneve, al jih je še zmer preveč? :--

Odtštevaj tedne, bo lažje :wink:

ali pa dneve 99..98..

Al pa kar ure :lol:
[quote="Vreme"]V tretjem poskusu se je tudi meni danes uspelo prijaviti :D . S tem zdravniškim spričevalom pa mi še danes ni preveč jasno, rabimo ali ne rabimo ???? :evil:[/quote]

Jaz sem imel zdravniško potrdilo, a me pri dvigu številke nihče ni vprašal po njem. A, na to se ni dobro zanašati, ne pa tudi komplicirati.
Po preverjenih informacijah prihaja na ta maraton večja skupina tekačev pod vodstvom tekaškega trenerja Urbana Praprotnika...nekaterim izmed njih bo to maratonski "krst".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com