Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hvala vsem za odgovore. Se pravi prvo polovico malo bolj z rezervo, da bo ostalo moči za drugo. Jaz grem seveda na kratko oziroma 1 krog. Lanski 3. v moji kategoriji je tekel 40:30 (tempo 3:50), torej imam tak plan. Če bo ratalo bo, če ne pa drugič :D
nini32 napisal/-a:deževen in hladen (samo zaradi T) pozdrav iz celja!

zanima me ali je mali krog dolg 10 km, 10,5 km ali 11 km? različne podatke dobivam.

upam da bo jutri sonce vsaj malo pozdravilo vesele, prijazne in prijetne tekače in tekačice.

lp, nini

Mali krog je ~10,550, kar znaša polovico Malega maratona. Sem pa včeraj obnovil oznake (rdeče oznake na cesti) in je označeno v razmakih po 500m. Table s kilometerskimi oznakami bodo jutri na tekmovanju pa na vsak kilometer.

S predprijavami smo danes zaključili. Pri moških je približno enako število predprijavljenih. Pri damah pa kar 20 več.

Letošnje leto je novost tudi ta, da bo diplome z doseženim časom možno od torka dalje tiskati na Siolovi spletni strani. podobno kot je bilo to že izvedeno letos na teku trojk.

Se vidimo jutri na štartu.
Letos boste očitno imeli odlične pogoje za tek. Se še dobro spominjam lanske tekme, ko je bilo na štartu ob 18.00 pred legendarno dvorano Zlatorog še vedno tam okoli 30 stopinj in brez vetra. Smo kar garali, ja.

Tokrat me ne bo, saj mi trenutno manjka hitrostnega treninga, je pa kar dosti dolgih tekov na blagih klancih.

Fajn se mejte

Športni pozdrav

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA