Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

danes navsezgodaj šel skoz traso od žičnice do vrha - planinska pot do Kokrškega sedla je na določenih mestih v kar slabem stanju, a so jo pridni planinci tudi danes urejali. Na ravnini nad sedlom sta še dve zaplati snega, pot naprej proti stehi je še dokaj "frišna" -veliko grušča. Srečal kar nekaj planincev, tudi nekaj tekmovalcev si je današnji petek vzelo za ogled in trening na trasi. Očitno bo drugo nedeljo spet pravo vzdušje ;-)
Pišuka Bojan, zate mi je pa res žal. Imaš full volje, energije, talenta, gorski tek ti je res pisan na kožo. Kljub vsem svojim poškodbam in težavam, si še vedno zelo dober. Kje bi bil, če teh nebi bilo. Časa imaš sicer še 5 dni, da se pozdraviš. Morda celo rata, držim pesti. Po drugi strani, pa je zdravje veliko bolj pomembno, kot vse tekme.
Ah, saj bo, Bojan! Zelo verjamem, da te bo mati "pocajtala" do tekme. Do takrat boš sicer še nekoliko pojamral, ker ti tolažba na forumu prisotnih dobro dene ter v nedeljo popikal strmino in ozdravel :wink: Teden po tekmi bo pa vse v luftu, ker ti je tako zelo bolehnemu uspelo, vsi drugi pa zdravi in optimalno pripravljeni!?!
Bojan, upam, da to leto ne odpiraš teme v kateri nas boš spraševal ali naj tečeš na Grintovec, bolan :idea:

Verjamem, da trdo delaš, kar odražajo rezultati, ki jih dosegaš!! To tarnanje iz tedna v teden je pa tako....poceni! Dej bod mal bol tough, hudiča......
Sicer pa, pocajti se :wink:
matej-jethro napisal/-a:Ah, saj bo, Bojan! Zelo verjamem, da te bo mati "pocajtala" do tekme. Do takrat boš sicer še nekoliko pojamral, ker ti tolažba na forumu prisotnih dobro dene ter v nedeljo popikal strmino in ozdravel :wink: Teden po tekmi bo pa vse v luftu, ker ti je tako zelo bolehnemu uspelo, vsi drugi pa zdravi in optimalno pripravljeni!?!
Bojan, upam, da to leto ne odpiraš teme v kateri nas boš spraševal ali naj tečeš na Grintovec, bolan :idea:

Verjamem, da trdo delaš, kar odražajo rezultati, ki jih dosegaš!! To tarnanje iz tedna v teden je pa tako....poceni! Dej bod mal bol tough, hudiča......
Sicer pa, pocajti se :wink:

dober psihološki pristop jethro. :clap:
Bojan le glej, da boš dal zdravju prednost pred osvojitvijo Grintovca na letošnjem teku. Mene je lani tut cel teden peklo, ker sem se zarad spolzkega terena in mojga ne ravno pozdravljenega kolena "usral" in v nedeljo kljub spakirani opremi doma ostal. Pa sem preživel in grem letos dušo spet nafilat, pa čeprav na bolj rekreativnem nivoju ;-)
He, he, Bojan, če še jaz napišem svoje vzpodbudne besede, boš mislil, da smo se zarotili proti tebi (sočutja za takšne jamrčke imam približno toliko, kot Jethro). Sedaj imaš pa že toliko izkušenj s svojim telesom, zdravjem in tekom na Grintovec, da bo tvoja odločitev v vsakem primeru prava. Dejstvo pa je, da stokanje in jamranje pri tem nič ne zaleže. Če boš pa v nedeljo na hribu, ti pa obljubim izdatno navijanje :juhuhu:
No naj povem, da bo tek na Grintovec tudi naslednje leto 100%, ker vidim, da nekateri pišejo, da bo zadnjič.
Vsako leto se najde en cep***, ki piše, da je letos zadnjič. :FO:

Tek na Grintovec je vsako leto močnejši in tudi letos pride aktualni rekorder proge!!! :clap:
dvince napisal/-a:proga je že potrasirana in označena?
zoisova koča je odprta med tednom?

oznake so bile že v petek na drevesih.

tako al tako je lahko edina reč kjer zgrešiš prvi razcep ceste - cca 500m od doma v KB- kjer se držiš desno po cesti v hrib. pa na melišču se drži uhojene poti, pod vrhom Grintovca pa se ne gre čisto po markirani poti, ampak po varianti malo nižje. na tekmi so tako ali tako trakovi, ki te vodijo na vrh.
matej-jethro napisal/-a:eden po tekmi bo pa vse v luftu, ker ti je tako zelo bolehnemu uspelo, vsi drugi pa zdravi in optimalno pripravljeni!?!

Ne skrbi, res me ne bo. Pa prav gotovo nisem tega napisal da bi iz svojega nastopa delal kako senzacijo. Krepko pa bi popravil osebni rekord- o tem ni nobenega dvoma.

Sem pa vesel, da sem se lani pravilno odločil da se udeležim dirke navkljub očitnemu neodobravanju in zasmehovanju s strani foruma ( veste ta jeza mi daje moč). V svoj zagovor, (ja celo zagovarjati sem se moral lani!) sem povedal da se nameravam udeležiti dirke zato, ker vem da sem trenutno dobro pripravljen, drugo leto pa lahko da bom bolan/poškodovan in me ne bo na dirko. Eto sem kar vedel kaj bo.

Dobr dirkejte v nedelo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA