Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni!

Upam, da bom lahko prišel v Bohinj. Lansko leto sem prav užival.
Letos mi namreč ne znese, da bi se udeležil vseh tekov, na katerih bi bil rad prisoten. Upajmo na ugodno vreme, da bom imel še po teku kaj za počet.
Mene pa matra, ali sem končno dovolj brihten, da se ne zaženem za ruljo in ne crknem že do ribogojnice, kot sem to uprizarjal zadnji dve leti. Hja, če ne probam, ne bom vedel...
Se torej vidimo prihodnjo soboto.
Rahlo zahrbten tek za gleženj. Lani se organizatorji niso izkazali. Bom še videl. Sicer pa je vsako leto zanimanje za ta tek veliko, kar ni nič nenavadnega ker gre za zelo lep tek.

Ne, ne bo me. Bom komajda zdrav do takrat. Potrebuje sedaj moje telo nekaj regeneracije po bolezni.
Nazadnje spremenil Bojan Ambrožič, dne 27 Jul 2009, 21:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Kokiii napisal/-a:
Arabo napisal/-a:No, pa sva že dva, ki nameravava biti v Bohinju in Zagorju. Še kdo za dvojček?

če upoštevaš še Zagorsko noč je to kar trojček :P

a ja, od tukaj meni kondicija za tek :mrgreen: :drink

Drugače pa pridem, ta tek sem gledal kot mulc, smo v ukancu vsako leto speljali tuš do proge, da so se tekači ofrišali. Takrat se mi je zdel tek okoli jezera res svojevrsten izziv :)
Izredno lep tek z možnostjo vegetarijanskega kosila in lubenico v cilju ter s celodnevnim kopanjem v idiličnem okolju za zaključek. Zvečer pa še kresna noč z ognjemetom. Kaj si tekač še lahko zaželi? :D Se vidimo!
zakaj sem pa jaz imel v mislih, da je tek popoldan. :roll: mal sem pobrkal termine.
tako da sem se premislil in se bom dopoldan udeležil teka in v popoldanskih urah odpravil v mb na tekmo. grem takoj prijavo izpolniti.......
Pajo se mi pridružiš?
raf napisal/-a:zakaj sem pa jaz imel v mislih, da je tek popoldan. :roll: mal sem pobrkal termine.
tako da sem se premislil in se bom dopoldan udeležil teka in v popoldanskih urah odpravil v mb na tekmo. grem takoj prijavo izpolniti.......
Pajo se mi pridružiš?

Ha kaj pa ti vem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA