Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

MatjazV napisal/-a:
spela* napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:Ero, jaz se poleg teka javljam še za uradnega fotografa, da malo dopolnimo lanskoletno zbirko fotk s steze.

Matjaž

Ti bom konkurenco delala. :D

No, prav. Jaz bom tebe, ti pa mene ... fotkala :D .

Matjaž

Hmmm, to je pa treba prit pogledat. :D
Zelo mi je žal, ker me letos ne bo, ampak naslednji dan imamo v Zadru 5 tekmo (od skupno osmih) za Alpe-Adria Cup 2009 v hitri hoji. Ker sem trenutno na skupni lestvici v vodstvu, si ne morem privoščiti, da ne bi na tej tekmi nastopil. Želim vsem nastopajočim veliko uspeha in izboljšanja lastnih PB, organizatorjem pa voščim, da bi se vse odlično izteklo (vključno z vremenskimi pogoji).
V ponedeljek 27.t.m. odpotujem z ostalima dvema hitrohodcema :juhuhu: Vladom Veršecem in Petrom Rondaijem v finski Lahti (skupno pa nas bo za Slovenijo v raznih disciplinah tekmovalo 15), kjer bo na sporedu Svetovno veteransko Prvenstvo. V četrtek, 30.07. imamo najprej na stadijonu tekmo na 5000m, sledila bo v ponedeljek 03.08. cestna tekma na 10 km, končali pa bomo v četrtek, 06.08. s cestno tekmo na 20 km. V slednji konkuriramo tudi na ekipni lestvici, kar je za Slovenijo že "zgodovinsko" (vsaj v hitri hoji) in moram reči, da v kolikor sem analiziral ostale reprezentance, nismo prav brez možnosti za ... :ignore:
Sicer pa imam letos, po lanskih velikih fizičnih problemih (decembra sem si operiral počeni meniskus, s katerim sem med sezono napravil 23 tekem, vključno z lansko TF10ko) nelahko nalogo braniti rezultate zadnjega Svetovnega Prvenstva izpred 2 let v Riccioneju, kjer sem na 5000m bil 2. na 10 in 20 km pa svetovni prvak. Konkurenca je letos zelo huda, z lanskoletnim (in tudi letošnjim izpred 2 mesecev v Arhusu na Danskem) evropskim prvakom v Ljubljani tako na 5000m kot na 20km Špancem Melom (kjer sem bil jaz z počenim meniskusom obakrat drugi), letošnjim evropskim prvakom na 5km (cesta) v Anconi (jaz zopet drugi, na 3000m indoor pa je bil vrstni red obratem) Francozom Brochotom ter lanskim svetovnim podprvakom na 10km v francoskem Clermont-Ferrandu (za mano) Mehičanom Camareno, ki pa je bil pred dvema letoma v Riccioneju v svoji kategoriji M55 (jaz sem bil takrat še zadnje leto M50) svetovni prvak na vseh 3 razdaljah (5,10 in 20km). Glede na mojo trenutno formo imam na daljših razdaljah (predvsem pa na najdaljši-20km) več možnosti, na 5000m pa bo že dobro če pridem sploh do kolajne. Lanskoletni evropski podprvak M45 na 5000m in moj klubski tovariš pri A.K.Koper Vlado Veršec pa ima tokrat na Finskem premočno konkurenco, da bi lahko upal na kolajne, zato pa z Rondaijem ciljamo na ekipno na najdaljši tekmi. Sicer pa se pri hoji lahko marsikaj zgodi (odstopi, diskvalifikacije, pri naših letih so tu žal še poškodbe) tako da ne veš nikoli kako se lahko ob koncu tekme lestvica spremeni... :--( :--
Oprostite, če sem se malo razpisal (in to tudi na zgrešenem mestu), ampak imam malo časa za pregled internetnih strani in sem zato izkoristil to priložnost. Ob povratku pa bom napravil še analizo vseh rezultatov slovenske odprave na Finsko, z upanjem, da bomo lahko preštevali čimveč kolajn... Športni pozdrav vsem TF-jevcem! :heart :Fslo
No, no...nikarte v jok deca draga. Poiščite znanca, prijatelja...kateri bo ob zapovedanem dnevu inu uri imel možnost posredovati vaše podatke. V kolikor me spomin ne vara, smo lani zapisali ime, priimek inu TF ''nick name'', datum rojstva, ciljni čas. Ker pa so letos na voljo tudi majice, bogme ne bo odveč zapisati tudi velikost le te.
No tako sem jaz to uredil...bom v vročih dneh prijave istotako odsoten. TF 10ke pa ne gre zamuditi.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Hvala Classix, prehitel si me v odgovoru. Sam nebi mogel povedati bolje.

Skratka, brez panike ljudstvo.
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz samo javljam, da IRE in Daliborja ne bo ...
Eni gremo že dan prej na Vrbsko jezero ... se je treba pač zagrebst za prvo linijo :lol:

Pa drugo leto ... :mrgreen:
Sončka napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:
No, prav. Jaz bom tebe, ti pa mene ... fotkala :D .

Matjaž

Hmmm, to je pa treba prit pogledat. :D

Jaz njega, on mene, oba tebe. :rol:

Poleg fotografske bitke pa se "ob robu" uradnega dogodka morda obeta še en zanimiv neuraden izziv ...
spela* napisal/-a:Poleg fotografske bitke pa se "ob robu" uradnega dogodka morda obeta še en zanimiv neuraden izziv ...
A bejž no? Boš bosa tekla?
hitrohodec napisal/-a:Zelo mi je žal, ker me letos ne bo, ampak naslednji dan imamo v Zadru 5 tekmo (od skupno osmih) za Alpe-Adria Cup 2009 v hitri hoji. Ker sem trenutno na skupni lestvici v vodstvu, si ne morem privoščiti, da ne bi na tej tekmi nastopil. Želim vsem nastopajočim veliko uspeha in izboljšanja lastnih PB, organizatorjem pa voščim, da bi se vse odlično izteklo (vključno z vremenskimi pogoji).

Hitrohodec, srečno tudi tebi in čim boljši rezultat v Zadru. Od tam imam zelo lepe spomine, sem bil še kot študent 2. leti član njihove atletske ekipe.

Lp, Matjaž
Loni napisal/-a:
ero napisal/-a:
PROSTOVOLJCI
Prosimo vas, da nam po svojih močeh pomagate. Potrebujemo nekaj prostovoljcev za delo na prijavnici in med tekmovanjem. V zahvalo prejmete majico za udeležence. V naprej hvala!

Prostovoljka številka ena se javlja, priskrbela bo tudi eno podobno dozo cukra kot lani. Tekla na žalost ne bo, ker naj bi se šparala za naslednji dan. :D

Se mi zdi, da sem se tudi jaz javila za prostovoljko iz enakega razloga :D Čeprav me mika tele tek... :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Če bo le možno bomo poskrbeli, da bodo prostovoljci za delo, lahko tudi tekli, če bodo tako želeli. :D
 ton
Oh, porkaš, ena najpričakovanejših tekem leta odpade, isti dan bom na totalno drugi lokaciji premierno ironmaniziral... Hja, bom pa prihodnje leto skušal sklatiti lanski domžalski čas.
Škoda, ker je število prijav omejeno. Sprva sem mislil, da je zaradi sodnikov, ki so se lani pošteno namučili, ko so nas kljukali v mimoteku, ker pa gre za čipiranje, bi morda le pustili zadevo odprto in predvideli še kako skupino, kaj menite?
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:
ero napisal/-a:
PROSTOVOLJCI
Prosimo vas, da nam po svojih močeh pomagate. Potrebujemo nekaj prostovoljcev za delo na prijavnici in med tekmovanjem. V zahvalo prejmete majico za udeležence. V naprej hvala!

Prostovoljka številka ena se javlja, priskrbela bo tudi eno podobno dozo cukra kot lani. Tekla na žalost ne bo, ker naj bi se šparala za naslednji dan. :D

Se mi zdi, da sem se tudi jaz javila za prostovoljko iz enakega razloga :D Čeprav me mika tele tek... :wink:

Če je pa tako, me obvesti o svojih namerah, itak nama letos super ratuje - skup crkovanje, ups, oprostite izrazu, skup tekanje :--
Uporabniški avatar
 tae
Odgovarjam tonu in tudi vsem ostalim. Štadion, oziroma tekaške proge na njem so omejene s prostorom. Teklo se bo v 5-ih različnih skupinah glede na prijavljen čas po 40 v skupini (ženske in moški skupaj). Mislim, da bi bilo več, kot 40 tekačic in tekačev naenkrat na progi že malo preveč. Če se motim me popravite.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA