Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Loni napisal/-a:Tle pa res ne smemo manjkat, paše v zaključek letošnje debate o oranju njiv, sajenju dezirejčkov... A se še spomnite:
viewtopic.php?f=3&t=10801&start=105

Si mal falila temo. Orali smo drugje :roll: :lol:
A praviš, kakršen začetek, takšen konec :D
Nazadnje spremenil nana, dne 03 Sep 2009, 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Nisem falila, tle smo jih sadili, v Šenčurju jih bomo pa (očitno je bolj kasna sorta) pobirali. Štih probo pobiranja bom opravila že danes popoldne, da vidim, če sem še v formi.
Loni napisal/-a:Nisem falila, tle smo jih sadili, v Šenčurju jih bomo pa (očitno je bolj kasna sorta) pobirali. Štih probo pobiranja bom opravila že danes popoldne, da vidim, če sem še v formi.

Krompir je že pobran :) 10.10. je vaša naloga le priteči do cilja, za vse ostalo bo poskrbelo društvo za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi :)
Iggy77 napisal/-a:Krompir je že pobran :) 10.10. je vaša naloga le priteči do cilja, za vse ostalo bo poskrbelo društvo za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi :)

Ja sej če je dost ocvirkov noter (recimo za en zrezek), pol je loh tut samostojna jed zarad mene :D

P.S.: Seveda mora biti še en lonc brez mesa, da ne bo kdo prikrajšan!!!!!
lp
raines napisal/-a:
Iggy77 napisal/-a:Krompir je že pobran :) 10.10. je vaša naloga le priteči do cilja, za vse ostalo bo poskrbelo društvo za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi :)

Ja sej če je dost ocvirkov noter (recimo za en zrezek), pol je loh tut samostojna jed zarad mene :D

P.S.: Seveda mora biti še en lonc brez mesa, da ne bo kdo prikrajšan!!!!!
lp

Bo poskrbljeno za vse okuse :)

V nekaj dneh bomo na spletni strani objavili tudi slike iz celotne trase.
Loni napisal/-a:
Iggy77 napisal/-a:V nekaj dneh bomo na spletni strani objavili tudi slike iz celotne trase.

Sem mislila, da jedilnik :--

To se pa ve: z ali brez ocvirkov. Bomo videli kako bomo z časom, da vidim brzince na teku.
pajo napisal/-a:To se pa ve: z ali brez ocvirkov. Bomo videli kako bomo z časom, da vidim brzince na teku.

Ma seveda gremo...jaz in Pajo se postaviva čisto zadaj in brzince kot ''čoban ovce'' preganjava proti cilju.

P.S. Najboljši je tisti pražen krompir, kateri se ''podna drži''...

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:
pajo napisal/-a:To se pa ve: z ali brez ocvirkov. Bomo videli kako bomo z časom, da vidim brzince na teku.

Ma seveda gremo...jaz in Pajo se postaviva čisto zadaj in brzince kot ''čoban ovce'' preganjava proti cilju.

P.S. Najboljši je tisti pražen krompir, kateri se ''podna drži''...

LP
Matjaž

Ma jih morava če hočejo čisto pred LJ tekom pokazati ali pa tudi ne koliko so hitri.
Dragi tekači in tekačice,
Še slab mesec dni nas loči od nove - ravne, hitre in idealne za rekordne dosežke - 10km dolge tekaške prireditve pod imenom Šenčurski izziv.

Vse informacije in prijave so na voljo na spletni strani http://www.maratonc.si

Če se še niste prijavili, imate zdaj idealno priložnost - med vsemi, ki se boste prijavili in plačali prijavnino do 25.9.2009, bomo izžrebali 3 brezplačne štartnine za letošnji Ljubljanski maraton.
Šenčurski izziv je hkrati tudi odlična priložnost za preverjanje forme pred tekaških vrhuncem leta - zato se nam pridružite!

Prijavite se čimprej na Šenčurski izziv in si z malo sreče pridobite še brezplačni nastop v Ljubljani!

Se vidimo 10.10. v prestolnici krompirja!
Bojan Ambrožič napisal/-a:Alli če se prijavim danes prek spleta in in plačam startnino na dan prireditve je ta še vedno 10 €?

PRIJAVE IN ŠTARTNINA : Prijave so možne na spletni strani http://www.maratonc.si do srede 7.10.2009. Štartnina znaša 10 EUR. Plačila izvedite s plačilnim nalogom BN02 na transakcijski račun: 03138-1000633166 odprt pri SKB banki d.d. Prejemnik plačila je Športno društvo Maratonc, Beleharjeva 3a, Šenčur. V polje namen napišite imena in priimke tekačev za katere plačujete, v polje referenca pa 00 10102009. V primeru težav s plačili nas lahko kontaktirate na GSM: 041 709 531 (Marko), 041 431 363 (Igor), 051 674 951 (Mitja) ali na e-mail: info@maratonc.si . Predprijave sprejemamo do srede, 7.10! Prijava in plačilo štartnine bosta možna tudi na dan prireditve, do eno uro pred štartom teka. Štartnina na dan teka znaša 15 EUR.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA