Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tako, odgovori iz prve roke organizatorja :=) Vse skupaj bo izgledalo takole: prijavite se pri hostesah, kjer boste tudi izvedeli kdaj štartate. kot ste namreč že sami ugotovili, ni mogoče da tečete vsi naenkrat. sistem bo: prvi prijavljen bo tekel prvi. teče se od spodnje stopnice do zadnje (455 stopnic), in ta čas šteje. dol se vrnete ob stopnicah ali po drugi poti, ker bodo za vami že tekli drugi udeleženci. Štarti bodo na 2 minuti, zato je tudi omejeno število tekačev. Ko se vrnete dol (na štart), se lahko pogrejete ob grelnikih in hostesah, na voljo bodo tudi maserke in prigrizki. Nato bo štartalo (predvidoma) 10 tekačev z najboljšim časom (finale).

če vas še karkoli zanima, sem na voljo :))
Lenčica napisal/-a:teče se od spodnje stopnice do zadnje (455 stopnic), in ta čas šteje.

če vas še karkoli zanima, sem na voljo :))

Je potrebno stopiti na vsako stopnico ali lahko "peskakuješ" stopnice?
Mene ne bo :( Koleno me je pustilo na cedilu in že 3 dni boli. Ga moram ''pozdraviti'' do LJ maratona. Držim pesti za lepo vreme in extra super razpoloženje :wink: Mogoče pridem pa kaj pogledat in navijat :)
:laola
Sem včeraj šel generalko naredit. :) Madona te stopnice ubijajo. Raje enkrat na Pohorje, kot pa enkrat po teh stopnicah. :) Pa je samo 200 metrov razdalje in 60 višincev. Uf. Težka bo. 8)

Ja to tudi mene zanima. Kje je ta športna dvorana Vrbanska? A to je tista zadeva levo od stopnic, ko piše gor Slomškov zavod?
točno to. Športna dvorana Vrbanska je stavba levo od stopnic, če gledaš proti Kalvariji. Se vidimo danes! Pa še en podatek za motivacijo - tekalno stezo bomo IZŽREBALI med vsemi prijavljenimi, najboljši dobijo nagrade v vrednosti 500 in 300€. se vidimo zvečer!
Udeleženci prosim čimprej poročajte, kako je bilo, kako ste se odrezali! :D Je bil prvak domačin ali kaki auslender (beri Kališčar ipd :wink: ). Bi se z veseljem pomeril z vami, pa me je služba malo zašila pa še pokostnica se je ponovno oglasila, tak da nikakor nisem hotel riskirati.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com