Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Sijajna ideja, sijajno vreme, sijajna izvedba.

Hvala predvsem Iztoku, pa Majku in Janezu, pa vsem ostalim za druženje.

Se vidimo spet na tretji sezoni Zimske lige, ki se bo začela v nedeljo 15. novembra na Kališču...............Uroš
Uporabniški avatar
 vencelj
Mi ni čisto jasno...ampak meni odpre samo 1. predajo...sem večkrat probaval, pa dlje nisem prišel :roll: ...ali sem kaj zgrešil :bum:
Sem danes že govoril z Andrejem Lušina...trije listi: 1. predaja, 2. predaja, skupno...potem sem še enkrat probal, pa sem še vedno le pri prvem...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
vencelj napisal/-a:Mi ni čisto jasno...ampak meni odpre samo 1. predajo...sem večkrat probaval, pa dlje nisem prišel :roll: ...ali sem kaj zgrešil :bum:

Ti pa nisi ravno excel freak! :D
Spodaj imaš tri zavihke: list1,list2 in list3. S preprostim klikom na besedo list1 dobiš skupne rezultate.... :wink:

Drugače je bilo pa fino včeraj! Jaz sem užival, kakšnih pripomb glede okrepčevalnice in merjenja časov na prvi predaji nisem prejel... :lol: Edino Mirko je bil malo razočaran, ker njegov pajdaš nikakor ni hotel priti na predajo! :wink:

Tudi Aljaž je spet presenetil sam sebe, zato ga je kasneje na pikniku izdala utrujenost (verjetno so bili malo krivi tudi odlični čevapi iz ražnja DJ Tonija!!!) :laola

LP VB

PS: Še rezultati v lepši obliki:
http://kalisce.com/blog/foto/2009/rezstor.pdf
Nazadnje spremenil 2MUCH4ME, dne 12 Okt 2009, 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
2MUCH4ME napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Mi ni čisto jasno...ampak meni odpre samo 1. predajo...sem večkrat probaval, pa dlje nisem prišel :roll: ...ali sem kaj zgrešil :bum:

Ti pa nisi ravno excel freak! :D
Spodaj imaš tri zavihke: list1,list2 in list3. S preprostim klikom na besedo list1 dobiš skupne rezultate.... :wink:

Drugače je bilo pa fino včeraj! Jaz sem užival, kakšnih pripomb glede okrepčevalnice in merjenja časov na prvi predaji nisem prejel... :lol:
Tudi Aljaž je spet presenetil sam sebe, zato ga je kasneje na pikniku izdala utrujenost (verjetno so bili malo krivi tudi odlični čevapi iz ražnja DJ Tonija!!!) :laola

LP VB

PS: Še rezultati v lepši obliki:
http://kalisce.com/blog/foto/2009/rezstor.pdf

V tem je finta: tudi Andrej mi je omenjal zavihke spodaj...a jih ni :shock:
V lepši obliki so pa vidni...hvala!

LP, vencelj
V takšni družbi delati tekme je vedno veselje - sproščeno, z veliko dobre volje soorganizatorjev in tekačev, z minimalno organizacijo in izvedbo le naj dni po odločitvi za čim bolj nestandardno tekmo. Zaradi netekmovalno naravnanih pravil je bil to za nekatere tudi prijeten jesenski piknik, lepo vreme pa razlog za to, da smo se nekateri namesto v bregu greli kar na toplem soncu.
Iztok

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA