Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
še1PR napisal/-a:
nana napisal/-a:
še1PR napisal/-a: Hja kaj pa vem... Letos pa jaz še cincam... :?

Zakaj le? :D :wink:
Saj veš... se moram obnašat letom primerno! :wink: :wink: :lol:

A potem za mene to tudi velja? :D
Pa, da ne bi mislila, tu nekaj blebetam, pa imam tudi eno kar dobro oviro (doma) za tale podvig :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zajc napisal/-a: Mislim, da bo treba pohiteti s prijavo, če želimo "poceni" skozi priti. Mislim, da o tem, kako "prišparat", več ve ZdravkoC.

Res je :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:Pa, da ne bi mislila, tu nekaj blebetam, pa imam tudi eno kar dobro oviro (doma) za tale podvig :D

Mene tut zraven štet, saj veste, če gre nana, grem jest tut :wink: Pol, ko boste vsi vse precincali.
Uporabniški avatar
 BoF
Trenutno so za 212km preizkušnjo okoli Blatnega jezera prijavljeni :Fslo :

TONI LEKŠE :clap:
MIRO REŽONJA :clap:
DUŠAN MRAVLJE :clap:

Seveda pa ne bo manjkal Švicar Eusébio Bochons, ki je pretekel krog v 21 urah in 23 minutah. Zna biti letos kar huda dirka, čeprav je Japonci še (za spremembo od Špartatlona) še niso okupirali!

Če se boste namenili priti v Tihany par dni prej in potem oddelati dirko, pa se spočiti in potem vrniti domov, se da urediti bungalove po 60 do 100 eurov (tale zadnji je za šest ljudi), vsi imajo tudi hotelske karte za kopanje, savne in podobno, ker je to en večji kompleks ob trajektnem pristanišču.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
BoF napisal/-a:Trenutno so za 212km preizkušnjo okoli Blatnega jezera prijavljeni :Fslo :

TONI LEKŠE :clap:
MIRO REŽONJA :clap:
DUŠAN MRAVLJE :clap:

Bravo :clap:

Jaz grem, kot se dogovarjam, verjetno na varianto dvojic. Tam bom!
Uporabniški avatar
 Vreme
Naj vas spomnim, da se počasi približuje konec meseca, ko se je mogoče prijaviti po znižani ceni :D .

Kot je videti bo vsaj ena naša petčlanska ekipa tekla štafetno v dveh dneh!! :wink:

A bo samo ena???? :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
Videti je,da je prijavljenih kar nekaj znancev iz TF. :clap: ker nekaj je tudi dvojic, že sedaj napovedujejo neizprosen boj do zadnjega metra. :mrgreen: Tudi mi bomo tam, Ekipa srčnih je do sedaj edina 5 članska ekipa iz Slovenije. Stari mački nam obljubljajo savno, a bomo že preživeli :--
 LEON RO
Haj. Tudi sam sem malo razmišljal o tem teku.Na koncu mi je prevagalo na bolj sramežljivo stran in bom za prvič rajš probal eno tako kar doma odlaufat. Seveda z spremstvom. Iskal sem krog okol doma, pa mi je na pamet padlo, da bi kar Trans SLO zimsko odlaufal, seveda v enem kosu. Pa še iz Sevnice do doma imam isto razdaljo kot do Čatežkih.Mi bo potem postelja mal bliže. Teku sem že kar nekaj, nimam pa pojma, kolk časa naj si vzamem za to.
Vem, da so eni že laufal to razdaljo pa me zanima kolk časa so porabil. Pa ne tist tanaspidiran. Mogoče ZdravkoČ, ali pa Ečo. Tam nekje.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
LEON RO napisal/-a: ...bom za prvič rajš probal eno tako kar doma odlaufat.
... nimam pa pojma, kolk časa naj si vzamem za to.
Vem, da so eni že laufal to razdaljo ... ZdravkoČ...

Leon, doma verjetno ne boš dovolj motiviran. Mogoče pa le? Vse se da!
Moj čas na Ultrabalatonu je bil 28:09:02 in sem imel v prvi četrtini precej težav v trebušnem delu.
Mislim, da je prav, če se osredotočiš na limitni čas, ki je dokaj dosegljiv in si zastaviš za cilj zgolj priti skozi.
Še jutri, potem se dvigne štartnina.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a: ... do sedaj edina 5 članska ekipa iz Slovenije...

Še malo :-)
Uporabniški avatar
 EčO
LEON RO napisal/-a:Haj. Tudi sam sem malo razmišljal o tem teku.Na koncu mi je prevagalo na bolj sramežljivo stran in bom za prvič rajš probal eno tako kar doma odlaufat. Seveda z spremstvom. Iskal sem krog okol doma, pa mi je na pamet padlo, da bi kar Trans SLO zimsko odlaufal, seveda v enem kosu. Pa še iz Sevnice do doma imam isto razdaljo kot do Čatežkih.Mi bo potem postelja mal bliže. Teku sem že kar nekaj, nimam pa pojma, kolk časa naj si vzamem za to.
Vem, da so eni že laufal to razdaljo pa me zanima kolk časa so porabil. Pa ne tist tanaspidiran. Mogoče ZdravkoČ, ali pa Ečo. Tam nekje.

Moj čas na Ultrabalatonu je bil 27.11.39. Kakor pa je napisal že Zdravko te potegne tekma in seveda zlo odločilen je tud dober suport.

Na moji individualni preizkušnji "OD DOMA DO DOMA" cca 160 km pa sem potreboval slabih 24 ur. Res pa je, da sem ves suport nosil sam s sabo na hrbtu in sem bil večino časa sam (del poti od LJ do Janč me je spremljal Bartely).

Na uradnih tekmah je po moje lažje in gre hitreje. Individualne zadeve so pa bolj za dušo!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA