Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Faktorji po WMA so identični kot so bili lani. Objavljeni so od petega leta starosti naprej, kot jih objavlja WMA. Če bo med prijavljeni tudi kak mlajši udeleženec ali udeleženka :D, bomo skušali oceniti najprimernejši faktor. Enako velja za starejše od 100 let. :D :D

Vsekakor so dobrodošli vsi od starosti 0 do neomejeno.
ZarkoM napisal/-a:Faktorji po WMA so identični kot so bili lani. Objavljeni so od petega leta starosti naprej, kot jih objavlja WMA. Če bo med prijavljeni tudi kak mlajši udeleženec ali udeleženka :D, bomo skušali oceniti najprimernejši faktor. Enako velja za starejše od 100 let. :D :D

Vsekakor so dobrodošli vsi od starosti 0 do neomejeno.

...faktorji po WMA so enaki, ja...ampak mi dobimo vsako leto zraven po +1, +1, +1,...

Se vidimo 8)
ZarkoM napisal/-a:Letošnje leto ne bo predprijav preko spleta, seveda pa so možne prijave neposredno pred startom. Vsak, ki se je lani udeležil vsaj enega vzpona, ima že dodeljeno štartno številko. Podobno kot lani smo pripravili imenske evidenčne kartice s štartnimi številkami, ki jih lahko dvignete pri prijavni službi :D pred startom.

A to pomeni, da imamo identično štartno številko kot lani?? Jaz še lansko kartico imam :D
Z* napisal/-a:Meni pa niso poslali ne maila ne pošte, me ne marajo ... :--( :-((

Saj bi in tudi klicali smo okoli za naslov pa nikjer dobili!!!

Bo treba kdaj naslov oddat in vse bo vredi. :D

Poglej skupno pokalno uvrstitev po WMA v lanskem pokalu; to je številka.

Pride pa tudi po pošti, če še danes pošlješ naslov na mail, ki je na uradni web strani.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA