Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Verjetno pridem. To bi bil moj šesti nastop v Vipavi...sedaj imam dvoletni interval: 2004, 2006, 2008...in je letos spet na vrsti :roll:
Dokončna odločitev v soboto dop.
Dober opis proge, Valentina...točno taka je! :wink:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 zz topka
Letos smo se morali umakniti gasilcem, ker imajo ravno na ta dan regijsko tekmovanje, za stadion. Po gasilski logiki smo mi tisti, ki se moramo uklonit, ker prirejamo pač že 15.tek. (WTF, LOL)
Torej bojo prijave, okrepčevalnice, prireditveni prostor pravtako ob tistem kontejnerju, sami štarti tekov pa bojo ravno na drugi strani kot do sedaj, za tisto živo borovo mejo.

WC pa bo letos v novi športni dvorani tik ob vadbišču, tako da ne bo treba unih, ki že počivajo, motit...

Moje "super slikarske sposobnosti" vam obelodanjajo, kje bo štart in smer članskega teka
http://picasaweb.google.si/zztopka/Star ... 6257154770
Uporabniški avatar
 zz topka
Ah, Matjaž, od kje pa tebi ta vednost? Da nisi ti kaj s kakšno prisluškovalno enoto v žlahti, a?

Ma, ja smo se pomartrali, za otroke dobili zagotovo več kot dovolj, odrasli pa bojo igrali na srečo... Eni bojo poleg že klasične nagrade dobili lahko le par kil mokce ( malo boljše), eni masaže, eni majčko in kašen kemik, eni sadike, eni en paket trojanskih krofov, pice, ... SREČA, PAČ !

Kalčke in otrobe pa tudi že pakiram...
Uporabniški avatar
 zz topka
Klanci???

Levo in desno, sam na poti jih ni.

Se ne da videt, ker za ravno črto od profila proge pa res ne rabimo flomastra...Ga je škoda... :-- :D
Malo heca. Morda bo šel kak domačin po progi in dal iz ure na comp profil, sam, ne vem, če smo na vipavskem že tolk bogati. Jast ali moj ZZ namreč nimva take vejkarce, in tudi ostali naši člani so bolj rekreativne narave, tako, da jih ne zanima glih ne vem kolku, kaj in kako so prelaufali...
Veš kaj, najboljši da prideš sprobat , pa bo...
Aja, zdej mi je pa še obrnilo... Riba, ti pa najbrž HOČEŠ KLANCE ? Ja, Full jih je...
Uporabniški avatar
 ZOKI
Ničko bo treba tle napravt umetni klanček, ker drugače, ZZ-Topka, jaz ne vem, če bom zmogel pretečt to ravno progo. Ala, šu, lopato v roke in nardet špešal klanček zame!! :lol:
Uporabniški avatar
 maca
zz topka napisal/-a:Marmeljat???
Imam polhno kakijeve marmeljat, ki pa je naši doma ne marajo, ker je nekam preveč gosta... Ah, ma zate , Loni, bi pa bla že O.K. Naši šporglavci pa naj si jo kupijo.

Tisti, ki mate radi pšenične kalčke >>>>>>>>>>> KALČKARJI----- kalčki bojo!!!!
Tisti, ki imate radi pšenične otrobe>>>>>>>>>>OTROBARJI-------- otrobi bojo!!!

Ok, jast pridem, pa ne samo na tekec, tudi na marmeljat bi, če bi me hotla zz topka uslišat (ma, sej vem, da ni presna :--( , pa kaj pol, važno da paše :oops: ).
A se lahko upišem med kalčkarje in otrobarje hkrati, ali moram izbirat in bit samo otrobar ali samo kalčkar? :--
Od lani se že vselim tekanja med vinogradi in sadovnjaki, in lani mi je pripadla čast, da sem dol peljala še vrhovnega TF šefa. :clap:
Za letos sva že zmenjeni z mojculjo in plac v avtu je še.
Uporabniški avatar
 zz topka
Maca, če boš pridna, dobiš oboje :!:
Ne, ne, tako je ta reč: za ene, ki me že cejlo lejto osvajajo na ta račun, bo paketič malo večji... Zdaj, ti me ne osvajaš :oops: , ma če se prijaviš ( no oboje - ne na osvajanje), dam h kraju...
Uporabniški avatar
 Loni
Macica, pozabila si omenit, da si peljala tudi moje zeleno šavje. Za pol avta :wink:
Uporabniški avatar
 mušnica
maca napisal/-a:
zz topka napisal/-a:Marmeljat???
Imam polhno kakijeve marmeljat, ki pa je naši doma ne marajo, ker je nekam preveč gosta... Ah, ma zate , Loni, bi pa bla že O.K. Naši šporglavci pa naj si jo kupijo.

Tisti, ki mate radi pšenične kalčke >>>>>>>>>>> KALČKARJI----- kalčki bojo!!!!
Tisti, ki imate radi pšenične otrobe>>>>>>>>>>OTROBARJI-------- otrobi bojo!!!

Ok, jast pridem, pa ne samo na tekec, tudi na marmeljat bi, če bi me hotla zz topka uslišat (ma, sej vem, da ni presna :--( , pa kaj pol, važno da paše :oops: ).
A se lahko upišem med kalčkarje in otrobarje hkrati, ali moram izbirat in bit samo otrobar ali samo kalčkar? :--
Od lani se že vselim tekanja med vinogradi in sadovnjaki, in lani mi je pripadla čast, da sem dol peljala še vrhovnega TF šefa. :clap:
Za letos sva že zmenjeni z mojculjo in plac v avtu je še.

Maca, jaz bi se priporočala za prevoz. :roll:
Sem ugotovila, da mi bo uspelo opravit delo za šolo, če ne me bo pa počakalo :evil:
Uporabniški avatar
 maca
Zmenjeno, Mušnica, prevoz garantiran, Loni bo tokrat kar sama peljalo njeno šavje :--( . Moj Jezzi je čist dost velik za tri raglje in za njihovo šavje :clap: .

ZZ topka, osvajam, osvajam, z upanjem na rezultat :oops:

Drgač pa se vidimo in se čvekamo, po poti, med tekom (med jedjo bomo tiho, upam, da se kiri ne zaleti) in pol še nazaj. :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA