Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
Hm, Miki, zanimivo razmišljanje :D

Kot zaveden Gorenc bi pa kar malo bolj počasi tekel ( pivo pade ), ker je tvoj predlog čisto preveč vabljiv :roll: , in bi te med tekom spodbujal

2x LP

P.S. a je bilo tisto o pivo izraženo v ednini ( če bo v množini bomo pa kar skupinsko tekli - a ne pivoljubci ) :toast:
Uporabniški avatar
 Miki
lojzeP napisal/-a:Kot zaveden Gorenc bi pa kar malo bolj počasi tekel ( pivo pade ), ker je tvoj predlog čisto preveč vabljiv :roll: , in bi te med tekom spodbujal

He ... če ne bo drugih navijačic ob progi, ki bi me spodbujale, bo vsaka spodbuda dobrodošla.
Zdaj doma nekako vršim diplomacijo, da bi si zagotovil kakšen uraden eskort na kranjskogorsko desetko. Verjetno bom moral za to nekako še zraven kakšno kampiranje izvesti, pa bo to nekakšen vikend oddiha na kranjskogorskem. Na ta način bi si zagotovil vsaj eno navijačico ...
Gorenjske nagibe pa razumem ... saj vem, "če je zastonj, tudi če tazadnjo utrga" ... (v nekoliko bolj žlahtnem jeziku seveda).
No, vesel bom, če bomo vsaj pribljižno enako počasi tekli ...

pa še tole lojzeP napisal/-a:Pa je bilo tisto o pivo izraženo v ednini ( če bo v množini bomo pa kar skupinsko tekli - a ne pivoljubci):toast:

Besede ne bom snedel, velja za večje število ... pač kdor bo prisoten od mojega eskorta in pa mimoidoči TFjevci ...
Seveda moram zadevo odteči, kot sem rekel ... 55 min in vsaj ena sekunda manj

Glede na to, da bo tole moja prva tekma in da tečem šele nekaj tednov ... je to pravi izziv. :FO:
Uporabniški avatar
 lojzeP
E moj Miki - sploh ne veš v kaj se spuščaš :shock:

Udeležba TF bo kar precejšna - vsaj po napovedih, in doma kar začnite malo po nogavicah iskat skrite rezerve, kajti, ko se TF "falanga" dol vsede - pole bol težko vstane.
Če pa kdo še tako vnaprej to napove, bo pa sigurno precej Gorenjcev prej iz dopusta prišlo ( glej ga zlomka - še jaz bom med njimi, samo če bo kaj gratis ).
Tko da - držim pesti, da boš čimbolje tekel - če bo treba te bomo celo nesli ( pivo PRESS )

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
Miki napisal/-a:Hmh, vse kaže, da bo tole celo moja prva tekma ...

Sem dobil dobra priporočila, da je proga relativno nezahtevna: položen klanec v eno smer in potem nazaj. Torej, po nekaj tednih muvanja/tekanja/skakanja, da vidimo kako še tekma izgleda.

Miki, ze sedaj ti cestatim za prvo tekasko preizkusnjo. Proga je res primerna za "krst".

Drugace pa so 10km ravnice kar za******, dosti bolj kot half marathoni.
Pri teh tekih je v igri totalen sprint na visokih obratih. To je podrocje , ki si ga tudi sam zelim osvojiti..

LpTini
Uporabniški avatar
 Miki
tini napisal/-a:Drugace pa so 10km ravnice kar za******, dosti bolj kot half marathoni.
Pri teh tekih je v igri totalen sprint na visokih obratih. To je podrocje , ki si ga tudi sam zelim osvojiti...

Razumem ... pa saj jaz ne bom neki grozn šprintal, verjemi da ne. Zdaj nabiram nekako težkokategorniško ekipo tu naokoli, tako da se ni za bat, da bi kaj prehitro šlo. Pa tudi jaz nisem nek modri dirkač, da bi se za menoj kaj grozno kadilo.

lojzeP napisal/-a:Udeležba TF bo kar precejšna - vsaj po napovedih, in doma kar začnite malo po nogavicah iskat skrite rezerve, kajti, ko se TF "falanga" dol vsede - pole bol težko vstane.

Sem se v firmi poskusu zmenit, da bom mal predujma dobil, še pred plačo ... pa tudi šparovček (beri TRR) bom malo spraznil. No, bomo že nekako ... Vse za dober rezultat!

lojzeP napisal/-a:Tko da - držim pesti, da boš čimbolje tekel - če bo treba te bomo celo nesli (pivo PRESS)

V primeru, da se bomo prenašali sem ter tja ... močno dvomim, da bomo pod 55 minutami nazaj. :lol:

Obema hvala za lepe želje ... se bom maksimalno potrudil na svoji prvi tekmi (sploh) ...

Aha, mi morate dat navodila, kako naj "tečem za TF", je to kakšna posebna procedura ali samo ob prijavi povem?
Uporabniški avatar
 Filipid
V današnji številki Poleta piše, da je potrebno startnino vplačati do 17 ure. . Dodatne informacije se dobijo na telefonu: 041-844-990.
Uporabniški avatar
 Fotr
Ravnokar sem se vrnil s teka po kranjskogorski destki z namenom, da pregledam progo, malo povohunim, nekaj prešpijoniram, še kaj prekontroliram in nadziram, preverim, če je vse kot je treba, preiščem traso in ugotovim pomanjkljivosti, odlike in značilnosti proge.
V glavnem nisem odkril nič novega. V začetku je trasa rahlo valovita, majhen klanček gor, majhen dol, to je prvi kilometer, nato pa pod podkorenskem smučiščem preide na nekdanjo traso železnice in se rahlo dviga kot železniška proga z 2,5% vzponom do nekdanje železniške postaje Rateče Planica, kakih 100 m naprej bo verjetno obračališče, tako je bilo v preteklih letih, potem pa nazaj rahlo navzdol, za lažji tek in večjo brzino.
Proga ni težka in nič posebnega ni. Zato bo vsakdo, ki rad teče in ki mu je všeč, da se sreča množica tekačev, prišel in odtekel kranjskogorsko desetko. Nobenega izgovora ne more biti in ga tudi ni, kajti pogoji so idealni. Saj je lepo včasih teči sam po gozdnih poteh, ampak pravo tekaško vzdušje se ustvari šele na tekmi. Medsebojno seznanjanje, priprave na tek, debata, ogrevanje, sama tekma, navijanje, vzpodbujanje na cilju, druženje po tekmi, spoznavanje novih ljudi, ki imajo isto strast, tek, tega se ne da doživeti niti v še tako aktivni debati na forumu niti s solo tekom v še tako lepem okolju. Zato vsi, ki vam družba tekačev, tek in vse ostalo kaj pomeni, vidimo se na kranjskogrski desetki. Nobenemu ne bo žal. Novi člani TF, ko boste videli skupino tekačev s škrlatno kroglo na hrbtu, pridružite se nam in predstavite, veseli smo vsakega in vsakega bi radi spoznali. Torej brez skrbi, gremo v Kranjsko goro!
Nazadnje spremenil Fotr, dne 09 Avg 2004, 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Filipid
Kranjskogorska desetka se bliža, pa se dejmo preštet kolk nas bo, da bo Barb lahko arhivirala, kajne Barb :wink: . Pa vsi, ki se boste udeležili teka, priporočam pravočasno pot pod noge :driver:.

1
Uporabniški avatar
 Miki
Filipid napisal/-a:Kranjskogorska desetka se bliža, pa se dejmo preštet kolk nas bo, da bo Barb lahko arhivirala, kajne Barb

Jaz grem na svojo prvo tekmo ...

2

Upajmo res, da ne bo prevelike gneče na cesti proti Gorenjski ... pa še praznik je ta dan in se bodo ljudje odpravljali tudi v Brezje, če se ne motim ...
Uporabniški avatar
 bosin
Popoldne ni vec gnece proti Gorenjski...
Uporabniški avatar
 tini
3
Uporabniški avatar
 bigfrik
Tini a mi bos za zajca??? :twisted:
Uporabniški avatar
 Miki
srebrni napisal/-a:Kaj pa če bo šlo bolj počasi? Recimo eno urco? Bo treba zardevati in si povezniti škrnicelj preko glave?

Nič bat, ne boš edini ... jaz sem tudi bolj počasen, tko da se bomo zagotovo srečali v :juhuhu: stilu teka.

No, je pa res, da sem lojzeP-ju obljubil, da častim, če bi mi ratalo nekako pod 55 minut zadevo opravit. Ampak na podlagi današnje generalke, se bolj težko piše ... bolj okoli ure. :?

Glede na to, da je lojzeP zelo neposredno opisal falango TFja v zvezi s količino B vitamina, ki bi ga moral počastit, se mi pa tudi ne bo preveč mudilo. :lol:

V glavnem ne skrbi, bomo že nekako prišli do cilja ... in glede na to, da se naslednji vikend začne tudi olimpijada, bomo nekateri popolnoma v olimpijskem duhu. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Miki !

Se dogajajo čudne stvari zadnje čase. Kar bi recimo tebe zanimalo je, da me ( verjetno ) v KG sploh ne bo ( zmeda na delovnem mestu, in s tem povezan dopust ), a to ne bo spremenilo teorije ( upam tudi prakse ), da boš uspešno nastopil na teku, in posledično ustrezno uredil "tekočo problematiko".
Verjamem, da ti bodo tudi ostali TF- mojstri z veseljem priskočili na pomoč, samo ne preveč okol govort, ker potlej boš pa res kmalu "zapufan".

Srebrni, ti pa škrnicelj imej kar s seboj - bo sigurno prav prišel. Pa naj ne bo prazen - kaj naj bo notri, pa ni treba tri krat ugibati, a. Predlagam samo to, naj bo v čimbolj hlednem stanju.

Haloha, Bigfrik !!!
Ne morem verjeti, da si se tudi ti oglasil. Ni bilo dolgo časa nič o tebi slišati - smo se celo zbeli, da se ti je tek malo uprl, pa je videti, da ni tako. Uspešen povratek želim, zelo.

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA