Pa še nekaj, kar se tiče Balkanskih Iger. Le-te naj bi prvotno organiziralo Sarajevo toda kasneje so se organizaciji odrekli zaradi raznih težav in takrat so predlagali organizacijo Ljubljani. Ker pa se je ZAVS le pred poldrugim mesecem včlanilo v Balkanske Igre bi bila takojšnja organizacija le-teh verjetno le prenagljena zato je ZELO MALO verjetno, da bi do tega prišlo. Sicer pa bo odločitev padla prihodnje leto v juliju, ko bodo na sporedu Balkanske Igre v krosu,
Kdor bi želel, še drugih pojasnil, vas vabim v soboto 18.t.m. v Sežano, kjer bo na sporedu tekma Tekaški pozdrav jeseni na Krasu. Verjetno me boste kmalu spoznali, ker bom edini hitrohodec med tekači.
O vsem pa sem obveščen, ker sem član Upravnega Odbora Združenja atletskih veteranov Slovenije (ZAVS) , kjer je predsednica Ana Jerman, podpredsednik Marjan Devetak, tajnik Jure Novak ter kot člana odbora Mirko Vindiš ter podpisani, sicer iZ Lonjerja pri Trstu toda s slovenskim potnim listom (poleg italijanskega). Od leta 2004 tekmujem s slovensko clansko in veteransko reprezentanco, s katero sem osvojil doslej 6 svetovnih veteranskih naslovov (letos enega v Linzu) ter 4 evropske (letos 2 v Poznanu), medtem ko sem še prej z Italijani osvojil še 12 svetovnih ter 4 evropske naslove od leta 1993 do 2003.
Športni pozdrav