- 10 Feb 2010, 19:12
Po enem slabem showu (zvila me je trema in se nekaj faktorjev) v Megi v Kranju sem bil v Cerknem kot jelen... Res scena. Pohvale organizatorjem, voditeljici oddaje Alterica na radiu Cerkno (Odmev ali nekaj podobnega) Tjaši za prisrčen intervju in prvi radijski intervju, pri katerem sem se do solz nasmejal. Ona pa tudi.
Plac bomba, sprejet čudovito... Cerkno. Mislim, da so se tudi drugi imeli fajn čeprav sem zaradi izjemnega vzdušja potegnil na skoraj dve uri. Sergre je zaradi dolge poti malo zamujal, a hrana je bila odlična. Potem pa tak žur, da sem bil celo jaz presenečen.
Naslednje predstave: Trboje (pri Kranju, v smeri Ljubljane po levem bregu Save (Dragocajna...) v kulturnem domu: Petek, 12. 2. 2010 ob 19.00
Naklo pri Kranju, kulturni dom, četrtek, 18.2. 2010 ob 19.00
Kavarna SEM (Slovenski etnografski muzej, Metelkova 2 (se mi zdi)) 1. 3. 2010 ob 20.00
Vabljeni
Plac bomba, sprejet čudovito... Cerkno. Mislim, da so se tudi drugi imeli fajn čeprav sem zaradi izjemnega vzdušja potegnil na skoraj dve uri. Sergre je zaradi dolge poti malo zamujal, a hrana je bila odlična. Potem pa tak žur, da sem bil celo jaz presenečen.
Naslednje predstave: Trboje (pri Kranju, v smeri Ljubljane po levem bregu Save (Dragocajna...) v kulturnem domu: Petek, 12. 2. 2010 ob 19.00
Naklo pri Kranju, kulturni dom, četrtek, 18.2. 2010 ob 19.00
Kavarna SEM (Slovenski etnografski muzej, Metelkova 2 (se mi zdi)) 1. 3. 2010 ob 20.00
Vabljeni