Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lonely napisal/-a:V Medeji sem prijavil in vplačal za :

-LILA
-IgorM
-sandokan
-maca
-Tomaž77
-Loni
-MIROSAN
-avsefra
-Arabo
-Iztok 69
-nana
-Milenko J
-Justina K.
-Stanko Z.

raf-dodam sebe na seznam
5r002 napisal/-a:A je kdo ki je prijavnico poslal preko e-maila dobil kakšen povraten mail mogoče?

Ja, dobil sem povratno sporočilo, sicer po nekaj dnevih, ko je k njim prišel denar. Ampak nisem poslal samo prijavnice ampak tudi bančno potrdilo o plačilu štartnine.
so italijani še koga poklicali po telefonu, kot so mene včeraj za tale goriški tekec.
seveda je bilo zabavno :mrgreen: , ker se moja angleščina in njegova italijanščina ne rimata ravno najboljše :-- , ampak koliikor sem razumel je rabil še potrdilo o plačani štartnini in tudi to sem mu dostavil po faxsu.
raf napisal/-a:so italijani še koga poklicali po telefonu, kot so mene včeraj za tale goriški tekec.
seveda je bilo zabavno :mrgreen: , ker se moja angleščina in njegova italijanščina ne rimata ravno najboljše :-- , ampak koliikor sem razumel je rabil še potrdilo o plačani štartnini in tudi to sem mu dostavil po faxsu.

va bene :clap:
raf napisal/-a:so italijani še koga poklicali po telefonu, kot so mene včeraj za tale goriški tekec.

O hvala da si povedal tole!

Sem v prvo poleg prijavnice pozabil priložiti potrdilo o plačilu... le tega sem na mail poslal pred pol ure in že dobil odgovor (potrdilo).
Se vidimo v Gorici! :D :laola
Lonely, predvidevam da ti organizatorja poznaš. Ali te lahko prosim, da pri njem preveriš, če sem dejansko prijavljen. Na tistem seznamu nas je bilo kakšne 10 iz Slovenije. Vem, da je bil med njimi tudi Zrimšek, iz foruma vem, da je bila še spela* in MatjazV. Hvala.
(naj še enkrat ponovim, da potrdil in dokazil o plačilu nismo prejeli)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA