Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:Oproščam se vsem,ki ste se prijavili,žal ni šlo skozi,
tako kot sem mislil,v Medei je bilo veliko zanimanja.

Eden od tistih, ki se je zanimal v Medei sem bil tudi jaz. :) Pričakoval sem kot ponavadi, All inclusive (štartnina + prevoz + analiza), a je potem Bojan napisal, da se vsak posamezno prijavi. :( Tukaj se je potem končala moja ideja, da grem v Gorico. :(

Čutil sem, da to pošteno napišem. :)
ROSI64 napisal/-a:

Eden od tistih, ki se je zanimal v Medei sem bil tudi jaz. :) Pričakoval sem kot ponavadi, All inclusive (štartnina + prevoz + analiza), a je potem Bojan napisal, da se vsak posamezno prijavi. :( Tukaj se je potem končala moja ideja, da grem v Gorico. :(

Štartnino za Gorico so pobirali že v Medeji in Lonely je pobral denar in prijazno to uredil za kar dolg spisek ljudi. Zato je Bojan organiziral le prevoz in analizo.

Če ostali razmišljajo tako kot ti, potem lahko verjetno že v naprej uganem, da tudi busa za Trst ne bo, ker so prijave preko spleta in se prijavi vsak sam. Škoda, ker lani je bilo fajn.
Nazadnje spremenil nana, dne 01 Mar 2010, 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.
nana napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Štartnino za Gorico so pobirali že v Medeji in Lonly je pobral denar in prijazno to uredil za kar dolg spisek ljudi. Zato je Bojan organiziral le prevoz in analizo.

Če ostali razmišljajo tako kot ti, potem lahko verjetno že v naprej uganem, da tudi busa za Trst ne bo, ker so prijave preko spleta in se prijavi vsak sam. Škoda, ker lani je bilo fajn.

Ja žal mene tudi v Trstu ne bo ravno iz teh razlogov, če se bomo prijavljali sami. :(
Palmanova in Medea je bila meni super in če bo še kdaj tako, sem zraven. :)
ROSI64 napisal/-a:

Res mi je žal da ne bo prevoza in analize tako kot je bilo v Palmanovi in Medeji. Ko smo se v Medeji pogovarjali sem imel občutek da bomo rabili 2 avtobusa takšno je bilo zanimanje. Lonely je prijazno pobiral štartnino v Medeji za Gorico in tudi pri organizatorju se je dalo prijaviti. Zato je Bojan organiziral samo prevoz in analizo.
Čeprav bo treba sedaj sesti za volan pa vseeno hvala Bojanu Nani in Lonely-ju in močno upam da gremo v prihodnosti še kam skupaj, mogoče že v Trst......

Se vidimo v Gorici

PS: Nana, denar prevzamem v Gorici.

LP Tomaž
No,jaz sem pobiral prijavnino ...ker vem da je tako najlažje urediti prijavo.
Eni so se mi podsmehovali...že naslednji dan pa spraševali kako naj se prijavijo.

V soboto bom osebno šel v Gorico preveriti če je vse OK...za "svoje" in tae-ta
Če kdo želi naj preverim še njegovo prijavo...naj mi pošlje ime in priimek na ZS.

V Gorici bodo možne prijave in plačila za Trst...pa še za kaj.
ROSI64 napisal/-a:Ja žal mene tudi v Trstu ne bo ravno iz teh razlogov, če se bomo prijavljali sami. :(

Na tole bi ti lahko odgovorila, "da ne bod baba", pa ne bom, ker vidim, da smo veliko bolj iznajdljive :roll:
nana napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Ja žal mene tudi v Trstu ne bo ravno iz teh razlogov, če se bomo prijavljali sami. :(

Na tole bi ti lahko odgovorila, "da ne bod baba", pa ne bom, ker vidim, da smo veliko bolj iznajdljive :roll:

Vse spoštovanje tebi nana, imaš prav, eni smo za eno, eni pa za drugo in ker je svet raznolik, nam je lepo. :D Priznam in vesel sem, da si veliko bolj iznajdljiva od mene. :clap:
ROSI64 napisal/-a:Eden od tistih, ki se je zanimal v Medei sem bil tudi jaz. :) Pričakoval sem kot ponavadi, All inclusive (štartnina + prevoz + analiza), a je potem Bojan napisal, da se vsak posamezno prijavi. :( Tukaj se je potem končala moja ideja, da grem v Gorico. :(

Še preden smo šli v Medeo sem napisal,da se bomo lahko v Medei prijavili za Gorico
in da lahko tudi tisti,ki v Medeo ne gredo sporočijo kakemu od nas,
ki smo v Medeo šli,da ga prijavi,tudi sam sem eno tako prijavil(več se mi jih ni javilo),
ne vem,če bi lahko še kaj več naredil.
Ne vem zakaj si to temo začel šele sedaj,ko je avtobus odpovedan(se ve zakaj),
mislim,da sem se dovolj potrudil,tako jest kot nana in,
če je bilo to premalo se še enkrat opravičujem.
Za v naprej pa....?
Očitno bi bilo boljše, da se v temo sploh ne bi oglasil, saj ste me vsi tako črno napadli. Povedal sem le svoje mnenje, obsojal in kritiziral pa nisem nikogar. Pač sem slabši kot babe in se zanašam na popolno organizacijo (štartnina + prevoz + analiza).

Sploh se pa Bojanu in nani opravičujem, če sem jih mogoče s tem užalil. Ni bil moj namen. Jaz vaju oba zelo spoštujem in sem vama zelo hvaležen za delo, ki sta ga do sedaj opravila in upam, da ga bosta še kdaj.

Še enkrat obema opravičilo.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 02 Mar 2010, 10:16, skupaj popravljeno 1 krat.
rosi, z mano se lahko pelješ v Gorico.
Imam plac za dva, štartam iz Škofje Loke ob treh in pol, hehe.
Res, če kdo želi prevoz, družbo :? , spoznati, kako deluje ford mondeo od znotraj, kolikokrat je že bil zaleten, kako delujejo stare zimske gume ne njem,......., in še marsikaj o ostalih stvareh, recimo tišini v avtu, se lahko "prijavi" pri meni
lonely napisal/-a:V soboto bom osebno šel v Gorico preveriti če je vse OK...za "svoje" in tae-ta.

Lonely, hvala lepa, zelo prijazno od tebe. (sam sem sicer že poslal mail organizatorju v italjanščini po navodilih Lenči in mi tudi odgovorili, da je vse o.k., a bolje 2x preveriti, da bo "zihr").

Se vidimo v Italiji.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA