Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na malem Kraškem maratonu bodo prisotni tudi ENERVIT izdelki in pa seveda BROOKS nova kolekcija na ogled in pa po ugodnih cenah seveda BROOKS lanskoletni modeli.
Postavljeni bomo na vidno mesto tako da nas boste zagotovo videli.
Zaužili boste lahko dobre izdelke ENERVIT po ugodnih cenah na stojnici, ki bo postavljena v bližini, na vidnem mestu.Predstavljena bo nova kolekcija letnik 2010 modeli, ki so in še bodo na voljo!
BROOKS RUN HAPPY TEAM
BROOK GREEN TEAM
:clap:
avion napisal/-a:Ali oglasna sporočila kot je zgornje res zanimajo bralce foruma? Mene zagotovo ne. Če bi vsak oglaševalec KRaškega foruma to napisal tukaj na forumu, bo forum postal neberljiv, oziroma neberljiv za koristne informacije.

Vsak lahko prebere ali pove kar misli, tudi če ne bi delal tega bi to povedal saj dosedaj sem zmeraj in zmeraj bi.Dobro je da so vsi seznanjeni o vsem mogočem.Če malo pogledaš skrajno desno ali pa čisto na vrhu so še hujše zadeve.Tako da je vsaka informacija dobrodošla.
Lahkoten korak želim vsem..
No oglasi, ki so povsem desno in zgoraj, so plačani oglasi. S tem denarjem, se upam vsaj delno pokrije trud skrbnikom tega foruma, nad katerim sem navdušen (z izjemo teh oglasnih sporočil). Sem pa prepričan, če bo več takih oglasnih postov, kot je tvoj, se bo priljubljenost zmanjšala in bo "publika" raje odšla na forume, ki ustrezno sankcionirajo take zapise. Sej moje sporočilo je šlo bolj v razmislek moderatorjem.
Maj daj avion,ne bluzi.Kolikokrat pa Tomaža sprašujemo kaj v zvezi z brooks-om,potem pa je vse vredu al kaj?Meni se pa zdi prav,da objavi takšen oglas,saj marsikoga zanima,da lahko kupi kakšen cenejši par ali si ogleda nove modele.
LP
Pozdravljeni!
Meni je pa samo žal, ker ne morem priti na kraški maraton z vlakom. Fino bi bilo, če bi bil kakšen vlak ali pa ura štarta usklajena s prihodom vlaka iz Ljubljane. Pa tudi od drugod, saj se vse dogaja poleg železniške postaje. Bi lepo dremal na vlaku, ko bi se peljal nazaj, tako pa zjutraj v avto, nato iskanje parkirnega prostora, zmatran nazaj vozit, itd. To je eden redkih tekov, na katerega bi lahklo prišel z vlakom. Pa še bolj ekološko je, kajne? Ampak bo vseeno fino.
Meni pa nekaj ni čisto jasno (zgolj "glasno" razmišljanje in "oživljanje" teme). Letos bo že 10. (okrogla obletnica) MALI KRAŠKI MARATON v Sežani. O njem pa tu na forumu skoraj nič ne govorimo. Ne kdo gre, ne kakšna so pričakovanja, nič se nismo zmenili za analizo, nič ni debate o prevozih, o odpovedih, o čemerkoli. :o :shock: Jah, kaj hočemo, očitno se dogaja še preveč drugih stvari okoli nas.

Vsem, ki greste želim uspešen tek.
Popaj napisal/-a:Pozdravljeni!
Meni je pa samo žal, ker ne morem priti na kraški maraton z vlakom. Fino bi bilo, če bi bil kakšen vlak ali pa ura štarta usklajena s prihodom vlaka iz Ljubljane. Pa tudi od drugod, saj se vse dogaja poleg železniške postaje. Bi lepo dremal na vlaku, ko bi se peljal nazaj, tako pa zjutraj v avto, nato iskanje parkirnega prostora, zmatran nazaj vozit...

Tudi z vlakom imaš lepe povezave. Iz Ljubljane greš ob 05:53, v Sežani si ob 07:46. Nato je do teka dovolj časa za kavico...ogrevanje...Po teku pa tudi za kakšno analizo. Nato se v Sežani vsedeš na vlak ob 15:20 uri, po desetih minutah ob 15:30 uri v Divači prestopiš na IC in si ob 17:04 v Ljubljani.
P.S. Če v Sežani zmanjka časa za analizo, jo lahko nadaljuješ na omenjenem IC-ju, v ''Lisičkinem'' vagonu.

LP
Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA