Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Saj se je videlo, da nočna kontrola ni bila potrebna.

Iskre od trenja podplatov so se dale videti prav na breg Drave.

Zjutraj sem se spraševal kdo je bil intenzivnejši pri topljenju snega pod Zg. postajo Vzpenjače: Zvonko ali jugozahodnik.
Sebi napisal/-a:Hej Zvone!

Jaz bom danes na trasi Zimske lige na Pohorje! Namen imam začeti ob 19h in ponoviti vajo gor - dol 3krat. Predvidevam, da bom do polnoči konec.
Zaenkrat se mi razmere še ne zdijo ugodne, da bi dril ponavljala celih 12 ur (softič pač :oops:). Čez kakšen mesec pa lako računaš tudi name. Samo, lepo prosim, malo prej povej!

Sebi, Sebi...jaz pa čakam...

Tekačiča napisal/-a::clap: Zvone!

Hvala Eva!

ZdravkoC napisal/-a:Bravo Zvone :clap:
Kaj osemkrat pa ni šlo :wink:

Hvala ZdravC!

8 (?)

Vreme napisal/-a:A Zvone a si spal med vzponi??? :lol:

Vsekakor čestitke!!!

Hvala Rajko!
Za spanje ni bilo časa, pa tudi veter je bil "moteč"!

marjan napisal/-a:Bravo Zvone :laola Letos bi pa kakšno dolgo (pa ne predolgo :D ) lahko skupaj ušpičili.

lp
Marjan

Hvala Marjan!

Ja, bi že bil čas, da skupaj (po dolgem času) kje "udariva" kakšno turo.
Smo na vezi in se že veselim!

tek_v_snegu napisal/-a:Zvonko,

Danes naj ti palčki krasijo noč z iskrami, skrati naj ti ponagaajo in ti delajo dodatne poličke na snegu gor po FIS-ki, troli naj te pikajo v ta zadnjo, da bo vse usmerjeno v mirno prostodušno energijo.
Poslal bi ti kužeka mojega prijatelja, ki ne vem če ni najvzdržljivejša pasja motivacija, ki jo je možno dobiti v MB-ju...za gazi. Mene je spremljal na teku okoli dreves Žigartovega vrha za zimski solsticij, Leona, Istoka in mene je spremljal na Pohorskem bataljonu.,
Ampak jaz looser danes nisem sposoben priti na startno linijo. Prevec vsega je bilo.

Pohorski volk Zvonko evo tvoje energije ....no big sleep..
http://www.youtube.com/watch?v=-bIIdjFBtYU
http://www.youtube.com/watch?v=0ueD7LNoIww&feature=related

Si pa mi dal idejo za 12 ur Vurberka...

Cuvaj se,

Hvala Ivan!
Pozdravljeni ultraši on ostali člani TF!

Mogoče še malo statistike:

V ca 11 : 30 h sem opravil 7 vzponov in spustov po trasi Zimske lige na Pohorje ( 5 nočnih vzponov in dva po dnevi). Pretekel/prehodil cca 54 km, z višinsko razliko 5030 mvr gor in prav toliko dol. Proga je bila v spodnji polovici mokra in blatna, zgoraj pa prekrita s snegom in po "stopničkah" - ledena. Noč je bila topla in jasna, nekoliko moteč je bil le šum vetra.Veter je v teku noči kar dobro "posušil" progo, nekaj pa sem prispeval tudi jaz, tako, da so jutranji vzponi bili "res nekaj posebnega".

Vglavnem, imel sem se lepo in sigurno bom zadevo ponovil še kdaj (tedaj, upam, v družbi koga od vas)

Lep pozdrav! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA