Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja, Loni, prav ti je povedal Peter. Kombi pred vrati doma bo zbiral opremo. Bo pisalo vse na kombitu.
Naj še enkrat napišem, da ne glede na vreme, pojdite, ko se boste vračali iz cilja, (na prostoru, kjer bo okrepčevalnica), na Plazu , na ogled naše lepe Vipavske doline. Tam pri mizi greste le enih 50 m proti vrhu in odpre se vam lep razgled. Ko je res lepo, jasno vreme, se vidi morje kot na dlani, pa italijanske Alpe...
No, pa sem ga preživela - moj 1. gorski tek.
Vreme se je super uredilo, pot se ni nič vlekla - sem jo delno tudi pretekla :laola
Utrip pa se je najbolj dvignil, ko sem lovila Loni, da sem potem imela družbo za naprej.
Bravo ZZ-topka :clap: :clap: :clap: - tole ste spet super zrihtali, jota pa je tudi bila prava primorska.
Še pridem :)
Tudi zame je bil tole prvi gorski tek.
Ja, malo s strahom sem šla, mi je bil v živem spominu pohod, ne tek, izpreed 3 ali 4 let,na Kamniško sedlo in moje čisto modre ustnice na vrhu, pa slabost med hojo in na vrhu....
Se je takrat srečno končalo, danes pa sem zares uživala, šla sme brez težav in z lahkoto, samo pot dol se mi je takooooo vlekla, kljub temu, da sem čvekala.
Ja, z mušnico sva za korajžo na začetku eno odpeli, pol je pa sape zmanjkalo.
Hm, teli gorski teki, hm, bo treba malo večkrat pogledat, kire face se tam rolajo.

Organizatorji, zz-zopka & ostali :laola in :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA