Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
jcerni napisal/-a: V torek 24. 8. 2004 ob 18:15 se iz Avtobusne postaje Ljubljana odpeljemo proti Staremu trgu pri Ložu

To je sedaj moj naslednji cilj. Upam, da mi rata in da se vidimo na avtobusni postaji, naprej pa me boste ostali vodili 8) !
Uporabniški avatar
 jcerni
Sedaj, ko sem dobil knjižico Ciglarjeva pot od Drave do Jadrana, pa sem spoznal, da E6 - SLO markirana. Ne poteka po večjih cestah, ampak izbira stranske ceste in gre mimo zanimivih točk. Kako dobro je markirana nimam izkušenj, vendar če zaideš po teh markacijah, ni lahko.
Potem je lažje iti po glavnih cestah, ki so jasno vrisane v zemljevid. Spodaj je prikazan zemljevid, ki prikazuje variante poti. Ena je izbrana iz zemljevida. Druga pa je označena po knjigi, vendar to ni lahko pravilno storiti, ker ne veš točno katera pot je mišljena.

Seveda, kupiti je potrebno zemljevid plalninske zveze Slovenije Snežnik, kjer je vrisana E-6 pot, ki je označena z velikim E in rdeče.

Če ima kdo informacije, mi naj prosim sporoči, kako kvalitetno je markirana ta pot.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 23 Avg 2004, 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Barb
Pravkar sem prejela sms:
"Smo že na Slemenu,zadnje 4 ure je lilo,veter,no ampak plan je izpolnjen-ja kr pestro."

:laola Bravo fantje.Kar tako naprej.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi moja malenkost se pridružuje čestitkem :D :D

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
Me 2! :)
Sicer sem pred kaksno uro klical Alesa, da izvem kaj vec iz prve roke, samo "stevilka trenutno ni dosegljiva"!

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
Javljanje s poti ob 22:04
"Smo že na Trojanah-čist hin!"

Dajmo ALEŠ & TOMAŽ
v mislih smo z vama :cast: :clap: :cast:
Uporabniški avatar
 Barb
Aleš je pravkar še klical in sporočil,da ju je sedaj zapustil Tuareg.
Sam je že precej utrujen.ima pa tudi nekaj žulov.
Danes so prišli n aTrojane ob devetih zvečer,zato je tudi prosil naj sporočim VSEM,KI SE JIMA BODO PRIDRUŽILI v prihodnjih dneh, da sedaj ŠTARTATA po novem ŽE OB SEDMIH ZJUTRAJ.

Jutri pričakujeta,da se jima na Jančah pridruži BOR-ne jih razočarat Bor,mislim, da te bosta potrebovala
Uporabniški avatar
 Barb
Danes zvečer bom šla na Grad Turjak pozdravit naša "ultramaratonca".
Lahko se mi še kdo pridruži.
Uro odhoda iz LJ še ne vem.Aleš je rekel,a predvideva, da bosta na cilju nekje ob sedmih oz. osmih zvečer.
Če ima kdo željo, me lahko pokliče tudi na gsm.
Uporabniški avatar
 Barb
Delna sprememba.
Aleš mi je sporočil, da bo šel danes samo do Grosupljega in nato čez noč v domačo oskrbo. Pot upa, da bo nadaljeval jutri.
Trenutno pešači v okolici Moravč.Ni mu lahko.V nahrbtnik si je naložil tudi malo preveč stvari,ki mu jih včeraj dostavila žena.
Tomaž nadljuje pot do Turjaka.Aleš ga je spustil naprej,tako, da nista skupaj.
Tomaž s sabo ves čas tudi nos spalno vrečo, ker se gre res extremista. :shock:

Tomaž bo rabil moralno podporo danes.
Alešu sem obljubila, da grem vseeno do Turjaka.
Uporabniški avatar
 žure
Zivijo!
Tudi sam bi se rad pridružil dogodku in sicer jutri, ko bosta šibala proti "našemu" Snežniškemu gradu.
Nonstop pogledujem pod 'Vabila na prireditve', pa natančnejše poti za 4. etapo ne najdem, zato ne vem, kje bosta tekla, da bi se jima zvečer pridružil (s službo ne zaključim pred šesto), mogoče bosta že na koncu, jima bom šel pa k gradu roko stisnit.

Fanta, kapo dol...
Uporabniški avatar
 Barb
Zure,kolikor sem obveščena bo Alš danes predvidoma v Grosupljem med 7in 8 zvečer.Tomaž pa bo šel do Turjaka.
Kako in kaj bosta jutri nadaljevala ne vem.
Lahko jih greš danes zvečer sam vprašat,ali pa počakaš,da jaz zvečer,ko se vrnem sporočim.
Uporabniški avatar
 žure
Živ!
Bom raje kar na sporočilo počakal, saj ga bom lahko prebral jutri dopoldan.
Res bi rad vsaj košček poti pretekel in seveda tudi nekaj prispeval.
Številka računa še ni objavljena?
Uporabniški avatar
 Barb
Aleš je pravkar sporočil.
Tomaž je trenutno v Grosupljem.

Aleš pa bo "fejst"čez osem v Gostišču Krpan v Grosupljem

Jaz ga grem pozdravit.
Uporabniški avatar
 jcerni
zure napisal/-a:Zivijo!
Tudi sam bi se rad pridružil dogodku in sicer jutri, ko bosta šibala proti "našemu" Snežniškemu gradu.

Prišla bosta iz smeri Nova vas - Metulje - Markovec.

Če bo šlo vse po načrtih, bomo prenočili v gostišču Mlakar, Markovec pri Starem trgu pri Ložu. Naslednji dan bi morali iti skozi Stari trg pri Ložu, mimo Gradu Snežnik in proti Mašunu in etapa se konča pri planinski koči na vrhu Snežnika.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 23 Avg 2004, 18:45, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 Bor
jst sem se pravkar vrnil iz trebeljevega, do koder sem par km spremljal aleša, lahko samo rečem da sta prave face, je pa to res prava preizkušnja.
BRAVO

aja btw....jst sem bil s kolesom, se je pa nabral kar ene 42 km, ampak to ni nič v primerjavi........

lp bor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA