Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

HVALA!!!
Absolutno se mi lahko pridružiš kjerkoli in za kolikor časa želiš. Mislim, da se boš prej srečal s problemom prepočasnega tempa kot kaj drugega. Mislim, da bo takrat hitrost padla kar dobro pod 6:00min/km.
Bistvo vsega je, da se mi na tej poti pridruži čim več istomislečih...ter na tak način zberemo čim več sredstev za otročke. Vse ostalo je NEPOMEMBNO!
:D

ker je logistično zame najugodneje sem se odločil za kolo iz MS v MB. Iz tabele je razvidno, da bo start ob 11:00 v MS. V MB pa ob 13:00. Tole bo prehud tempo za moj treking pecikl, tako, da te bom spremljal nekje odzadaj, vendar se temu plemenitemu dogodku ne odpovem. Prispevek je nakazan, nasvidenje v četrtekv MS.
Semjul, najprej hvala za podporo - zares cenim taka dejanja. Kar se tiče tempa, je časovnica narejena tako nekako splošno...tako da bomo videli predvsem glede na moje stanje in vreme, ki nam najbrž ne bo preveč naklonjeno. Če bo šlo prehitro, se boš pa za avtodom skril in bo letel kot sneta skira:))

Pa vseeno malo spremljaj novice na naši spletni strani, saj se lahko zgodi, da bom kakšno urco bolj zgoden (ali pozen).

Hvala še enkrat in se vidiva v Murski!
prijavljen, plačilo nakazano.
upam, da se uspem udeležiti tudi v živo, drugače pa želim čim boljši rezultat!
(t.j. čim več zadovoljnih otrok)

primus
:D

Takole, že doma.Kilometri od MS do MB so v dobri družbi Mateja leteli mimo. Bilo mi je v ponos da sem te spoznal in da sem lahko kolesaril s teboj.
Matej je odkolesaril proti Celju, sam sem zavil v Ruše.
Plemeniti cilji akcije so mi danes polepšali dan, misel na dogodek pa bo še dolgo prijetna.
Matej še naprej srečno na poti, še naprej navijam za tvoj uspešen zaključek akcije :laola :laola
in te spremljam preko neta.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA