Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 izzardly
Prireditev je bila lepa :D.
Edino v zadnjih 2 kilometrih drugega kroga smo se malček hitrejše 10-karice počutile kot da tečemo po Čopovi. Vse je stalo in čebljalo, hodilo se je po celotni širini proge, med nogami so se motali psi, mi pa dirkale po klancu navdol proti cilju :mrgreen:. Tisti ozki del je bil res nevaren, saj se ravno tam srečajo ta hitre z 10km in sprehajalke na 5km.
So pa zapestni trakovi bili upoštevani, kar je zelo pohvalno! :D

LP
 mp3
tud sama sem odtekla dm tek.

zanima me ali so že kje rezultati, jih nisem nikjer še zasledila.
 Raina
Bali napisal/-a:Čestitam ti za boj s samo seboj in naj ti bo tvoj dosežek vzpodbuda za nove "premigane" kilometre.

Tudi jaz se pridružujem čestititki, namenjeni Nataši, pa tudi vsem dekletom, ki ste včeraj nasploh prvič premagale progo, ali sto jo premagale hitreje ali lažje (predvsem klanček :) ) kot prejšnja leta.
Fino je bilo.
 gameljne
Ja,v sobotoje bila res gneča.Presenetljivo je,da toliko žensk teče.Organizatorjem pa bi dala kar nekaj idej za naslednje leto.Štarta na 5 ali 10 km bi morala biti v razmaku ene ure.Ali pa bi morala zadnja 2 km na 10-ki potekati drugače,brez srečevanja s tekačicami na 5-ki.Se strinjate punce?
Uporabniški avatar
 natasa77
Raina napisal/-a:
Bali napisal/-a:Čestitam ti za boj s samo seboj in naj ti bo tvoj dosežek vzpodbuda za nove "premigane" kilometre.

Tudi jaz se pridružujem čestititki, namenjeni Nataši, pa tudi vsem dekletom, ki ste včeraj nasploh prvič premagale progo, ali sto jo premagale hitreje ali lažje (predvsem klanček :) ) kot prejšnja leta.
Fino je bilo.

hvala :oops:

se strinjam tudi z gameljne. tek na 5 in 10 bi moral biti ločen, saj so nekatere 10-ke švigale mimo, kot da gre za življenje :lol:
Uporabniški avatar
 Biz
Organizatorji so se izkazali in opravili izjemno dobro organizacijsko delo, kapo dol. Tudi vreme se ne bi moglo leše oddolžiti za ta napor. Jaz bi na njihovem mestu vseeno ugriznil v kislo jabolko in zamenjal traso teka, kjer bi bila širša tekalna površina.
 angel_teka
Na teku sem bila že tretjič in res je vsako leto večja gužva, se pravi da bo naslednje leto še več udeleženk. Ker letos nisem v formi sem odtekla bolj po turistično in se nisem obremenjevala s časom, na cilju pa sem bila prijetno presenečena nad rezultatom, ki je sicer slabši kot prejšnji dve leti, ampak vseeno zadovoljiv glede na mojo trenutno kondicijo. Res je bila strašna gužva, ene so se res prerivale kot da so na progi same. Začudena sem bila tudi nad neko gospo, ki se je na teku šla nordijsko hojo in s svojimi palicami ogrožala vse okoli sebe, saj bi se tudi sama kmalu spotaknila ob njene palice...ne vem no, DM tek je vseeno le TEK in ne vse sorte...drugič pol lahko pridem s kolesom?! :--

Sem si pa zapomnila eno "gospodično", ki je spominjala na "gospodiča" oblečenega v krilo, v visokih petkah! in z očali...je pa kar švignil mimo mene! Pohvale za domiselnost! :clap:
:clap: tudi "mažoretkam" ob progi
So se pa fantje še vedno pritoževali, da lahko likajo, perejo in pospravljajo...teči pa ne smejo...haha naj kar tako ostane :--

Vse pohvale organizatorjem, bilo je super - edino kar me je malo zmotilo je bilo na Oskarjevem teku, ko so nas vse poklicali, potem pa so povedali, da moramo tamali spredaj, večji zadaj...jaz in moja princeska sva bili nekje na sredi in ni bilo šans, da se prerineva v prvo vrsto...za malčke je bilo čakanje res predolgo - sicer na koncu je bilo čisto vseeno, važno, da je mala dobila zasluženo medaljo, palačinko in potem zaspala ko ubita :D

Drugo leto spet pridem, zagotovo!

Lep dan vsem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA