Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Magnitude
Jaz sem za tek dopoldan - služba popoldan. Pa ne takrat, ko bo sonce stalo na vrhu neba.
Uporabniški avatar
 vidkul
Meni je čisto vseeno, samo da bo. :P

lp Vid
Uporabniški avatar
 5rca
bravo Ero!

dobra ideja za tek po Ljubljanskih ulicah

nekaj "mojih" punc in jaz seveda pridemo
 Warp
Men se zdi to hudo dobra ideja in niti ne dvomm da nebi uspela,
tko da se vidmo 22ga kjerkoli že bo jesenski tek!

LP URoS
Uporabniški avatar
 žure
Tomideli Močka!
Tuda jaz sem za poznejšo uro, ker meni je še ob šestih skoraj prezgodaj, bi pa res rad prišel...
Kar se pa ideje tiče veldan-
LP
Uporabniški avatar
 Andrejc
Tudi meni se to zdi dobra ideja. Ker dopoldne ne bi imel časa, navijam za popoldne in zagotovo bom prišel (ob šestih bi bilo res super).
Uporabniški avatar
 pershing
Tudi jaz pozdravljam idejo in sem zraven. Ero ali mi boš napisal opravičilo za dr. ŠKOFA, ker bom manjak na treningu ob 18.00 uri??? Dej rec ja!!!

pa-pa
Uporabniški avatar
 pershing
ero napisal/-a:
pershing napisal/-a:Ero ali mi boš napisal opravičilo za dr. ŠKOFA, ker bom manjak na treningu ob 18.00 uri??? Dej rec ja!!!

kaj pa imate v plau ta dan na treningu? lahko ga vkomponirate v Jesenski tek :wink:

Ja za probat bi blo. Če bi nas blo več za to bi lahko predlagali dr. Škofu ali ne sotrpini iz Poletove ekipe???? :o :lol: :o :lol: :o

Ste za da dr. Škofu predlagamo na enem izmed bližnjih treningov :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 Tjaša
pershing napisal/-a: Ste za da dr. Škofu predlagamo na enem izmed bližnjih treningov :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Seveda smo! Saj ga o tem lahko vprašamo tudi po mailu? :wink:

Mogoče pa bi Ero lahko nekako opredelil kilometrino tega jesenskega teka (po Rožniku je že znana)?
Uporabniški avatar
 pershing
Tjaša napisal/-a:
pershing napisal/-a: Ste za da dr. Škofu predlagamo na enem izmed bližnjih treningov :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Seveda smo! Saj ga o tem lahko vprašamo tudi po mailu? :wink:

Mogoče pa bi Ero lahko nekako opredelil kilometrino tega jesenskega teka (po Rožniku je že znana)?

Me veseli Tjaša, da se pridružuješ, sej bo še kdo za samo da se zbudijo, Ero pa bo tudi še kakšno reku v zvezi z razdaljo, mar ne :?: :?:
Uporabniški avatar
 Barb
Sej je Dr.Škof tud včeraj povedal da nas ob večerih opazuje :wink: :P
Uporabniški avatar
 Tjaša
Barb napisal/-a:Sej je Dr.Škof tud včeraj povedal da nas ob večerih opazuje :wink: :P

Morda bi Fotr kaj prijaznega v Polet napisal :wink: , če bi bil Kalček tako prijazen, da bi nam kak cm papirja odstopil :cast1: - nekaj v smislu :TF) in Poletova tekaška ekipa :roll:

Mogoče bi kaj takega še koga na frišn v tek pognalo :?:
Uporabniški avatar
 Veggie
Hoj!

A mi lahko zaupate. za kakšen tek se to gre? Samo člani foruma? Rekreativno?

Ali tudi kake nagrade za najhitrejše? :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA