Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

raf napisal/-a:hvala za opozorilo in ga vzamem kot dobronamerno. seveda vem, da je prisotna določena mera tveganja, ampak meni rezultat ni v prvem planu in grem rajši uživati na oba teka, da obenem še preverim v praksi ali kot diabetik to zmorem in ker je moje počutje trenutno odlično ne vidim ovir, da mi ne bi uspelo.

Raf, opozorilo res ni odveč, pravilno, da si ga vzel dobranamerno :D ..........če boš tekmi vzel tako kot si napisal, brez obremenitve za čas :clap: ........si zmagovalec obeh tekem :laola , držim pesti,se vidimo :wink:
natasa napisal/-a:Kolebam, kolebam....že dolgo je tega, ko sem odtekla 10-tko na polno.....samo pomislim na štart pa me že šraufa :oops: ....

Mogoče pa le zberem korajžo in se vidimo na štartu :wink: .

Je zmagalo čofotanje v Aqualuni 8) !

Pa dobro dirko vam želim :lauf: !
jegart napisal/-a:Nataša korajžo že imaš samo jo treba izkoristiti.

... :lol: sej, če bi bil štart za kakšno ultro bi verjetno, že na štartu stala :wink: .....desetke pa "grizejo" .... :oops:
natasa napisal/-a:
jegart napisal/-a:Nataša korajžo že imaš samo jo treba izkoristiti.

... :lol: sej, če bi bil štart za kakšno ultro bi verjetno, že na štartu stala :wink: .....desetke pa "grizejo" .... :oops:

:D :lol: :D :lol: na kaj se to ona izgovarja....desetko pa grizejo....mah, to ti streseš, rešiš z levo roko,da ne pišem rokava :--
Pozdravljeni,
Predprijave za Tek po zagorski dolini so zaključene, startne številke so šle v tisk z imeni prijavljenih tekačev in tekačic, seveda pa so vsi, ki se jim ni uspelo prijaviti v predprijavi vabljeni v Zagorsko dolini saj se lahko prijavijo še na dan teka.
Mesto za prijave je Nogometno igrišče Proletarec v Zagorju ob Savi, iz vseh smeri bo pot do prijav označena.
Vreme smo naročili več kot prijetno za tek, Zagorska noč bo, zato le pridite :D

Lep pozdrav do sobote,

Marko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA