Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

erika1 napisal/-a:Tae Živjo!

Proga je skoraj ravninska. Precej bolj kot v Zagorju, ko je šlo res dol. Prvih pet km je malo napeto, po obratu naslednjih 5km pa kar samo leti. 500m po startu je enih 150-200m rahlega vzpona, nato pa se poravna in je tako vse do obrata. Na njej se prav gotovo da postavit OR, pa še točno 10km je izmerjeno.

Lp, Erika

Erika.......naj ti uspe, tisto, kar si napovedala v Izlakah :laola

Tae za tebe bo ta proga mala južna :laola
janez.ferlic napisal/-a:...da je Kranjskogorska 10-ka izmerjena v centimeter natančno in vam ni potrebno ogrevati garminov, polarjev... Če vam bo pokazal več ali manj kot 10.000m ne kaže točno. Progo sem namreč lani zmeril z merilnim koleščkom Cestnega podjetja Kranj (meri mehansko v centimeter natančno) in šel po idealni liniji, pol metra od roba ceste, blage ovinke sem sekal po sredini in se počasi približeval robu ceste. Skratka, manj kot 10.000m težko pretečete, lahko pa 10.005m, če malo cik cakate :)...

Vse pohvale! To je tudi razlog, da sem si tole tekmo "zacahnal" v koledarju že lani novembra. Ne vem sicer v čem je problem, da se po vas ne zgleduje več organizatorjev. V Sloveniji manjka cestnih tekov na 5 in 10 km z natančno izmerjenimi trasami...

Sicer pa pridem na en dober trening in druženje. Za OR sem preprosto premalo delal na hitrosti. Če bo ugoden veter, pa se morda vseeno presenetim :lol:
Bali, upam da se v tej množici le srečava.

zigzag, po daljšem času očitno tudi midva. :D

Berni, to tekmo bom imel za večerjo. :D
tae napisal/-a:Bali, upam da se v tej množici le srečava.

Ja, imaš pri meni še nekaj v dobrem :drink :toast:
zigzag napisal/-a:
tae napisal/-a:Bali, upam da se v tej množici le srečava.

Ja, imaš pri meni še nekaj v dobrem :drink :toast:

Tako že gre.... tekma za večerjo :mrgreen: :mrgreen: , pri zigzagu :toast: ........to bo letelo.....dobra motivacija :clap: :clap: :clap:
Še en nasvet

Pravočasno se odpravite od doma proti Kranjski Gori, saj zna biti zaradi praznika precejšnja gužva na cesti, itak so zastoji pred viaduktom Peračica sedaj še bolj pojačani.

Se vidimo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA