Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tekačiča napisal/-a:Oddam oz. odstopim štartno mesto na maratonu :--( vključno z tekaškim izletom z Vitezi, s katerimi vam sigurno ne bo dolgčas.....

Torej, če se še kdo na hitro odloči naj mi pošlje ZS. :wink:

:shock: :shock: :?: :?:
Kaj pa naše druženje, pa praznovanje RD mušnice,...
Tekačiča napisal/-a:Rosi,
bomo naredili kdaj kakšno ponovitev. :D Zdaj pa moram prvo zdravje porihtat! Če ne prej, se vidimo v Radencih. Če ne bom tekla, bom pa navijala! :wink:

Škoda da te ne bo! :(
No, čimprej se pozdrav!! Pa bravo za modro odločitev! :clap:
zdravo!
malo izven konteksta, pa vseeno ... ne vem na koga naj se obrnem zato upam, da mi bo kdo od vas lahko odgovoril :)
preko urbanih tekačev sem se prijavila na dunajski maraton in že nekaj časa neuspešno iščem potrdilo, s katerim bom prevzela štartno številko :? mi lahko kdo pove, kje najdem to reč? ali mi bodo poslali na mejl, jo najdem na njihovi spletni strani ... kje?
hvala za kakršenkoli napotek! pa dober tek :wink:
a nje ni napisal/-a:preko urbanih tekačev sem se prijavila na dunajski maraton in že nekaj časa neuspešno iščem potrdilo, s katerim bom prevzela štartno številko :? mi lahko kdo pove, kje najdem to reč? ali mi bodo poslali na mejl, jo najdem na njihovi spletni strani ... kje?

Organizator pošlje potrdilo ("vavčer") po elektronski pošti. Jaz ga še nisem prejela. Pričakujem ga torej v tem tednu :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA