Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ROSI64
sončnica_teče napisal/-a:Samo pritožujete se!
Od športnikov (tekačev) tega nisem navajena.

V vseh športih se dogajajo napake in zato so tudi pritožbe uradne ali neuradne, pa če se to tebi zdi lepo ali ne. :D

Poglej z druge strani; ZAKAJ MORAJO NAPAKE DELAT RAVNO ŠPORTNIKOM (TEKAČEM), TEGA JAZ NISEM NAVAJEN. :--
Ton, se v celoti stinjam s teboj.
Vsak ki del, kdaj tudi naredi napako. Pač so lani izbrali napačnega izvajalca meritev. Letos so ga zamenjali. In so se za napako tudi opravičili.
Gre za enega najboljše organiziranih tekov v SLO. In sem že prijavljen, šestič zaporedoma.
Razumem jezo lanskih "nasmoljencev". A leto je naokoli. :wink:
 Joc61
daks napisal/-a:
Joc61 napisal/-a:"Lanskoletni udeleženci Malega kraškega maratona, ki ste v cilju ostali brez rezultata, boste ob letošnji prijavi in plačilu deležni 5 EUR popusta (torej plačate 5 EUR nižjo startnino). V elektronski prijavi bo sistem avtomatsko preveril vaš lanski status in vam upošteval popust na elektronsko izdelani položnici. Vsa dodatna vprašanja ali informacije nam sporočite na e-mail info@sport-sezana.com."

Prepisano iz razpisa za 11. Mali kraški maraton.
LP

Ta popust ne deluje :evil:
Moj cas, ki je enak za neto in bruto, ceprav sem bil skoraj 600ti ni bil pravilno izmerjen. Brez casa pa pomoje itak ni nobenega vec, ker so vsem vnesli nek cas. Tudi jaz ga v zacetku nisem imel.

Tudi pri meni ni sledu o kakšnem popustu, prav tako pa mi spletna prijava ne upošteva lastniškega čipa. :evil:

LP
Uporabniški avatar
 levinja70
Tudi pri meni gre sedaj zares. Štartnina za mojo prvo polovičko plačana. :clap: Prevoz tudi "nafehtan". Zares si želim, da bo šlo vse po planu, da ne pride kaj vmes, da bom v družbi še ene polžke, ki bo tudi tekla svojo prvo polovičko, lepo pripolžala v cilj.
S tem bo mesec marec pri meni dobil prav posebno mesto, kajti 3.3. bo ravno eno leto odkar sem pričela teč. No sprva bolj hodit in malo teč :lol:
Uporabniški avatar
 skrb
Oj!
Meni je lani vse delovalo, kot tudi pretekla leta od 2.KM dalje . Izmerili so mi uradni čas, ki se je ujemal z lastno izmerjenim .
Če ne bi bral vaših pritožb , sploh ne bi vedel, da je šlo kaj narobe.
Tudi letos že prijavljen . Prijava prek spleta brez težav , odšteto tudi 3,00 EUR za lastni čip . Prepričan sem , da bodo prekaljeni organizatorji poskrbeli za lep družabni dogodek in da bomo tekači uživali . Burje na kraškem robu organizatorjem verjetno ne bo uspelo pregnati . Vendar mi tega verjetno ne pričakujemo, ali pač? :lol: :roll:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Cenejše prijave samo še do 28.2.2011 :!: :!:

:arrow: STARTNINA:
cena za prijave do 28. februarja 2011 je 23,00€
cena za prijave od 1. do 21. marca 2011 je 33,00€
 drejko
no jaz tudi malo študiram da bi se prijavil na polovičko moram pa povedati da sem teči začel lani v maju sedaj kar redno tečem na teden naredim cca 50 km do sedaj sem samo 1x pretekel naenkrat 20 km pa zato porabil cca 2uri in pol kaj mislite ali se ima smisel prijaviti na polovičko.
Uporabniški avatar
 skrb
Drejko,
če res tečeš 50k na teden, potem se le prijavi na 21K .
Jaz doživljam KM vsako leto kot družabni dogodek, čas mi ni pomemben . Sploh ni pomembno, ali ti bo uspelo v 1,5 ali pa v 2,5 urah. Jota po teku bo za vse . :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA