Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
Nagradna igra

S prireditvijo Povežimo soline poskušamo promovirati tudi naš kraj in ljudi, ki so v njemu ustvarjali. Tako vam bomo letos predstavili:
- Škver = ladjedelnica, kjer se ladje delajo na star način
- klopco posvečeno Juretu Robiču
- Forma Viva praznuje 50 let in je najstarejša na svetu
- 499 let od prikazovanja Marije v Strunjanu
- Solinado = solinarski ritual za srečo
- Parenzano(tunel) = ozkotirno železnico
- Avditorij, kako, zakaj????
- Zaslužnega športnega ustvarjalca, ki bo letos (končno) ženska :clap: :clap: :clap:

In nagradno vprašanje: kako se imenuje (ime in priimek) violinski virtuoz, ki se je rodil v Piranu, po njem se imenuje osrednji piranski trg in bo na štartni številki letošnjih Povežimo soline?

Nagrada – so 3 x 5 l prvovrstne Malvazije iz kleti Ivančič s Šareda, ki se bo letos predstavila tudi na teku. Pravilne izgovore žrebamo in 3 srečniki dobijo po 1 x 5l malvazije

namig...poglej letošnjo štartno številko, klikni na http://www.skid.si/

Odgovore pošljite na najboljsi@gmail.com do torka, 8.3.2011
 Mojmir Kovač
:laola :laola :laola
včeraj je bil strašen dan, imeli smo:
1003 oglede naše internetne strani http://www.skid.si
93 odgovorov na nagradno vprašanje
127 prijav na tek
37 prijav na pohod

upam, da se ta tempo ne bo nadaljeval, ker počasi bo zmanjkalo prostora za vse tiste, ki si želite priti na našo prireditev.

v tem tedenu začnemo pošiljati štartne številke

aja , nagradna igra za 5l malvazije velja le še danes!!
 Mojmir Kovač
nagradna igra se počasi zaključuje, bila je zeloooo uspešna.

sedaj pa prepuščam nalogo žrebanja nagrad vam

napišite mi 3 številke od 1 do 150, vse številke, ki mi jih boste poslali bom sešteval, množil, delil in odšteval, tako bomo dobili 3 srečne zmagovalce 5l malvazije.

gremo s temi številkami , čim hitreje, da zaključimo to gurmansko nagradno igro :oops: :oops:
 klima
Mojmir Kovač napisal/-a:1003 oglede naše internetne strani http://www.skid.si
93 odgovorov na nagradno vprašanje
127 prijav na tek
37 prijav na pohod

upam, da se ta tempo ne bo nadaljeval, ker počasi bo zmanjkalo prostora za vse tiste, ki si želite priti na našo prireditev.

haha, a se ti malo hecaš? Sem se prijavila, me ni na seznamu.
Seznam ni oštevilčen, tako da se ne da videt koliko je zares prijavljenih. Vsak drugi je podvojen. Mislim, da gornje številke tudi ne držijo. Res ne vem, zakaj je treba napihovat zadeve, to nikomur ne koristi.
 Mojmir Kovač
klima kako si smešen!

veš, obstajajo računalniški programi, ki ti marsikaj povedo.

veš vsaka internetna stran ima svoj števec obiskov in ti tja klikneš pa ti pove koliko obiskov je bilo v določenem obdobju, lahko pa ti tudi pove od kje vse so ljudje klikali, od kje so prišli (povezava, direkt), pove ti koliko klikov so povprečno opravili na tvoji strani in katero ikono so največkrat stisnili...

na naši internetni strani se ljudje prijavljajo in mi vemo točno za vsak dan koliki se jih je prijavilo za tek koliko za pohod

kar se pa tiče odgovorov na nagradno vprašanje, opravil sem enostavno operacijo, preštel sem jih.

če si se prijavil in te ni na seznamu, se prijavi še enkrat pa bo...

Klima res ne vem zakaj bi stvari napihoval, vse se bo videlo v nedeljo, 20.3.2011 na štartu in za sedaj kaže zelo dobro.

Uživaj!
 klima
Mojmir, ne rabiš biti pokroviteljski, poleg tega si zamenjal tudi moj spol.

Pa nič ne de. Računalniških programov je veliko in tisti, ki jih znajo uporabljati, jih prikažejo tudi na svoji spletni strani. Ti števca nimaš in če napišeš v en post, da je bilo ogromno obiska, si to lahko tudi izmisliš. Saj nimaš dokaza, da je res tako.

Zakaj dvomim v tvoje besede? Ker sem šla na hitro preštet tvoje tekače in jih na seznamu ni več kot 500. Kje je še 1500, o kateri govoriš, da je skoraj že dosežena. Če hočeš biti pošten in transparenten, potem oštevilči seznam prijav in pobriši podvojene.

:--
 Mojmir Kovač
Klima opravičujem se ti za menjavo spola.

tu sva dva in eden od naju govori neumnosti in to nisem jaz!

kje je kdo kdaj zapisal da je prijavljenih skoraj 1500?

daj mi razloži kaj bi jaz imel od tega, če rečem, da je stran obiskalo 1003 ljudi a jih je v resnici samo 573?
Mar 7, 2011 - Mar 7, 2011
1,003 Visits
2,616Pageviews
2.61 Pages/Visit
52.64%Bounce Rate
00:02:30 Avg. Time on Site
50.65% % New Visits
če kaj razumeš je to kao dokaz :wink:

ne samo, da si prehitro štela, tudi ne veš koliko skupin se mi je prijavilo preko mejla še manj pa veš kako številčne so te skupine.

Klima še enkrat ti bom ponovil, vse številke so nepomembne, pomembno je koliko tekačev bo v nedeljo na štartu.

uživaj na naši internetni strani http://www.skid.si
 Mojmir Kovač
rezultati nagradne igre
kako se imenuje (ime in priimek) violinski virtuoz, ki se je rodil v Piranu

pravilen odgovor je Giuseppe Tartini

naj kot zanimivost povem, da tartini pomeni 3 sodi in prav trije sodi so v družinskem grbu

na podlagi številk, ki sta mi jih poslala Joc61 in olem so srečni izžrebanci postali

Jolanda Simončič
Tone Vehar
Andrej Bergoč

vsak od njih si je prislužil 5l malvazije iz kantine Ivančič s Šareda. nagrado lahko dvignete na teku ali pohodu Povežimo soline 2011

zaradi objektivnih razlogov nagrade ne bomo pošiljali po pošti

:laola čestitke dobitnikom nagrad! vsem ostalim pa HVALA za sodelovanje in več sreče prihodnjič :laola
 Mojmir Kovač
nagradna igra št. 2

Uživaj odgovorno!

Povežimo soline promovira tudi zdrav način življenja in ljudi osvešča o varovanju narave. S tekom in pohodom povezujemo dvoje solin, ki sta obenem tudi naravna parka. Ti dve območji sta zaščiteni saj sta bogati z raznovrstnostjoin bujnostjo življenja. Splača se vam ustaviti in opazovati vsa ta živ žav.

Mi športniki znamo spoštovati lepote narave, zato se radi zatekamo vanjo in v njej uživamo. V njej uživamo odgovorno, kar pomeni, da nam ni vseeno kaj mi in drugi počnejo z rastlinami in živalmi.

NAGRADNO VPRAŠANJE

Kako se imenujeta naravna parka , ki obdajata sečoveljske in strunjanske soline?

Nagrada je 3 x 5l refoška iz kantine Ivančič s Šareda

V pomoč ti je lahko klik sem http://www.skid.si/?soline

Odgovor pošljite na najboljsi@gmail.com do torka , 15.3.2011

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA