Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Evo me, wind je narisal traso tako kot sva se dogovorila in je prava. Tece se po eni strani save zaradi snega oziroma blata. Ta trasa je pravaobjavljena tudi na nasi strani in popravljen opis... Lp Gaber
Lepo prosim, če se točno precizirajo kategorije po letnici rojstva(tako kot je pravilo na večini tekmovanj!) in ne po letih starosti , v izogib nesporazumom in prepirom, ki lahko prihajajo. Po tem raspisu kategorij se nekdo, ki je star 30,40 ali 50 let lahko prijavi v eno ali drugo ktg., pač tam kjer mu je bolj ustrezna konkurenca!!! :laola
Jaz sem ravno na meji :D :D . Ampak se štejem v mlajše veterane, kjer je "hujša" konkurenca :laola .
Mal heca more bit. Vedno je tisti na meji spadal na gor ne na dol vsaj moje mnenje je tako.
Če se točno določijo letniki npr. od 1990-1981, 1980-1971,1970-1961; potem ni nobene dileme in nobenega dvoma, nesporazumov in zmede, tako je na vseh večjih prireditvah, ne vem, zakaj ne bi bilo tako tudi na pomladnem teku...???!!! :laola
ris9 napisal/-a:Kako smo nekateri podrobni. Dobro, da ne omeniš še čipov za merjenje časa in tempo tekačev :lol: :lol: :lol: .

:wink: :wink: :wink:

..pa bazenčki za noge namočit bi tud lahko bili, hmm, pa pivo, pa verjetno še kaj

ampak, tako kot je, je čist v redu, tudi z opredelitvijo v starostno skupino mislim, da ne bi smelo bit dileme
Robinhud napisal/-a:Če se točno določijo letniki npr. od 1990-1981, 1980-1971,1970-1961; potem ni nobene dileme in nobenega dvoma, nesporazumov in zmede, tako je na vseh večjih prireditvah, ne vem, zakaj ne bi bilo tako tudi na pomladnem teku...???!!! :laola

S tem se pa strinjam! Kategorije morajo biti nedvoumne in če so v razpisu navedene starosti, ali je potem merodajen datum rojstva?? To potem otežuje organizacijo ( tekmovalci morajo ob prijavi vpisati celoten datum rojstva, potem mora to nekdo spremljati, da ne pride do napak...) :roll:

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 14 Mar 2011, 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Tko.....da ne bo akvatlon....bom sabo pripeljala sonček... :-- ...ne to bo že prevelika želja. :wink: ..bo pa brez dežja... :mrgreen: ...obljubim... :roll: .drgač se bomo pa lovili po progi.. :D ......sej so kakšne malenkosti, ki se bodo dale odpraviti....ostalo pa :clap: :clap: :clap:
Živjo vsem skupaj še enkrat. Kot kaže bomo imeli v soboto suho vreme, še dobro saj smo takšnega že naročili. Upam da vas pride čim več, zaenkrat je na 10 km prijavljenih šele 22 tekmovalcev...

Da vam razjasnim še morebitno dilemo glede kategorij:
Vsi, ki se se do sedaj prijavili so napisali letnico rojstva in smo jih uvrstili v kategorijo. Če je nekdo star 30 let spada v kategorijo 30 - 40 let. Če bo v letu 2011 dopolnil 30 let, pa jih do dneva teka še ni dopolnil pa ga uvrstimo v kategorijo 18 - 30 let...
Vzeli pa smo na znanje, da bomo prihodnje leto objavili kategorije z letnicami.

Lep pozdrav,
Gaber
Ta vikend je tudi Planiška prireditev, zato bo v tej smeri povečan promet. :)

Da se ne bo kdo čudil, če bo prišel šele na podelitev. :--

Vsem udeležencem želim lep tek, uživajte. :juhuhu:
Jaz bom pa ta vikend delal spet dolžino. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA