Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 rainbow
Jst sem včeraj na hitro nekej brskala okrog letalskih kart, pa če se ne motim, sem našla najcenejšo varianto iz Benetk...ampak je blo res zlo na hitro, za bolj natančne informacije si bom enkrat vzela mal več časa :D

Drugače pa...sama sem enkrat že letela z Dunaja direktno v Amman z Royal Jordanian, pa je blo vse skupaj popolnoma brez pripomb, pa še prov prijazni so bli...in fantje, luštne stevardese :D :D

Vsekakor se bom še potrudila v tej smeri in vam sporočim, če bom našla kaj ugodnega!

LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sedaj lahko rečem, da sem 100% pečen za Amman.Karto za Amman imam že rezervirano.
Lahko se mi kdo še zmeraj pridruži na tem zanimivem teku.Sedaj sem prišel še do informacij, da bojo letos uvedli tudi takoimenovani najkrajši tek 10km tek.Tako bo praktično poskrbljeno za vse tekaške apetite.
Letalska karta stane trenutno cirka 99.000,00 sit z taksami vred, to je najcenejša varianta, ki sem jo izbrskal.Startalo se pa bo 10.aprila popoldne ob 16h, če se ne bo kaj spremenilo.Samo mislim, da kar sem dobil informacij da se ne bo.Ja ob tej uri startamo iz Zagreba in pridemo v Istanbul cirka 3ure kasneje se pravi ob 19h zvečer.Potem na samem letališču počakamo 3ure, kar pa ni veliko.Saj lahko v tem času tudi kaj damo za pod zob.Ob zadnji navedeni uri pa štartamo iz Istanbula in pridemo ob 1.40 ( 11. aprila v sam Amman ).Tam ne bo problema priti do hotela saj je ob samem letališču dovolj taksistov pa bomo že malce cenkali :lol: :wink: .Za hotel je sicer še dovolj časa.Za sam avion pa bi bilo dobro, če koga še interesira da se prijavi vsaj.Ker ima potem nekako rezervirano avionsko karto.Dokler računalnik ne zahteva potrditve, to je pa nekje cirka tri tedne pred samim odhodom v Amman.
Prtljaga nas bo počakal že v Ammanu, ker bo šla direkt tja.Edino mi se bomo prebekslali na drugi avion.
Gospa na agenciji mi je dejala, če je še kdo interesent naj se prijavi ( moram reči, da je bila izredno prijazna in ustrežljiva saj mi je relativno hitro našla podatke, ki so me zanimali).
Sama štartnina je 50ameriških dolarjev.Pasta party je treba posebej plačati in stane 10ameriških dolarjev, kje bo pasta party se bo pa zvedelo kmalu.Seveda bo to v samem Ammanu.Nimajo pa še točno določenega kraja, kjer se bo to odvijalo.Tedaj bomo seveda prevzeli tudi štartne številke.
Nazaj bomo odšli 18.aprila in pridemo 19.aprila v Zagreb in od tam seveda vsak na svoj dom.
Vspodaj bom navedel podatke o gospej s katero lahko kontaktirate in vam bo sporočila vse potrebne nadaljne informacije seveda se boste lahko prijavili za avionsko karto, ki jo boste imeli rezervirano.
Želim, da bi se nas udeležilo tega teka čimveč tekačev iz Slovenije.
In upam, da bomo kar se da na dostojen način predstavljali našo deželo
na sončni strani Alp.
Meta Močnik Gruden
GTC Travel d.o.o.
Slovenska cesta 12
p.p. 1527
tel: 01-241-67-40
gsm: 031-42-00-00

meta@travel.si

Za sam hotel se bomo pa domenili tako ( seveda to velja za tiste, ki se bojo udeležili tega teka ), da bomo kar najbližje samemu startu.In bomo na ta način imeli čimmanj komplikacij v samem mestu.
Z gospo bom seveda v kontaktu še naprej in vam sporočil takok, ko bo kaka nova novica o tem kako do hotela in tako dalje.
Poleg zgoraj omenjene cene za avion, ki pa ne bo odstopala ne vem kako, ker je odvisno od samega EURA, ki je vezan na SIT.
Bo nastanitev v hotelu prišla tam nekje do 400 euro.Samo pazite to ni fiksna cena, mislim da se bo dalo prenočiti še kaj ceneje in seveda razmeram primerno, da se v miru pripravimo na sam tek.
Torej!GREMO, KAJNE!?

ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Sedaj, ko imam rezervirano avionsko karto za Jordanijo lahko povem da sem kar neučakan kdaj bo prišel tisti trenutek ko bom pognal svoje noge do mrtvega morja iz mesta Amman.
Priznam, da odštevam dneve kot da bi bil v vojski :lol: :lol: .Ko smo imeli ene znakce na listku in smo vsak dan ki smo ga prebili v vojski lepo prekrižali in si dejali koliko imamo samo še do konca.
Torej še zmeraj imate čas da se odločite, da kar se da na lep način predstavimo našo domovino Slovenijo v Jordaniji.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No danes sem si končno oddahnil, ko imam avionsko karto v rokah.
Sedaj se lahko odpravim pripravljati še ostale malenkosti za samo nastanitev v Ammanu blizu starta.
Še danes mi je prijazna gospa dejala, če gre še kdo poleg saj bi tako prišla sama nastanitev ceneje.
Do nedavnega je bil prijavljen tudi Dušan Mravlje naš znani ultramaratonec, ki pa je odpovedal svojo udeležbo zaradi projekta, ki ga pripravlja.
Tako sedaj pa izgleda da grem res popolnoma sam v Jordanijo.
No, stevardese bojo tudi šle z menoj saj od Zagreba do Istanbula, in od Istanbula do Ammana.
Jordanijo pa že nekako občutim kako mi počasi prihaja pod kožo.
Vse to ne bi speljal če ne bi bilo nekaterih sponzorjev, ki pa jih bom omenil takoj ko si bom vzel čas in jih posebej omenil.
Skratka veselim se že da bom kar se da dostojno zastopal Slovenijo in barve Tekaškega foruma v Jordaniji.
Mogoče pa bomo včlanili kakega Jordanca ali Jordanko :lol: :wink: .
Lepo se imejte in uživajte!
ČAO!
Uporabniški avatar
 potepinko68
Tomaž, držimo pesti, da bo šlo ok in se priporočamo za vse mogoče vtise. Tako o sami tekmi, kot o Jordaniji.
Samo naprej teč.. nč nazaj.. :)
Uporabniški avatar
 Manika
Tomaž, en krasen tek ti želim. Zagotovo se boš odlično odrezal :).
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tomaž, :wink:

le kaj naj ti zaželim na tvoji poti na Bližnji vzhod :?: :?

Predvsem to, da si izpolniš vse zastavljene cilje, pa nase pazi, saj greš v nam neznano okolje, poleg tekaške opreme ne pozabi s seboj vzeti fotoaparata, pa prazen zvezek, kjer boš pripravljal osnutek poročila..... :wink:

Piši nam kakšno kartico.... :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:Tomaž, :wink:

le kaj naj ti zaželim na tvoji poti na Bližnji vzhod :?: :?

Predvsem to, da si izpolniš vse zastavljene cilje, pa nase pazi, saj greš v nam neznano okolje, poleg tekaške opreme ne pozabi s seboj vzeti fotoaparata, pa prazen zvezek, kjer boš pripravljal osnutek poročila..... :wink:

Piši nam kakšno kartico.... :wink:

Tole si pa dobro napisal "v nam neznane kraje".Malce ironično, ampka smešno kaj se bo doli dogajalo se bo slišalo mogoče po poročilih na POPTV-ju ali RTV-SLOVENIJE, če bojo kaki skrajneži :lol: :lol: 8) .
Ja iz nedlje na ponedeljek, natančneje v ponedeljek okoli 4ure zjutraj bom že na Amman-skem letališču pol pa imuri do hotela se naspati za par urc.
Zatem me pa čakakajo še zmeraj treningi, ampak ne taki kot sem jih sedaj delal.V glavnem bojo to kratki šusi do določene razdalje, ki pa si jo bom začrtal ko pridem dol.
Bo pa res zanimivo.Po možnosti bom pripravil čimveč slikovnega gradiva in potem da naredimo eno jako analizo v Brunarici še prej pa seveda en šov okoli Brda recimo "2.Fotrov tek" ne bi bilo slabo.
V glavnem se še pišemo preden odjadram na krilih TURKISH AIRLENS 8) :lol: .
ČAO!
 Lučko
V glavnem se še pišemo preden odjadram na krilih TURKISH AIRLENS

Kuga, a si ti že odjadru :?: :roll:

Merhaba arkadaşım, görüşürüz, hoşça kal. 8) :wink:

PS
Pa piši kad stigneš :lol:
Uporabniški avatar
 GaGa
Tomaz, drz se, pa pazi nase... bomo drzal pesti!!! :laola
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma sem se priklopil za eno uro moram placati 5 jordanskih dinarjev.Do sedaj so se mi pripetile dokaj zanimive zadeve, ki jih pa sproti belezim.Se pa vidi, da nimajo sumnikov dijo mijo :lol: :wink: :P .Po mojem je to vzrok zaradi vrocine, ki je tukaj sedaj :P .Sam kaj ko se nise zagledal kje kakega kozla :P razen ce mene stejem mednje :lol: :wink: .
Drugace sem danes spoznal eno filmsko ekipo, ko sem se ravno odpravljal malce raziskovati samo mesto.No ta ekipa je snemala takoimenovano #mehisko zajfnico# :lol: .In sem bil nekaj casa z njimi kako to poteka.Bom pol vse povedal kako se to sprav ijo delati in preden zacnejo joj to malce podebatirajo, pomalcajo, popijejo crni caj, ki je odlicen, sem ga probal.Zaenkrat moram reci da so izredno prijazni.No lahko se pa se kaj pripeti.Spoznal sem tudi nekega kamermana, tako mi je obljubil da bova sla zvecer ko odtecem svoj trening malce na nocno setnjo.Sem ga vprasal kako je pa kaj tukaj z boljsimi polovicami :lol: .Pa se je zasmejal.Skratka za prvi dan se je pripetilo kar precej zanimivega.Kaj bo bomo pa se videli :lol: ?
Bom probal obiskati mesto PETRA, ki mi ga je vsak priporocal in sem bom potrudil, da bom nafilal digitalca s slikami.
Samo mesto je precej skromno.Hotel pa da skoraj pades dol.Za to kar sem placal sem dobil skoraj enosobno stanovanje.Velika spalnica za due persone :lol: , predsoba.Kopalnica s tus kabino, skratka za to ceno vec kot dovolj.Stvari so potekale od letalisca do hotela fajn tekoce.Konec koncev pa sem tako tudi nekako sam splaniral in zelel.Ljudje so prijazni in gostoljubni.Od kake vojne v blizini ni ne duha ne sluha.
Ko pridem nazaj pa bom malce vse skupaj spravil in napisal malce bolje.
CIAO SLOVENIJA, CIAO TEKASKI FORUM!
 snezni_tekac
A ze imas Sprung-Fieber ha??

Super, sem ti kar faus...
Sem mislil da je to oni ultra mimo mesta Petre ali je ?
Se mu rece sandmarathon....?

Cuj a si za akcijo da se zacnemo pripraljati za Spartathlon 240km...Sparta-Atenne?

Aja ti najprej Jordanijo odteci pa se bomo potem menili...

Jaz pa imam tudi neke cilje do takrat 24urni tek pa se nakj individualnih osenbih projektov s komibnaicjo kolesa...potem pa lahko...razmisljamo...
kaksen skupinski projekt za naslednje leto kaj pravis: ena SLO ekipa na spartatlonu ....
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
snezni_tekac napisal/-a:A ze imas Sprung-Fieber ha??

Super, sem ti kar faus...
Sem mislil da je to oni ultra mimo mesta Petre ali je ?
Se mu rece sandmarathon....?

Cuj a si za akcijo da se zacnemo pripraljati za Spartathlon 240km...Sparta-Atenne?

Aja ti najprej Jordanijo odteci pa se bomo potem menili...

Jaz pa imam tudi neke cilje do takrat 24urni tek pa se nakj individualnih osenbih projektov s komibnaicjo kolesa...potem pa lahko...razmisljamo...
kaksen skupinski projekt za naslednje leto kaj pravis: ena SLO ekipa na spartatlonu ....

Kakor mi je znano gre ta ultramaraton mimo mesta Petra do mrtvega morja in to kot sem omenil 50km.
Kar se tice sparthatlona pa ze s tem tekom nekako nakazujem, da ga imam naslednje leto v planu odteci seveda.Ampak se prej bo treba odteci eno 100km ker zahtevajo, da jo preteces v najmanj 10urah in pol.Drugace nimas pogojev da se priklopis poleg.
Kar se tice te razdalje sploh ne bo problemov, saj upam da ne.
Drugace pa zelo resno razmisljam o ekipi, ki bi ponovno zastopala Slovenijo na totem ultramaratonu.To je pa zame eden najbolj norih, najbolj spostljivih ultramaratonov na celem svetu.Kljub temu, da obstaja se dolina smrti, ampak ta je nekaj edinstvenega.Lahko bom kaj skupaj odtekli pa kaj podobnega.
Ce bo zdravje potem bo tudi to, brez skrbi.Se to ko vidis slike iz tega ultramaratona te resnicno prevzame popolnoma, vsaj mene.
Se enkrat pred samim sparthatlonom pa mislim definitivno ponoviti E-6 po v se malc hitrejsi izvedbi.
CIAO!
Uporabniški avatar
 jcerni
Spored za Dead sea maraton v Amanu, v Jordaniji, na katerem sodeluje tudi Tomaž Zupančič.
Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA