Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Meni tudi manjka kilometrina, zato razmišljam o tej varianti :D Glede na to, da je tek ob 17. uri lahko dan izkoristim za družinico, pol pa odtečem 6 uric, prespim do ranega jutra in proti LJ.
Uroš, dobra ideja glede prenočišča.. tudi jaz bi si postavila majcen šotorček. Je kakšna varianta v neposredni bližini? Ste se že prijavili? V nemškem jeziku se bolj slabo znajdem :x
Uroš tudi na Sladkih6 še nikoli nisi prišel s šotorom :lol:

Sicer pa nimaš kaj rezervirati. pred štartno cilnem prostoru je prostor kje je mogoče imeti svoje stvari, kakšna mizica bo čisto dovolj, če bo sploh potrebna, glede na to, da je ponudba enako dobra kot v Vogau :wink:

Odgovora o plačilu štartnine pa še nisem dobil :(
Na Sladkih6 je bolje poskrbljeno kot v kakem Hilton-u! Tam nimam kaj za paradirat. Rajko gre se za to, da vso stvar malo "počitniško" izkoristim, za kaj drugo letos ne bom imel časa zaradi zadnjih študijskih obveznosti. Pa tudi, če grem samo na štart in po cilju domov mi gre na jetra, ker nimam od tega nič drugega razen tistih nekaj ur mučenja.
pijavljen!!!
Ma ne morem, da ne bi imel ene ultre na mesec...... :mrgreen:
sedaj še logistiko uredit, ker sploh nisem pogledal, kje je to in ker grem za spremembo sam brez suporta se pridružim kaki usmiljeni dušici, da me vzame v avto, če bo kaj placa.
raf napisal/-a:pijavljen!!!
sedaj še logistiko uredit, ker sploh nisem pogledal, kje je to in ker grem za spremembo sam brez suporta se pridružim kaki usmiljeni dušici, da me vzame v avto, če bo kaj placa.

Super, me veseli :clap:

Sicer pa so tukaj kooordinate, če ti bodo kaj pomagale 46.88886,15.504958 :mrgreen: Priporočam, pa da v Šentilju zavijete na staro cesto, da ne boste rabili kupovati viniete za košček poti po avstrijski avtocesti :wink:
skratka wildon se bliža in ker sem bil odsoten na mini vpelnjevalnih tekaških pripravah(60km) sem skor optimalno pripravljne za en lep tek. gre še kaka dušica iz lj tja gor, da mi ne bo ravno dolgčas v avtu?
Vreme napisal/-a:
raf napisal/-a:pijavljen!!!

Super, me veseli :clap:

Sicer pa so tukaj kooordinate, če ti bodo kaj pomagale 46.88886,15.504958 :mrgreen: Priporočam, pa da v Šentilju zavijete na staro cesto, da ne boste rabili kupovati viniete za košček poti po avstrijski avtocesti :wink:

Aha, samo da se ne zgubimo, mi gremo na Romerlauf. Bo treba malo po kartah pregledat.
Super Raf, se vidimo :D Danes boljše počutje, zelooooo vesela :D Bodo luštne priprave na Logersko, malček nas bo pralo, vročine bojda ne bo :o Kakorkoli že, samo da smo v enem kosu in da odlfamo z nasmeškom Logarski naproti :lol:
Glede prevoza se še odločam, imam tudi tebe v mislih :wink:

Wildon banda, se vidimo jutri na pisti :lol:

Mnogi greste na Romerlauf, bomo precej blizu, sploh po zračni liniji :wink: Lepo odtečite, baje je čarobno :) Uživajte!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA