Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Štartna lista posodobljena, če ste štartnino vplačali, pa se ne najdete na njej me prosim kontaktirajte.

Kar nekaj vas je ki ste opravili prijavo, štartnine pa niste poravnali ali drugače povedano prijavljenih je že več kot 110 tekmovalcev, plačanih pa nekaj čez 70 prijavnin. Zato sem primoran začasno prijave zapreti. Počakal bom dva dni na plačila, potem pa se bo možno še za ostala prosta mesta prijaviti le ob predhodnem plačilu.
Uporabniški avatar
 Vreme
Štartna lista posodobljena.

Od jutri dalje bo možna prijava izključna samo po predhodnem dogvoru, nekaj malega je še prostih mest. :wink:

Letos pa ste res navalili s prijavami, praktično je bilo v treh dneh vsega konec! :clap: Od začetka prijav ob večerih še samo sedim ob računalniku in skupaj zbiram vaše prijave, slaba stran pač :? Vseeno se vaše družbe že veselimo Slika
Uporabniški avatar
 Vreme
mušnica napisal/-a:Mene je Loni prijavljala - prosim, če popraviš vzdevek - bom kar ostala mušnica :wink:

Hvala

A te je Loni prisilila?? :lol: Bom popravil mušnica :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vreme napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Mene je Loni prijavljala - prosim, če popraviš vzdevek - bom kar ostala mušnica :wink:

Hvala

Še dobro da ve, da je prijavljena :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, pa kaj še... Saj na koncu bo izpadlo, da sem jaz čisti terorist in da imam napačen nick na TFju.
Uporabniški avatar
 mušnica
ROSI64 napisal/-a:
Vreme napisal/-a:

Hvala

Še dobro da ve, da je prijavljena :lol: :lol:

Da ne bo dezinformacij - je bil tak naval, da sem se ustrašila, da ne pridem zraven :argue:
In ker mi ga je internet sračkal, je šla Loni v akcijo - no nakazilo sledilo danes, ko je plačilni dan 8) 8)
K mam jaz pač hudo fajn sestro :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA