Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Če bomo pridni, nas bo jutri od korita že spremljalo sonce. Vsekakor bo pa tako ali drugače toplo. :D

Vsi lanski udeleženci ki še niste dvignili startnih številk in tisti, ki ste se prvič prijavili prejšnjo nedeljo, se oglasite pri "prijavni službi" (po možnosti ne ravno zadnjo minuto) da dvignete startno kartico.

Novi sotrpini pa dobrodošli Pri "prijavni službi" pred startom izpolnite prijavni obrazec in že ste člani ekskluzivne skupine čudakov, ki se vsako nedeljo podi proti Belviju. :laola :laola
Spet nas je bilo ogromno. To pomeni okoli 250, nekaj takšnega kot
prejšnji teden, ko nas je bilo daleč največ.
Rekord od korita, kjer gre zares na prvih treh izvedbe lige, se je
Jožeku izmaknil za 2 sekundi. Danes je bilo sonca v izobilju. Na
vrhu pa tako lepo, da bi bil greh oditi takoj v dolino. In z Ireno nisva
grešila. Verjetno bo Lenz kmalu objavil fotke, komaj čakam.
ZarkoM in Ganesh pa bosta do srede noči obdelala podatke za vso to množico. :clap:
Sam sem prvič doslej nastopil v 'bosonogi' obutvi Inov-8 Bare-Grip 200.
Občutki so bili dobri. Mislim, da od korita hitreje še ni šlo (približno 8:20).
Rezultati bodo nekje do polnoči objavljeni. Žal pa se z množičnostjo tudi povečuje možnost napak. Tokrat je tako, da nam 6 udeležencev, ki pri prihodu v cilj niso povedali svoje letošnje startne številke ni uspelo prepoznati niti na videu zato so trenutno v rezultatih izpuščeni. Upamo, da se bodo oglasili in jih bomo lahko uvrstili tako kot se spodobi.

Kdor je v dvomu lahko vedno pred startom pri prijavni službi preveri svojo startno številko, pri prihodu v cilj pa prosimo, da jo izgovori v obliki kot si sledijo številke (za 135 torej "ena, tri, pet" in ne "stopetintrideset").
Še en lep dan v odlični družbi sotekačev :mrgreen: . Na vrh sem "pritekel", po občutku kar hitro, je pa ura pokazala ne tako hitrih ~56 minut :wink: . Lep pozdrav vsem do naslednjič :rol:.
Da odpravimo sive lise v rezultatih, bi nam prišlo zelo prav, če bi se kdo prepoznal ali pa bi prepoznal osebe na naslednjih fotografijah:
Mož v belem :)
Slika
Mož v črnem :)
Slika
Mož v rdeče sivem
Slika
Mož v sivo, črno, rumenem :)
Slika
Kratko poročilo z moje strani :D . Bilo nas je dosti - po občutku, kot prejšnjič. Vreme toplo in sončno že v dolini 8) , pot na shojenem delu drseča, izven poti po travi pa brezhibna :o . Na vrh sem pritekel v času ~11 minut, skupaj okrog ~56 in brez prehude utrujenosti :mrgreen: . Lep pozdrav vsem do naslednjič :heart .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA