Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja, očitno malo bolj počasi. Kot sem videl, so trenutno vnešeni tisti, ki so plačali 12. 1. ali prej.
Mene je tudi malo zaskrbelo včeraj in sem jim poslal mail z dokazilom o plačilu. Mislim, da je to bistveno - da je bilo plačano 14. ali prej. Sicer imamo pa še dobra dva meseca za reševanje morebitnih pritožb :mrgreen:
Beorn napisal/-a:Ja, očitno malo bolj počasi. Kot sem videl, so trenutno vnešeni tisti, ki so plačali 12. 1. ali prej.
Mene je tudi malo zaskrbelo včeraj in sem jim poslal mail z dokazilom o plačilu. Mislim, da je to bistveno - da je bilo plačano 14. ali prej. Sicer imamo pa še dobra dva meseca za reševanje morebitnih pritožb :mrgreen:

Hvala. Bom počakala še kakšen dan, potem pa začela pošiljati maile itd.
Jaz sem plačala v sredo, 10.1., pa mislim, da je sem bila v nedeljo na seznamu. Če si plačala zadnji dan, bo mogoče malo dlje trajalo, saj je verjetno velika večina plačala takrat (in imajo zato gužvo? :) ).
MančaPomaranča napisal/-a:Jaz sem plačala v sredo, 10.1., pa mislim, da je sem bila v nedeljo na seznamu. Če si plačala zadnji dan, bo mogoče malo dlje trajalo, saj je verjetno velika večina plačala takrat (in imajo zato gužvo? :) ).

Nisem plačala zadnji dan, pač pa v četrtek. Na seznamu so pa že tisti, ki so plačali za mano. :?
spela* napisal/-a:No, zdaj pa vendarle sem gor. Mogoče je bilo vendarle dobro opomniti jih. :wink:

Špelca.....a si sigurna,da organizator, ni potrdil prijavo,za osebo ,z enakim imenom in priimkom,sej veš ,tekaćica (Š.N...kot ti) ?
Nazadnje spremenil lonely, dne 19 Jan 2012, 06:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Lonely, saj me nisi prijavil, nisva se tako dogovorila :!: Sicer sem pa zamudila cenejšo prijavo, tako, da sem izkoristila še zadnji dan za prijavo Kraškega maratona :wink: Ja, pravilno razmišljaš; otročki, družina. Oba otročka bosta tekla, pa še osebnega fotografa bom imela :wink:
Povej mi Lonely, kaj ima to opraviti s seksizmom :?: :evil:

Gremo v Russi, tam je luštno in domače. Roko, pa še kdo bi se našel. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA