Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ne vem zakaj bi se jaz s čim potešil. Prvič nisem iz Škofje Loke, drugič nimam nič s tekom. Trdil sem samo, da je prijavnina primerljiva z Bledom. Mislim pa, da je nesmiselno prijavnino primerjati z dolžino teka. Bistvo je organizacija in tu se pustimo presenetiti. Kar se pa dnevne sobe tiče, pa to ni bila žalitev, saj jaz vsakodnevno pretečem 8-10 km v dnevni sobi. Na tekoči preprogi seveda.
boter napisal/-a:Kar se pa dnevne sobe tiče, pa to ni bila žalitev, saj jaz vsakodnevno pretečem 8-10 km v dnevni sobi. Na tekoči preprogi seveda.

Ampak to po moje ni zastonj? Če zanemarimo to, da si moral napravo (verjetno) kupiti (zanemarimo zato, ker moramo tudi copate in tekaška oblačila za ta mraz kupiti), najbrž plačaš za energijo, ki jo porabi ... :wink:
spela* napisal/-a:Na tale tek bi pa prav zanalašč prišla le teč, brez prijave. Ja, vem, da to načeloma ni fer, ker ti organizatorji zaprejo ceste itd., ampak ...

Če ti je štartnina predraga potem izberi drugi tek (tekmo), teci drugje, ali sploh ne teci, kakorkoli ti pač paše. Da pa prideš na tekmo, štartaš in ne plačaš štartnine pa je povsem neprimerno do organizatorja. Organizator teka v Škofji Loki bo ob gori organizacijskega dela za katero bo stala močna organizacijska "mašina" moral zapreti vsaj 2 državni cesti za kar bo moral plačati, ter vložiti precej časa in truda za vso papirno birokracijo na Direkciji RS za ceste. Da o drugih organizacijskih delih ne govorim.

Je kava v vseh lokalih enako draga? V Milanu sem jo na piazzi v enem lokalu pil za 2,5 EUR v drugem pa za 8 EUR.

Jaz bom na tekmo v Škofjo loko prišel, plačal kot je treba in to je to.

Organizatorju pa uspešne priprave na, po mojem mnenju, zelo dobro zasnovan tek. Na mojo pomoč se lahko računa.

Poljski tekači pridemo

Se vidimo

Športni pozdrav
Danes mi je pajo (Hvala, pajo!) posredoval mail, ki ga je pred včerajšnim praznikom dobil od organizatorja kot odgovor na mnenje glede višine prijavnine:

"Ni še, bo pa … skonto, namreč

Pravijo, da, kdor dela, greši. Tako vzneseni smo bili pri načrtih o teku v Škofji Loki in o tem, da hočemo udeležencem res ponuditi vrhunsko prireditev, da smo nevede in nehote postavili tudi »vrhunske« cene.

Tudi vaša debata na tekaškem forumu nam je odprla oči, da smo se zavedeli napake, ki je bila predvsem posledica hitenja pri postavitvi spletne strani. In ko hitiš, marsikaj spregledaš.

Kakor koli že, prijavnino smo vrnili v fazo 1 in ker je jutri kulturni praznik, obljubljam, da bo tudi prijavnina »kulturna«.

Vem, da je bilo nekaj škode že storjene, ampak, kot rečeno – kdor dela, greši."
Seveda je bilo moje prvo opozorilo glede prekrivanja z GM in glede cene povsem dobronamerno, ker res ne želim, da bi bil trud organizatorjev poplačan z neuspehom. Ravno toliko sem sodeloval pri organizaciji tekmovanj (svoje čase tudi pri uličarki v Železnikih), da vem, kakšen zalogaj je to, predvsem pa v tistem delu, na katerega opozarja Janez, namreč pri zaporah cest. Malokdo se je še pripravljen lotiti tega...

lp, vencelj
biji napisal/-a:Nove cene (za 5 EUR zmanjšano glede na začetno): http://tekstirihmostov.si/prijavnina

Ni jim pa še uspelo izračunati popusta za lastniški čip.

Ne vem, če ni bilo prej 25 do konca marca in 30 do konca aprila. Tu je že 10€ razlike.
Čestitke organizatorjem za posluh. Izkazalo se je, da berejo forum in so se tudi hitro odzvali. Sam bi tekel tudi za 25€, pa naj bo to v Škofji Loki, Bledu, Ljubljani.... Kriterij mi je pa zadovoljstvo ob vožnji proti domu po končani prireditvi.
Lp!

Kar nekaj je bilo že povedanega v pravo smer. Tudi odziv organizatorja je pozitiven.

Lepa zamisel za nov tek, vendar bi moral organizator bolj prilagoditi svoj termin ( je že veliko drugih tekaško uveljavljenih prireditev) razmeram, kot je že omenil "Vencelj". Poiskati bi moral termin, ki se ne bi "pokrival" z uveljavljenimi teki (Podbrdo,...) s čimer bi dal več možnosti za uveljavitev svojega teka in pa možnost večje udeležbe. Lahko bi ga prestavil (organiziral) na nedeljo 17.06.2012 ( nisem zasledil,da bi bil takrat kakšen drug tek - v soboto pa so že kar 3 v Murski Soboti, Podbrdu in Il.Bistrici). Moral bi ga "upasat" v še proste termine in se ne iti " konkurence" drugim (če je to možno) in bi s tem več pridobil.

Kar je napisal Janez v glavnem drži, je pa tudi res da ni dobro pretiravati (mogoče razmišljati pridobitno), ker ima to lahko nasproten učinek. Tudi nekateri drugi organizatorji imajo enake organizacijske tegobe pa to izpeljejo na bolj ustrezen (cenoven) način. Janez to dobro ve in zna in tudi vem, da bo organizatorju rad svetoval in pomagal.

Če bo prava volja bo tek zaživel in se umestil v tekaški prostor. Če letos ostane na soboto 16.06. se ga žal ne bom udeležil, ker bom takrat (vsaj upam) na drugem teku. V kasnejših letih pa bomo videli.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA