Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

se vidimo v Dolskem na teku in pujsku?

JA
47
85%
ne
8
15%
 dragons
rebolj napisal/-a:Še nekaj zanimivosti:
ker imamo kar lepo tradicijo, si lahko na naši spletni strani ogledate statistiko - nekaj o udeležbi, najboljših časih in najbolj zvestih udeležencih.

http://www.dol.si/sddolsko/Tek/Novoletn ... ezenci.htm

Za vse organizatorje zelo koristna tabela posnemanja vredna.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
nada napisal/-a:
Ob prebiranju lanskoletnih poročil se sprašujem kam za vraga se je skrila Andreja T :?:
Petrca ali mogoče ti veš kje se skriva?

Nč se ne skrivam,sam zaenkrat se še bolj kolesa držim, ker je še prevroče za tek. Na Dolsko sigurno pridem, sploh pa. če bo -5 stopinj. Tekem se tudi zato ne udeležujem, ker sem slaba tekačica in ne maram cestno, uličnih asfaltnih tekov. Laufam po gmajni in zase. AMPAK DOLSKO JE ZAKON IN SE PRJAUVLAM NA ODOJČKA.
Uporabniški avatar
 rebolj
AndrejaT. napisal/-a:AMPAK DOLSKO JE ZAKON IN SE PRJAUVLAM NA ODOJČKA.

Tole moram pa res mal pokomentirat, se tko dobr sliš :D :D :D
Upam, da bo mal bolj topel, vsaj okol nule, da ne bomo zmrzoval.
Uporabniški avatar
 klaudi
Se vidimo na teku. Pujske imam pa raje žive!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Ja, tale tek sem si pa ze zacahnal v koledarju. :)
klaudi napisal/-a:Se vidimo na teku. Pujske imam pa raje žive!

Klaudi, nisem vedel, da si vampirka. :) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 janika
Klaudi je mislila, da bi pojedla zelenjavo, ki se bo pekla zraven odojka, ker je vegetarijanka, ne pa vampirka.

Jaz sem za to, da si pritečemo pečenega odojka. Poznam kar nekaj Dolcev, ki bodo nabrali tekače pa če jih zvozijo iz cele Ljubljane pa še iz Litije zraven.

Dajmo se prijavit v čimvečjem številu. :laola

lp
Janika
 Lučko
Janika, ne, ne bojo jih iz Litije dobil, jih jz vse poznam. :twisted: Sicer nekaj nas bo iz Litije, ampak bo to Litijski TF :lol: :wink:
PS
Prašič je nš, se prav od TF-ja. :cast: :wink:
Sej more bit nš, ker sem svojo porcijo Tiniju oblubu. :lol:
 dragons
Zdaj vemo da je odojček naš. :lol: Naslednje vprašanje kje ga bomo konzumiral oz. kje bo še zadnji letošnji sestanek TF ?
 Lučko
Drago, mene pa še neki zanima :roll: : eno malo, majceno, minimalno, miniminimalno...odojče na eni stran, na drugi stran pa 25 "sestradanih" Tf-cev + Tini :oops: :roll: . A ti mislš, da bojo na število TF-cev odojka "kapitalca" spekl :?: :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lučko napisal/-a:...... :oops: :roll: . A ti mislš, da bojo na število TF-cev odojka "kapitalca" spekl :?: :roll:

Moj predlog: :idea: Spečejo naj nam ga "na kredo" en teden prej ter ga dostavijo v Logarsko dolino. Seveda, če nas to ne bi preveč obvezovalo.

Pa, pa, sedaj grem pa na svojo večerno asfaltno porcijo "Run,Vla..., run".
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 19 Nov 2004, 08:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Če bi kdo želel dodatne informacije na temo, kako in zakaj pojesti celega pujska, naj si zavrti Iztoka Mlakarja - Od Franca Frančeškina god, pa bo potem le še ... :wink: ( ko sosedovi obmolknejo PRESS )
Uporabniški avatar
 Fotr
Iz zaupnih virov 8) sem izvedel, da se za tek v Dolskem resno pripravlja na prijavo več :!: skupin z namenom osvojiti ihanskega prašička ali prasičko. :shock: Poleg domačinov akcija teče ali bo stekla tudi pri Poletu. :P Imamo orenk kokurenco, :shock: treba se bo organizirat, 8) ministrice, šefle, organizatorji, kje ste? Javim se za predstavnika TF za tisk za tek v Dolskem in osvojitev odojka. :D Vsi v Dolsko za enega odojka! :lol: :o :D :shock: :evil: :roll: :lol: :o :D

Slika

:TF)
Uporabniški avatar
 tmp
Fotr, upam, da boste vi Poletovci tekli za TF? :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 Fotr
tmp napisal/-a:Fotr, upam, da boste vi Poletovci tekli za TF? :?: :?: :?:

Absolutno, :!: saj smo bili Poletovci samo do ljubljanskega maratona! :shock: Pa tudi če smo bili Poletovci smo bili tudi Forumci. Na LM sem imel majico Poleta in kapo TF, ki sem jo potem, ko mi je bilo vroče, zataknil za pas. :evil: Na Dolsko pod zastavo Tekaškega foruma! :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če bomo odnesli odojka v Dolskem, ga podarjam v dobrodelne namene :lol: :lol: .Ma alora Tini ima že dva kosa in je delno preskrbljen.Pa dijo mijo svoj del podarim v dobrodelne namene Lučkotovem želodcu. :wink: :wink: :wink: Če pa bi bilo še odojka pa bi podaril kaki pu.....i ta krščeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Oziroma aja sem se spomnil bajsija, da bi imel rad nekaj za v žilo.Ma je to najboljša zadeva, da ti zagifta žile ha,ha.
Ja se vidjamo v Dolskem.
Najbolje bi bilo, da bi izpraznili celotno farmo v Ihanu.Pol saj ne blo nobenega problema okoli podeljevanja pujsekov.
ČAO!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA